Hellu

Jäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Hellu

 • Rank
  Aloittelija

Contact Methods

 • Website URL
  http://users.kymp.net/cable360
 • ICQ
  0
 1. Mietin tässä jo (kun ei parempaakaan tekemistä päivisin ole ) tulevaisuuden nukkumisjärjestelyjä. Mikä ikäisenä lapsenne on mennyt kerrossängyn ylävuoteeseen nukkumaan? Ihan tällaista galluppia, toki on yksilöllisiä eroja. Muutakin kerrossänky -aiheeseen liittyvää voipi laittaa
 2. Suosittelen kaikkia tupakanpolton lopettamisen kanssa kamppailevia lukemaan Allen Carrin teoksen "Stumppaa tähän - helppo tapa lopettaa tupakointi"! Lainatkaa vaikka kirjastosta jos ei omaksi raatsi ostaa. Se on päästä kiinni..
 3. Olen löytänyt kaupasta hedelmäiset A+ jugurtit, jotka on fruktoosilla makeutettu, kuitua ja D-vitamiinia on myös. Ja hyvin uppoaa. Myös ison purkin A+ vilja on nam nam, äidinkin mielestä!
 4. En tiedä helpottiko tää et löysin tän ketjun - tätä kurjuutta ei toivois kenellekään. Tyttö, just vuosi tuli täyteen, kävelee ympäri kämppää ja huutaa. Vaatteiden / vaipan vaihto jne. huuto vaan yltyy. Jos on jotain normaalista poikkeavaa toimintaa kuten synttärit, hoidossa, kylässä niin silloin ollaan niin herttaista että. Muutaman vinkin onneksi tästä ketjusta rivien välistä bongasin.. Kikka kolmosia otetaan vastaan
 5. Päivisin neiti 9 kk ei suostu enää syömään rintaa (tai siis oikeasti SÖISI eli puree vaan!). Aamuyöstä saa vielä tissistä "unienjatkamishuikat".
 6. Hjuumor jyy nou Korvatulpat ovat joskus todella paikallaan! (Täytyy alkaa harkita pikku vintiön siirtämistä omaan huoneeseen koisaamaan)
 7. Kiitos vastauksista. Tämä menee sitten siihen gategoriaan että "ei auta kuin jaksaa".. Onneksi oma töihinlähtö on edessä vasta syksyllä. Syyttäkööt itseään kun päivisin seurana on einiinvireä-äiti.
 8. Olin jo tottunut, että meillä nukutaan hyvin. Korkeintaan yksi yösyöttö ja unet jatkui. Nyt on tullut uusi tilanne! Kertokaa muut miten teillä on selvitty öisistä "jumppatuokioista"? Täällä neiti 8kk +, joka konttaa kovaa ja nousee tukea vasten, on viikon ajan kukkunut pari tuntia putkeen nousten koko ajan seisomaan pinniksessä. Ilman puheita neitokainen on selätetty uudestaan nukkuma-asentoon, mutta jo kohta ollaan taas ylhäällä kova selitys päällä. Ja tämä tapahtuu klo 2-4 aikaan, jolloin pitäisi nukkua. Jatkanko sitkeästi nukkumaan laittoa vai mitä? Viime yönä yritin tyrmätä tissillä, onnistuikin aika hyvin. Tosin tuosta yösyötöstä olisi jo aika päästä eroon.. Suo siellä, vetelä täällä..
 9. En jaksanut lukea kaikkia vastauksia (nolo), mutta kysymys: Kun mieheni pitää keväällä isäkuukauden ja minä olen hoitovapaalla ennen sitä ja sen jälkeen, niin miten nuo raha-asiat oikein menee? Pitääkö minun ilmoittaa töihin, että pidän esim. kesäloman? En kai vaan voi hengailla kotona?
 10. Olisi voinut olla minun kynästä tuo ensimmäinen viesti. Hajottaa! (Lapsi ~ 6 kk) Enpä tiedä onko hyvä vai huono, että on toisiakin kaltaisiani, tätä ei toivois kenellekään.