Bella-Donna

Aktiivijäsen
  • Content count

    200
  • Joined

  • Last visited

About Bella-Donna

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. 37+5 viikolla ja synnytys käynnistettiin toksemian vuoksi.
  2. yli 20 ja 7 karistettavana...
  3. Kaksi testiä piti tehdä. Toinen vain sen takia, ettei oikein voinut käsittää raskautta todeksi. Oli se pakko uskoa, kun toinenkin testi oli selkeä plussa
  4. Meillä kutsutaan maha-asukkia toukaksi
  5. Voi apua. Nyt tuli huono omatunto... Olen syönyt tässä purkkikaupalla viikoittain tonnikalaa. Valtava himo currymajoneesikastikkeessa olevaan tonnikalaan. Pitänee kehitellä jokin korvike sille..
  6. Plussa tänään Ei tätä oikein voi uskoa todeksi... onnellinen olo.. Onnea muillekin plussanneille
  7. Ärsyttää se, että kierto on niin sekaisin pillereiden jäljiltä, ettei mitenkään voi tietää, milloin ovulaatio on. Ja etenkin ärsyttää se, että mieheni pystyy "ottamaan rennosti" vauva-asian kanssa, "tulee kun tulee" -periaatteella kun minä taas olen kärsimätön asian suhteen ja kokeilen muun muassa kaikkia netistä löytyviä ovulaatiolaskureja... plaah. Miksi miehet voi ottaa niin rennosti..
  8. Ajatuksena oli ettei kerrota kenellekään, mutta mulla on kyllä pakko olla joku jolle jutella. Sisko ja muutama kaveri siis tietää. Melko pienessä piirissä siis kuitenkin pidetään. Jos vaikka ei onnistukaan, niin ei tarvitse vastailla sitten monien uteluihin tärppäämisestä.
  9. Onnea onnea!
  10. Onnittelut kaikille!
  11. Silmät kostuivat kun luin kertomuksia ihmisten keskenmenoista. Tsemppiä kaikille!
  12. Onnittelut kaikille plussanneille! Toivottavasti pääsee pian itsekin tänne hihkumaan
  13. Minä 28 ja mies 29. Ehkäisy jätetty juuri pois. Esikoinen siis toiveissa.
  14. Toiveissa olisi nyt ainakin yksi. Ehkäisy jätetty pois ja vauva on tervetullut. Lukumäärästä nyt ei olla kovin paljoa keskustelua käyty, uskoisin että sen sitten tietää kun nyt ensin se yksikin tulisi. Itse olen kaksilapsisesta perheestä, joten kaksi tuntuisi luonnolliselta, mutta aika näyttää.
  15. okt, 4h+k. Meille ja kahdelle koiralle hyvä. Toiveissa myös pienokainen, jolle myös löytyy tilaa <3