kiisseli

Rekisteröitynyt
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kiisseli

  1. Joo,minuakin kiinnostaa tietää,että kuuluuko matkasänkyyn minkälainen patja ja onko lasten kokoiset petivaatteet? Pitääkö ottaa oma peitto mukaan?
  2. Me ollaan menossa kohta Silja Europalle ja siitä kaipailisin vielä tietoja. Onko siellä jossain mikroa jossa voi ruokaa lämmittää? Saako siellä lainaksi rattaita?
  3. Mulla on 2v5kk tyttö joka ei puhu oikeastaan mitään vielä. Joskus voi tulla äiti tai anna-sana mutta ei muuta. Hän kyllä ymmärtää muuten hyvin ja osaa kaikkea. Hän näyttää ja viittoo mitä haluaa. Mietityttää,että kehtaanko mennä hänen kanssaan kohta minnekään kun puhumattomuutta ihmetellään. Kyllä hän kuulee hyvin,kotona puhutaan, lauletaan ja luetaan mutta puhetta ei vaan tule. Vielä ei ole ollut neuvolassa puhetta terapiasta. Saa nähdä,että mitä 2,5v neuvolassa sanotaan.
  4. Täältä tulikin tosi hyviä vinkkejä. Kiitos!
  5. Mulla ensimmäinen syntyi suunnitellulla sektiolla perätilan vuoksi ja toinen syntyi alatiesynnytyksellä. Synnytys jouduttiin käynnistämään kun meni yliaikaiseksi mutta kaikki meni muuten hyvin. Olen kyllä tosi tyytyväinen että sain kokea myös normaalin synnytyksen.