teaz

Aktiivijäsen
 • Content count

  860
 • Joined

 • Last visited

About teaz

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 05/05/80

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Turun seutu
 1. Mä oon pian valmis heittämään kierukalla vesilintua. Mulle asennettiin kierukka 26.1. eli melko tarkkaan 3 kk sitten. Vuotoa kesti pari viikkoa asennuksen jälkeen, sitten tuli 10 päivän tauko, jonka jälkeen vuoto taas alkoi ja kesti 14 päivää. Ja taas 12 päivän jälkeen vuotoa 14 päivää. Nyt välissä oli kokonaiset 6 vuodotonta päivää ja taas vuotaa. Mä olen siis valehtelematta vuotanut 60% kierukan jälkeisestä ajasta. Eihän vuoto ole suurta, mutta ehkäisee tehokkaasti, kun ei edes pysty harrastamaan seksiä...
 2. Vinkkinä kierukkaa hankkiville, että Mirenahan on saanut sisartuotteen, Jaydessin, jonka ehkäisyteho on 3 vuotta ja on hiukan pienempi kuin Mirena. Siinä on myös hopearengas, joka helpottaa kierukan löytämistä ultrassa, jos se sattuisi lähtemään liikkeelle. Jos siis suunnittelee vaikka toisen hankintaa alle viiden vuoden välillä
 3. Kortisoniahan voi syödä vaikka imettääkin, sitä itsekin söin hetken ja vei isoimmat kivut pois. Tai itse asiassa mulle kävi toisen raskauden jälkeen ihan päinvastoin kuin ensimmäisen jälkeen eli aloitin kortisonin joskus syksyllä, puoli vuotta synnytyksestä, söin pari kuukautta ja sitten tiputettiin kokonaan pois - ja olen ollut lääkkeetön pian 1,5 vuotta! Siis käsittämätöntä! Totta kai olen realisti ja tiedän ettei tämä kestä ikuisuuksia, mutta olen nyt innolla juossut 14 kilometrin lenkkejä, kun edes ne eivät saa niveliä särkemään. Tsemppiä siis kaikille!
 4. Meillä ihan sama! Ovat nukkaisemmat kuin monen halppismerkin housut. Tykkäsin kyllä kuosista ja tilasin alesta toiset samanlaiset erivärisenä, mutta laadukkaiksi en enää Blingoa miellä. Siis, että normaalihinnalla näitä ostaisin
 5. Oli painovirhe edellisessä eli tähdissä oli jokaisessa kirjain, joista muodostui sitten nimi. Kirjain ol tehty sokerimassaan jotenkin painamalla, oisko joku muotti?
 6. Meidän lapset ovat Lucas Kristian ja Stella Annika Lucaksen toinen nimi on miehen toinen nimi, Stellalla taas toinen nimi tulee minulta.
 7. Meillä oli aika peruskakku. Päällä Nasban tekemä ihana koriste, tähdissä luki tytön nimiä
 8. Kiitos onnitteluista! Mä surffaan netissä kännykällä, N900:lla. En jaksa nykyisin juuri avata konetta ellei ole isompaa tehtävää, kun tällä saa tehtyä kaiken saman WLANia täällä ei käsittääkseni ole, mutta surffaan mobiiliverkon kautta Unohtui aikaisempaan kysymykseen vastata, että täällä 311:lä on ainakin pari perhehuonetta.. Osasto 310 on käsittääkseni edelleen vanhoissa tiloissaan ja siellä on kolmen hengen huoneet ja vessat käytävillä. Joku siellä ollut voi varmasti korjata, jos meni väärin
 9. Mä en nyt tiedä voiko näitä laskea merkeiksi, mutta viikkoa ennen oli verenpaine ekan kerran korkeahko (mutta normaali). Vesien menoa edeltävänä päivänä vatsa toimi ensimmäistä kertaa koko raskauden aikana kolme kertaa päivän aikana - siihen asti tahti oli ollut ehkä kolmen päivän välein.
 10. Me ollaan nyt 311:llä ja tää on infektio-osaston entisissä tiloissa kuudennessa kerrosessa. Tykkään kobasti! Huoneet on kahden hengen huoneita ja joka huoneessa on oma suihku ja vessa. Täällä on tosi hyvä ilmastointi entisen käyttötapansa vuoksi ja nyt kuumalla tää on taivas. Kävin hikoilemassa nimittäin 312:lla lähes vuorokauden sen uusissa tiloissa 10-kerroksessa, hirveä ero.
 11. Uusi viikko, samat kujeet eli ei mitään merkkejä. Odotellaan
 12. Mrs.H:n ei ilmeisesti tarvinnut kuitenkaan kauaa enää odotella Kas, mä täällä taas, 38+0. Viimeksi odoteltiin 42+1 ja Lucas tuli häätämällä ulos. Tää toinen vaikuttaa yhtä itsepäiseltä tapaukselta eli katsotaan oonko täällä vielä neljän viikon päästä purnaamassa...
 13. Mä olen tutustunut nyt Da Vinci-meikkeihin. Luomivärit ovat hyviä, pysyvät hyvin paikoillaan koko päivän ja on paljon pigmenttiä. Ainoa miinus on, että kaikissa luomiväreissä on helmiäistä. Tästä rohkaistuneena tulen kyllä kokeilemaan myös puutereita jahka edelliset lppuvat.
 14. ^mä löysin verkkopankista onneksi suorituksen tiedot ja otin yhteyttä myyjään. He pistävät valmistajalle kyselyä. Kuulemma vetoketjuja on vaikea ellei mahdotonkin vaihtaa erikseen. No mulle kelpais uusi haalarikin, kunhan asia vain korvattaisiin!
 15. Haalari itsessään oli ihan hyvä, mutta kun pesin sen nyt, siitäpä olikin jo vetoketju rikki!!! Päällä se oli vain kolmisen kuukautta ja silloinkaan ei päivittäin ja pesukoneessa kävi kerran ennen kesäpesua eli kyllä harmitti ostaa noin kallis haalari ja nyt sitten pitäisi vielä korjauttaakin se. En edes muista mistä webbikaupasta sen tilasin, etten voi edes pistää palautetta (sähköpostitkin olin jo poistanut).