Tahdon67

Aktiivijäsen
  • Content count

    52
  • Joined

  • Last visited

About Tahdon67

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Pari vuotta takaperin km rv15..
  2. Ehdottomasti 8 ja 9 lk olin kauhea. Meillä on viisi lasta ja vanhempieni mielestä minä, nuorin olen pahin ollut. Ja ne reppanat eivät edes tiedä kaikkea... 9lk:n jälkeen sitte tapahtui asioita jotka muuttivat. Kasvoi vähän liiankin nopeasti, sille se ainakin tuntui. Ja toisaalta tuntuu yhä.
  3. Itsellä murkku ikä oli mitä oli niin tiettyjä juttuja on miehelle jo ääneen sanonut että mitä meidän muksu sitten EI tee Saa sitten nähdä. Mutta minusta olisi hienoa jos menettäisivät neitsyyden vasta täysi-ikäisenä. Sellaisia ei nykypäivänä ja varsinkaan tulevaisuudessa tällä menolla useita ole. Tupakkaa jos polttaa niin äiti suuttuu. Tyhmin virhe minkä itse koskaan on aloittanut. Ja alkoholia maistatetaan äidin ja isän voimin, muttei se suinkaan tarkoita että juoda saisi. Olisi hienoa jos juomisesta tai tupakan poltosta jne ei tarvitsisi jäädä kiinni (jos pakko harrastaa) vaan että välit olisivat niin avoimet kuin minulla äitini kanssa tuolloin. Ei tarvinnut valehdella.
  4. Puhuttu jo ja haluaa pitää lakisääteisen + vähintään puolet kesälomista samalla.
  5. lisää, näistä on puhuttu yhdessä - pitää huolen ettei lapseni omista kaikkia mahdollisia pelikoneita (xbox,pleikkari,tietokone jne) - pitää huolen ettei lapseni tule riippuvaiseksi netistä. Saatika käytä sitä kuin luvan kanssa. ......En ymmärrä kun tiedän 10v lapsia joilla on kaikki mahdollset pelikoneet ja huutavat jos eivät pääse nettiin. Ja siinä niiden päivät menee sisällä pelatessa.
  6. - Huomioida suuresti kielenkäyttöni, etten kiroilisi enää! - Antaa aikaa myös miehelleni - Antaa mieheni olla tasavertainen vanhempi - Puuhata lapsen kanssa mahdollisimman paljon kodin ulkopuolellakin, ei kotihiiri-äitinä Hmm.. ainakin näin
  7. Näin lasta kovasti yrittävänä toisena puoliskona sanoisin tässä vaiheessa kun me vasta jännitetään, että rasittavinta on kun kaikki painostaa. Ääneen ei siis olla meillä puhuttu että nyt on oikea hetki ja yritämme saada lasta, mutta automaattisesti mm.kihlautumisen jälkeen kysellään kysellään että; "ootko raskaana". Välillä on niin varmoja siitä asiasta; "joo kyllä sen täytyy olla raskaana" jos mainitsen vaikka että päähän koskee....
  8. Ihanaa! Onko tämä sitten se keino jolla saan miehen siivoamaan kissan vessat?? Siitäkun saa motkottaa joka päivä eikä siltikään onnistu!