Milla Migliore

Aktiivijäsen
  • Content count

    52
  • Joined

  • Last visited

About Milla Migliore

  • Rank
    Tavis
  • Birthday 03/25/79

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Hml
  1. Myös meillä nukutaan perhepedissä siten, että vauva (5kk) on joko välissä tai reunassa mun vieressä. Välillä poju nukkuu pinniksessä, joka on puolen metrin päässä meidän sängystä. Seksin ajaksi vauva nostetaan pinnikseen tai sit sitä harrastetaan muualla kuin sängyssä. Seuraavalla syötöllä vauva jää taas viekkuun nukkumaan. Myös silloin vauva laitetaan omaan sänkyynsä, jos mulla tai miehellä on huono asento ja paikat puuduksissa. Minusta on kyllä aivan ihanaa nukkua vauvan vieressä! Jään joskus kattelemaan nukkuvaa pientä, vaikka väsyttäis kuinka. Vahinkoja ei ole sattunut onneksi ollenkaan, mut sitten ku vaavi alkaa liikkumaan enempi, pitää sängyn laitaan keksiä jotain muuta kuin rullattu pikkupeitto petarin alla. Mun mutsi (+50v) on iloinen meidän perhepetistä. Hänestä vauva ei voi koskaan saada liikaa rakkautta! Mun täti (mutsin nuorempi sisko) taas kielsi ehdottomasti vauvan nukuttamisen vanhempien sängyssä, kun kuuli meidän nukkumisjärjestelystä! Sen saarnan jälkeen en ole pahemmin kertonut ihmisille meidän perhepedistä, mut ajattelin kyllä piruuttani mainita seuraavassa neuvolassa siitä ja katsoa, mitä mieltä meidän iäkkäämpi neuvolantäti on.
  2. Mielenkiintoinen ketju! Meillä on 4kuinen poju ja nyt on jätetty ehkäisy pois. Mua vaan mietityttää tää imetys, että jos meillä tärppää nopeesti, niin miten ihmeessä raaskin lopettaa imetyksen?? Vai onko kukaan imettänyt raskaana?
  3. Mä en aluksi tykänny nepillisistä vaipoista, mutta kyllä ne nyt on ihan ok. Meillä on 2 Fuzzia ja 1 Babyidean nepillinen tasku. Tarrallisia vaippoja on Thirsties AIO:a, Imse Vimse AIO:a, Myllymuksujen taskua ja kuoria, Imsen kuoria sekä tsi-sisävaippoja. Poju on n 63cm ja vähän päälle 6kg ja ollaan huomattu, että leveät vaipat on parhaita (mulla on muuten yks uusi Kushies Ultra AIO myynnissä, koska se on liian kapea haarasta. Tikku-ukko -pul, koko on 4-10kg, vain käyttöönottopesu tehty ja sovitettu päälle kaks kertaa.). Onko täälä kellään vielä kokemusta Rainbown AIO:sta? Pojun täti osti sellaisen + imupaketin ja nyt ne ois pesty kolmesti, vielä pitäis kokeilla päälle. Sehän on luomupuuvillaa, ni kahden pesun jälkeen vesihanatestissä ei imu imenyt vielä yhtään, vois tietty nytkin testata ennenku pukee pojalle.
  4. Ihan pakko hehkuttaa täälläkin, sain tänään valmiiksi ekat tsi-villikseni Novitan Huopasesta! Vitsit, että nuo on pikkuruiset! Käsiala on vielä vähän niin ja näin, mutta eiköhän se parane ku kutoo enempi. Vielä linkki kuvaan: http://i541.photobucket.com/albums/gg393/n...pg?t=1233317145
  5. Tuo valokuvaus on kyllä hyvä systeemi! Tosin mä en halua lainata yhtään vaatetta tai tavaraa, koska sit se pitää palauttaa ja jos se meneekin meillä rikki tai jotain. Eikä niitä lainavaatteita varmaan tulis pidettyäkään kovin paljoa. Olisin saanut mammavaatteita lainaan, mutta kieltäydyin niistäkin.
  6. ^ Oumaigaad!!! Suklaalevyä leivän päällä! Mä uskon, ettei mun mutsi syötä mitään kiellettyä tulevaisuudessa vaavillemme. Anopista en osaa sanoa satavarmasti. Melko varmasti minun ja miehen mummot ainakin yrittävät antaa sokerimössöjä pienelle, mutta pitää olla tiukkana vaan! Minähän en sulata sitä, että mun ja miehen valintoja arvostellaan tai yritetään tehdä jotain salaa meiltä! Nih!!
  7. Uutena ollaan hankittu turvakaukalo ja yhdistelmävaunut. Turvakaukalo oli ehdoton saada uutena, mutta ei silti oltu valmiita maksamaan montaa sataa siitä. Yhdistelmät olis kelvannu mulle käytettynäkin, mutta kun Mosmot sai edullisesti ja päälle vielä kasan tarvikkeita, niin siksi tuli ne ostettua uutena. Ja koska käytettyjä yhdistelmiä on tosiaan myynnissä tuolla Mosmon hinnalla (300e)! Upouutena tulen ostamaan myös kaikki kengät, tuttipullot, tutit ja astiat. Myös joitain vaatteita olen ostanut uutena, mutta noin 90% on ostettu käytettyinä tai saatu. Tykkään kierrättää ja kun on valppaana netti- ja taviskirppareilla, niin voi saada uuden vaatteen ihan pikkurahalla! Olen myös itse ommellut muutaman vaatteen ja lakanoita. Lakanat, pyyhkeet, kestot ja lelut ovat myöskin uusia tai käytettyjä. Käytettynä olemme ostaneet Brio Moon Lux hoitopöydän ja vanhan pinnasängyn. Pinnis on nyt purettuna ja pestynä alakerrassa odottamassa maalausta. Keittiön kaapissa on parit tuttipullot ja nokkamukit käytettyjä, mutta en aio käyttää niitä kuin äärimäisessä hädässä (jota tuskin tulee). Vielä on auki, ostanko rintapumpun ja kantovälineen uutena vai käytettynä, riippuu hinnasta ja kunnosta. Nuo eivät onneksi ole niin akuutteja hankintoja, niin ehtii miettiä ja katella. Lainata en halua mitään keltään, koska se pitäisi sit muistaa myös palauttaa!
  8. TEK, missä ootte säilyttäneet omia vaatteitanne? Entä aiotteko kokonaan jäädä sinne aulaan nukkuun vai muutatteko joskus takas alakertaan? Meillä on molemmilla omat isot vaatekaapit ja ne ei mahdu yläkerran aulaan, eli ne pitäisi jättää alas ja tästä mies varmasti alkaa murisemaan (en ole näitä nukkumismietteitäni sille vielä kertonut, se sanois vaan, että liian aikaista vielä miettiä!). Meillä on onneksi yläkerrassakin vessa, edelliset asukkaat rempanneet tän talon. Tuo itkuhälytinsydeemi olis kyllä siinä mielessä toimiva, ettei me vauvan kans sitten yöllä häirittäis nukkuvaa miestä, sillä kun on muutenkin hankala saada nukahdettua. Ja ylhäällä on toinen iso sänky, ni voisin "hätätilanteessa" jäädä sinne nukkumaan. Hmm, pakko kai sen miehen kans on jo jutella, onneks mulla on nyt tarjota erilaisia vaihtoehtoja, kiitos sinun ja SatuJanen!
  9. Mä en ainakaan ihmettele sua yhtään! Itsekin just eilen väsäsin oikeen Excelin taulukkoon listan vauvanvaatteista! Siitä näkee tosi kätevästi, mitä vaatetta on mitäkin kokoa. Ennen vaateinventointia luulin, ettei tarvi ostaa enää vaatteita, mutta kyllä vaan täytyy: 50 senttisiä on vain 2 potkarit, 2 puolipotkarit ja 2 paitaa. 56 senttisiä on 3 potkarit, 6 bodya ja 4 paitaa. Nyt mieskin uskoo, että vaatteita pitää kuitenki ostaa lisää, kun se jo ajat sitten toppuutteli ja kielsi ostamasta! Monipuolisin vaatevalikoima on 60, 68 ja 70 senttisiä, niitä on myös eniten.
  10. ^Kiitos vastauksista SatuJane! Varmaan se niin sit menee, että lämmityskausi ollaan kaikki alakerrassa ja sitten muutetaan ylös ja sen jälkeen katotaan, mihin itse asetutaan lopullisesti nukkuun. Tää on kyllä hyvä ketju, sain ajattelemisen aiheita ja uusia näkökulmia asiaan!
  11. SatuJane, on onneksi portti mahdollista laittaa sekä ylä- että alaosaan portaita. Niin se varmaan täytyy tehdä, että mennään kaikki aluksi yläkertaan nukkumaan. Miten teillä on lapset oppineet kulkemaan portaissa? Entä laitoitteko liukuestematot portaisiin? Meillä on tosi liukkaat maalatut portaat, että varmaan niilleki tarvii jotain tehdä.
  12. Olen kehittänyt taaperon huoneesta jo nyt itselleni ongelman (la 2.5.)! Eli me asutaan -58 rintamamiestalossa, nyt nukutaan alakerran ainoassa makkarissa. Yläkerrassa on 1 isompi makkari ja aulan tapainen, jonne voi laittaa parisängyn. Yläkerran makkarista tulee lapsen huone. Mietin kovasti, että missä vaiheessa taaperon uskalta siirtää yläkertaan nukkumaan portaiden takia? Ja pitäiskö meidänki muuttaa sinne aulaan nukkumaan vai uskaltaako jäädä alakerran makkariin? Kaipaisin mielipiteitä asiasta!
  13. Oho, enpäs tiennykkään tuosta Titosta! Hyvä kun kerroit, pitääki miettiä sitä uudelleen. Hmm, Milokin kuulostaa kivalta. Olen vähän herkällä mielellä tänään, siksi tuo aiempi avautuminen.
  14. Nuo mun ehdotukset on vissiin sit tosi hyviä!
  15. ^ Huih! Kuulostaakin hirveeltä! Mä en pelkää muuta kuin repeämistä. Mutta aina, kun ajattelen sitä, niin koitan kääntää pelon pois ja ajatella, etten edes tunne jos repeen tai en välttämättä repee ollenkaan.