elektra

Aktiivijäsen
 • Content count

  155
 • Joined

 • Last visited

About elektra

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Hki
 1. Mitä lastenvaate/-tarvikeliikkeitä yleensä käytte Tukholma läpi? Onko siellä mitään sellaisia merkkejä, joita ei (vielä) Helsingistä saa? Parin viikon päästä olisi risteily tiedossa..
 2. Kenelläkään mitään uusia vinkkejä? Eteenkin nopeat, kohtuuhintaiset, hyvät, lapsiystävälliset ruokapaikat kiinnostavat.
 3. Mitä mieltä olette, pitääkö synttäreillä olla suolaista tarjottavaa? Meinasin tehdä kasan muffinsseja ja kakun, mutta laiskuus iski siolaisten suhteen.. Vieraita tulee kummit ja isovanhemmat eli ei paljoa.
 4. Tyhmiä kysymyksiä, mutta kun neuvolasta ei saa järkeviä vastauksia... Miksi maitotuotteet aloitetaan hapanmaitotuotteilla? Voiko juustoja antaa alla 1-vuotiaalle? Niissä näyttäisi olevan suolaa jokunen prosentti. Miten täysimetetty sormiruokailija saadaan juomaan maitoa tissin sijaan? Eli ihan käytännössä, miten "siirto" tapahtuu? Tuo ei missään vaiheessa ole suostunut juomaan mitään tuttipullosta. Vettä on puolen vuoden ikäisestä lipitetty nokkamukista tai pillimukista.
 5. Ilmeisesti nuhaakin voi esiintyä hampaiden puhkeamisen yhteydessä? Minkälaista nuhaa se on? Ihan kuin flunssassa, niin tukkoista, että häiritsee yöunia vai jotain lievempää? Meillä tytön alaleuassa on ien ihan turvoksissa ja nyt mietin, että onkohan tulossa kipeäksi kun nenä on tukkoinen...
 6. Pitääkö äp:n toppapuku vettä? Tarkoitan esim. lumessa konttaamista ym.
 7. Tällä tämä blondi taas... Tuossa kuvassa ei ole mielestäni futuret... Laitetaanko jalkapeitä kiinni vain ylhäältä läpinäkyvillä "napeilla" vai onko siinä joku juju? Nimimerkillä ei-vaan-tajuu
 8. Saako Fuzzi Bunzeihin käyttää sapposaippuaa? Jos ei, miten niistä saa kakkatahrat pois?
 9. Miten olette ratkaisseet pikkusten nukkumiset vieraissa? Eli meillä puolivuotias nukkuu kotona pinnasängyssä, josta yksi laita irti ja joka on meidän sängyssä kiinni. Nyt olemme lähdössä reissuun ja stressaan jo nyt nukkumisesta. Aiemmin yhdessä yöpymispaikassa olemme nukkuneet varasämgyssä, jossa ei ole tilaa kolmannelle. Toisessa paikassa olemme nukkuneet parivuoteessa, jossa vain pääty kiinni seinässä. Voinko ystävällisesti pyytää patjoja lattialle joka paikassa vai miten tämä pitäisi hoitaa? Neiti kierii ja pyörii nykyään niin paljon, että päikkäritkin pitää nukkua omassa pinnasängyssä...
 10. ^ Kiitos! Pitää käydä tutkimassa.
 11. Ja sitten vielä tyhmä kysymys... Mikä on kuivaliina? Ollaan nyt käytetty tosiaan kotona SnapOnin aioja ja minun mielestä niissäkin pinta jää märäksi eli onko kestoissa yleensä kuiva pinta vaikka vaippa olisi märkä..?
 12. Meillä kun ei ole käyttöohjeita futureihin, kyselen täältä; miten ihmeessa rattaiden jalkapeite laitetaan kiinni?? Ennen näitä helteitä kääntelin ja vääntelin, mitta en keksinyt miten saati mihin se jalkapeite kiinnitetään. Lapsi on vielä niin pieni, etten raaskisi ilman mitään suojaa rattaissa pitää...
 13. Minkälaisia unipusseja teillä on nyt helteillä käytössä vai onko mitään?
 14. Kiitos! Pitää kokeilla, kuulostaa ainakin toimivalta. Toinen meidän ongelma on kovasti hikoilevan tytön vaatetus. Nyt kotona ollaan ihan vaippasiltaan tai jopa ilman, mutta rattaissa/vaunuissa on melkein pakko pitää pitkää lahjetta ja hihaa ja sukkaa ja... Hattu ei pysy puolta minuuttia päässä. Eli miten vähän tahansa yrittää laittaa pienelle päälle, aina on niska hikinen. Miten hänen oloa voisi helpottaa? (vaikka samanlaistapa tämä on meillä aikuisillakin) Lapsen vähät vaatteet (kotona)myös epäilyttää sen takia, että useasti esim mahan/selän iho on viileä, mutta pää ihan hikinen... Mistä tietää, koska on liian vähän päällä?