Mariyah

Aktiivijäsen
  • Content count

    1005
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mariyah

  1. Löytyykö täältä vaukkareista ketään, jota kiinnostaa luonnonkosmetiikka. Voitaisiin kertoa kokemuksia eri tuotteista. Myös kodin hoidossa käytettävät "ekotuotteet" kiinnostavat. Voin aloittaa omista kokemuksista. Eli tilasin Laveran meikkejä ja ovat tosi hyviä. Kevyitä mutta peittäviä. Saman sarjan ihovoiteet on kamalan tuoksuisia, siitä iso miinus.
  2. Meillä mies viihtyy vaihtelevasti, välillä on hyviä kausia ja välillä koti-ikävä iskee. Mies on asunut Suomessa vuodesta 2008, opiskellut mutta ei ole löytänyt töitä (pätkätöitä lukuunottamatta). Varmaan juuri työttömyys ja samanhenkisten ihmisten puuttuminen masentavat eniten. Miten muilla?
  3. Meillä on Firkonin valkoiset keinonahkaiset vaunut. Maailman paras jousitus mutta todella leveät. Ei parhaat kaupunkiin.
  4. Tänään arvot alle 6.0.
  5. Nuo 7.8 oli lounaan ja päivällisen jälkeen ja kaksi päivällisarvoa. Olen nyt mittaillut useammin, nuo arvot oli korkeimmat. Eilen illalla sainkin sitten 5:n arvoja. Eilen söin tosi kevyesti päivälliseen saakka, ehkä siksi päivällisarvo sitten pomppasi.
  6. Nyt 38 viikolla on tullut ylityksiä. La KAKSI kertaa 7.8, eilen 8.3 ja tänään 8.4. En ole mielestäni lipsunut, voiko stressi vaikuttaa noin paljon? Viikon päästä olisi synnytyksen käynnistäminen, jos vauva ei ole syntynyt sitä ennen. Mutta pitänee olla yhteydessä neuvolaan noista ylityksistä? Mutta kyllä harmittaa että nyt on arvot vinksallaan. Tämän pvän arvot: 4, 5, 5, 4 & 8.4.
  7. Onko muilla kokemusta tällaisesta: jos verensokeri pääsee liian matalaksi, tulee kylmä hiki ja muutenkin "tahmea" olo? Kannattaako tällöin syödä äkkiä jotain makeaa vai maltillisesti jotain joka nostaa verensokerin hitaasti? Todella inhottava tunne kaiken kaikkiaan
  8. Kiitos vastauksesta Nadda!
  9. Oletteko asettaneet itsellenne jonkinlaisia tavoitearvoja? Siis lukemanhan pitää olla alle 7,8, mutta onko teillä itsellänne ollut jonkinlaisia tavoitelukuja?
  10. Oscar? (nimenomaan noin kirjoitettuna, ei Oskar)
  11. Sointu on ihana, annan 9. Shiri?
  12. Kiitos ihanista ehdotuksista En tiedä miksi haluaisin nimen alkavan nimenomaan s-kirjaimella? Tykkään Sanni nimestä, mutta miehen kotimaassa se tarkoittaa suunnilleen housuun pissaamista tai jotain vastaavaa Sonia on mukavan kuuloinen mutta ei mielestäni istu vauvan nimeksi vaan enemmänkin aikuisen. Voi kun nimen miettiminen voi olla hankalaa...
  13. Kiitos ehdotuksista :-) tytölle oli NIIN vaikea keksiä nimeä että nyt olen ajoissa liikkeellä :-D
  14. Tytön nimi on Sarah. Ehdotuksia pikkusiskon nimeksi (mikä "sopisi yhteen" Sarahin kanssa?)? Pikkuveljelle nimi olisi valmiina, en keksi kivoja tytönnimiä (paitsi Stellan jota mies inhoaa).
  15. Tuntuu että silmiin osuu aina juttuja vilkkaista masuasukeista. Onko täällä odottajia, joilla on masussa rauhallisesti majaileva vauva? Miten teillä odotusaika etenee, oletteko vain "tietoisia" että vauva ei koko aikaa möyryä ja liiku vai panikoitko jos liikkeitä ei aina tunnu?
  16. En osaa muuta sanoa kun että mieheni on kova auttamaan ihmisiä, jopa ventovieraita, eikä todellakaan odota mitään vastineeksi. Mutta uskoisin että jos jotain saisi niin vakuuttaisi ettei tarvitse mutta lopuksi kiittäisi Tämä nyt ei auta paljoakaan mutta ainakin mieheni kotimaassa on täysin normaalia auttaa/muistaa muita eikä odottaa mitään vastapalveluksena. (Tosin uskoisin anopista että jos joku hänelle lähettäisi vaikka ruokaa niin hän lähettäisi takaisin jotakin). Kun joku kuolee miehen kotimaassa, ihmiset kutsutaan kuolleen henkilön kotiin (siis sukulaisten/perheen luo), jossa tarjotaan ruokaa, rukoillaan yms. Adressit ja kukkalähetykset ei kuulu asiaan. Ihmiset surevat, mutta kuitenkin kuolemaa pidetään luonnollisena elämään kuuluvana asiana. Mutta voithan sä lähettää vaikka kukkia ja sanoa että niin on Suomessa tapana tehdä? Tai jotenkin selittää että et ole tottunut ottamaan vastaan muistamisia ilman vastapalvelusta? Tai että kun he tarvitsevat apua niin voivat tulla pyytämään? Enpä tiedä oliko tästä mitään hyötyä, toivottavasti
  17. Oscar-voittaja Halle Berry, 46, raskaana! Oscar-palkittu elokuvatähti Halle Berry on raskaana. Toista lastaan odottava Berry on 46-vuotias.Uutissaitti TMZ:n lähteiden mukaan näyttelijätär ja hänen sulhasensa Oliver Martinez, 47, odottavat iloista perhetapahtumaa. Berryn raskauden kerrotaan olevan noin kolmannella kuulla. Tosin viimeisimpien kuvien mukaan raskaus saattaa olla jo pidemmälläkin. Pariskunta tietää myös lapsensa sukupuolen: poika. Halle Berryn tytär Nahla on nyt 5-vuotias. TMZ:n lähteiden mukaan Berry oli kärsinyt pahoinvoinnista ja valittanut painonsa kohoamisesta helmikuisen Oscar-gaalan aikoihin. Vain muutamaa päivää myöhemmin hän sai ilokseen kuulla odottavansa lasta. Kylläpä Amerikassa voidaan selvittää sukupuoli aika aikaisin jutun mukaan...
  18. http://www.vauva.info/foorumi/index.php?/topic/18421-vain-elämää/page-3 poistoon.
  19. Muistaakseni lapsen isä ei halua että lapsi on julkisuudessa joten veikkaan ettei nimeäkään kerrota julkisesti. Mutta katotaan kuinka käy
  20. Itse kuulun tähän joukkoon, joka tykkää pitää alakerran suht karvattomana. Onko kenellekkään puhuttu missään yhteydessä, ettei karvojen ajelu (tai höyläys) olisi suositeltavaa raskausaikana? Voiko aiheuttaa tulehduksia tmv? Itse pyrin käyttämään aina melko uutta höylää. Entä uskaltaako samalla höylällä mennä yhtään pepun puolelle jos tarve vaatii vai pitäisikö kyseiselle alueelle olla oma höylä?
  21. Täällä yksi vauvakuumeinen pohtii nimivaihtoehtoja Mieheni ei ole suomalainen, joten haluaisimme vauvalle nimen joka käy niin hänen kotimaassaan kuin täällä Suomessakin. Pojalle olemme pohtineet nimeä Emir, mutta ihan yleisestä mielenkiinnosta olisi kiva kuulla millaisia ajatuksia ja mielikuvia se herättää suomalaisissa . Tietenkin nimivalinta on jokaisen oma asia, mutta haluaisin nimen josta lapsi ei joudu "kärsimään" (ymmärrätte varmaan mitä ajan takaa...) ja joka olisi helppo myös suomalaiseen suuhun. Ettei aina oltaisi sanomassa "siis häh, mikä se nimi olikaan? Miten se lausutaan???"
  22. http://www.vauva.info/foorumi/index.php?/topic/13653-elaemaen-pienet-ilot/ poistoon.
  23. Rautalanka; Enpä tiennytkään että sammas voisi olla aiheuttaja, kiitos vinkistä! Aiemmin ei ole ollut ongelmaa (sen jälkeen kun imetys alkoi sujua!).
  24. Ihan sama juttu meillä, vauva tosin 3kk. Toisessa nännissä oli haavauma, yhden kerran vauvan poski oli ihan veressä ja pelästyin ihan kamalasti, mutta nännillä oli huitassu onneksi vaan naamaansa...Imetin sitten toisesta rinnasta enemmän ja sekin kipeytyi Nyt vaan ahkerasti rasvailen, puren huulta imetettäessä ja toivon että helpottaisi...
  25. Myyvätköhän Lastentarvikeliikkeet Emmaljungan esittelykappaleita?