manski

Aktiivijäsen
  • Content count

    62
  • Joined

  • Last visited

About manski

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. ^ onko se vaan se yksi väri ja 2 koko, kun en tajunnut, että voiko siitä valita väriä, kun sen lisäsi ostoskoriin?
  2. Mä käytän harson kiinnittämiseen TinyLove lelukaaren lelujen renkuloita..! Meidän vaunut kun on musta/lime -väriset niin oon ottanut pari limen väristä renkulaa.. Ne ajaa asian oikein hyvin!
  3. Meillä oli Haltin kantorinkka viime kesän lapin reissulla. Jos käyttöä ei ole paljon niin kannattaa katsoa, jos jostain saisi rinkan vuokralle! Me vuokrasimme rinkan MLL:lta ja muutaman kympin maksoi kuukauden vuokra! (muoks. 25euroa, kuukausi) Hyvin pelasi 1-vuotiaan kanssa!
  4. Minulle on jäänyt vähän epäselväksi se, että voiko jakkaralla synnyttää, jos on saanut esim. spinaalipuudutuksen?
  5. Yliaikaiskontrolleissa kaksi kertaa ennen osastolle käynnistykseen jäämistä kaksi eri lääkäriä ultrasi ja molemmat arvioivat vauvan painoksi 4100g. Viikkoja oli silloin 41+5 ja 42+0. Poika syntyi 42+2 ja oli 3950g.
  6. Esikoinen käynnistettiin 42+1 ja syntyi 42+2. Saa nähdä miten toisen kanssa käy..
  7. Synnärillä puhkesi kalvot oksentaessa...
  8. Meillä on City Crossit ja tosi tyytyväisiä ollaan oltu! Eihän ne mitkään pienet vaunut ole.. Eteisessä säilytetään ja jotenkin vierestä mahtuu ulos kulkemaan.. Mutta istuma-/ nukkumatilaa riittää kyllä! Poika siis nyt 1v7kk, eikä mitään ongelmia mahtua olemaan kyydissä! Teutonioista ei meillä ole kokemusta, mutta kyllä suosittelen City Crosseja mielelläni! Ja lisäyksenä vielä Quadroliftistä. Meillä on sekin. Poika syntyi kesäkuussa ja mihinkähän asti se oli käytössä.....? Ainakin seuraavaan keväseen ihan pussina... Nyt en tarkkaan muista, mutta kyllä poju sinnekin pitkään mahtui, kun poisti päätyä yms.. Tällä hetkellä Quadron "talja" on ratasosassa lämmikkeenä, monikäyttöinen kun on!
  9. Onko kukaan käynyt Stockholm Quality Outletissa? Onko käymisen arvoinen ja löytyykö sieltä lastentarviketta/-vaatetta edullisesti? Kerkeääkö käydä sekä outletissa että kaupungilla, jos on 7,5 tuntia aikaa maissa? Kaikki vinkit tervetulleita viikon päästä Tukholmaan matkaaville!
  10. Eppari tehtiin imukuppisynnytyksen takia ja joku suoni repesi sisältä, joka korjattiin synnytystä seuraavana päivänä leikkauksessa.. Kipeä oli tooosi pitkään..
  11. Itse synnytin kesäkuussa 09 K-S keskussairaalassa ja imukuppi jouduttiin ottamaan apuun sydänäänten laskun vuoksi ja mies sai olla koko ajan vierellä, toisin kuin kahdella ystävälläni saman vuoden alkupuolella.. Molempien miehet oli laitettu käytävään ja tosiaan ainakin toisen kertoman mukaan kamalampaa oli tulla takaisin huoneeseen ja nähdä vaimon alapää viillettynä ja verisenä....... Itselleni jäi vähän paha maku suuhun synnytyksestä, kun repesin pahasti ja olin tosi kipeä, kun alapäätä alettiin tikkaamaan ja kun tuskailin siinä sängyllä vauva rinnalla, niin kätilö sanoi vaan, että koita kestää teen vain solmuja... Noh, solmut availtiin sitten seuraavana päivänä leikkaussalissa, kun sisuksiin oli jäänyt litra verta hematooman muodossa.. Kiireistä tuntui meno muutenkin olevan sillon kesäkuussa, eikä tosiaan parhaat muistot tuosta ajasta jäänyt.. Toivottavasti ensi kerta on parempi, kaikilla osa-alueilla!
  12. ^ Itse olen kans ettinyt semmoista missä olisi kaksi tasoa. Ainakin Prismassa on Pikku-Piian sänky, missä on tuo ominaisuus ja hintaa muistaakseni n.80e..? Lastentarvike myy myös mielestäni erikseen sellaista lisäpohjaa, joka käy ainakin Emman sänkyihin ja luultavasti myös muihin saman kokoisiin.
  13. VAUNUT: Emmaljunga City Cross -09 SÄNKY: Brio Moon Lux KAUKALO: Graco Logico S + telakka SITTERI: Emma deluxe HOITOPÖYTÄ/HOITOTILA: Brio Moon Lux SYÖTTÖTUOLI: Ei ole vielä AMME: Orthex TURVAISTUIN: Ei ole vielä MUUT: Hug a bub, Tiny Love monkey island -leikkimatto, Tiny Love -mobile
  14. Pihalla kestovaipoista... eli voisko joku selventää vaikka jopa kuvan kanssa, että mikä on esim. bumgenius koko vaippaiän vaipassa pesutarra? Ne pienet neliötkö, jotka on siinä "takakappaleessa"? Ja "taitetaanko" ne tarrat siis tavallaan vaan siihen neliötarraan kiinni pesun ajaksi? *nolona ihmettelee*
  15. Kiva kuulla noin positiivisia käyttökokemuksia City Crosseista! Mekin nyt tilaamalla saatiin se jalkapeite, joka tuon Pimpulankin kirjoituksen perusteella on käytännöllinen ja fiksu lisävaruste! Kellään ei varmaan vielä taida pahemmin olla Quadroliftistä käyttökokemuksia, koska se on niin uusi keksintö..? Kovasti täällä jo kesää odotellaan, jotta pääsee itsekin noita ihanuuksia lykkimään!! ♥