Barbbis

Aktiivijäsen
 • Content count

  855
 • Joined

 • Last visited

About Barbbis

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Ja vielä... Etsinnässä nyt kolmitavuinen nimi, jonka viimeinen tavu olisi -sa tai -tu (ei muita kriteerejä).
 2. Näissä vastauksissa onkin hyvin tullut esille monia mun suosikkinimiä Näistä ehdotetuista mun suosikkeja ovat Minttu ja Mimosa. Mitä arvelette Mimosa nimen kohdalla, että puuroutuuko se helposti ihmisten suussa niin kuin epäilen (Mömösä)? Vai kuvittelenko vain? Millaisia mielikuvia nimi herättää? Entä Minttu, millaisia mielikuvia? Olisiko liian tavallinen? Miehen mielestä Minttu on myös liian kasarinimi ja verrannollinen esim. Tero nimeen ja on liian lempinimimäinen. Mil- alkuiset nimet muistuttaa liikaa mun omaa nimeäni kuten myös Minka. Ja unohdin mainita, että nimessä ei saisi mieluusti olla r-kirjainta, koska sitä on meillä sukunimessä ihan tarpeeksi. Matilda on jo meillä käytössä Minea on ollut ehdolla jo esikoisellakin, Melina ja Melinda ovat myös kauniita. Medea nimeä en ole aiemmin kuullutkaan... Miisan voisin laitaa toiseksi ai kolmanneksi nimeksi. Muoks. kiitos ehdotuksista
 3. Meillä on jo kaksi etunimivaihtoehtoa mielessä, mutta en voi vastustaa kiusausta kysyä, että mitä ehdottaisitte nimeksi *vilahti* pikkusiskolle. M-alkuinen nimi saisi olla. Poistan tuon nimen myöhemmin, joten älkää lainatko, kiitos
 4. Me päädyttiin Topline S malliin vaunukopalla ja kuosi sekä vaunukopassa että ratasosassa on valkoista keinonahkaa. Hullua tai ei, mutta tykkään noiden ulkonäöstä tosi paljon. Hintaa tuli ihan hirveästi, kun samalla ostettiin adapteri turvakaukalolle ja esikoiselle seisomalauta. Mutta olen tyytyväinen Ainoa mitä nyt mietin, että kun meillä on vaunukoppa, niin ei ole mitään kantokoppaa, josta myöhemmin saisi sitä pussia (lämpöpussi?), niin olisikohan tarpeen hankkia mallin oma jalkapeite...? Meillä kyllä tullaan käyttämään lämpöpussia talvella sitten, kun ratasosaan siirtyminen tulee ajankohtaiseksi, mutta kai tuollainen keinonahkainen jalkapeite pysäyttäisi tuulta paremmin kuin pelkkä lämpöpussi. Onko kenelläkään siis kokemuksia niistä jalkapeitteistä? Olisiko hintansa väärti?
 5. ^ hyvä homma Megamuksusta pitääkin sanoa, että kun soitin sinne ja vaikka heillä oli liiketoiminta loppumassa eikä heille enää ollut tulossa uusia tuotteita (eikä siis niitä vaunuja, joita olisin halunnut mennä katsomaan), niin mies puhelimessa oli erittäin ystävällinen ja kertoi puhelimitse tosi hyvin kahden mallin eroja, joita olisin halunnut livenä vertailla. Tuon keskustelun perusteella osasin tehdä oman päätökseni siitä, että kumpi malli on meille sopivampi. Pojot hänelle, kun jaksoi selittää eroista, vaikka tiesi, että kauppoja ei tule syntymään.
 6. Katsu86, soitin Megamuksuun muutama viikko sitten ja puhelimessa mies kertoi, että olivat juuri saaneet tiedon, että liike lopetetaan. Niillä tuntui olevan Tallinnassa myös myymälä, jonka kautta olisin saanut haluamani tuotteen, jos vain olisin halunnut (jätin kuitenkin haluamatta, kun en ollut sitä livenä nähnyt) - ehkä he lähettävät istuimen tuolta toisesta myymälästä (?). Itsekin olen tuon puheluni jälkeen yrittänyt mennä heidän sivuilleen katsomaan, että oisko jotain loppuunmyyntitarjouksia, niin sivuja ei ole näkynyt.
 7. Tietääkö joku, että onko Topline S ja Racer GT tai Hartan nyt ylipäätään jotenkin erittäin harvinainen tai uusi merkki Suomessa, kun näitä ei näytä olevan käytettyinä myynnissä missään?
 8. Kiitos taas Anki. Musta alkaa tuntua, että mun on järkevin päätyä Raceihin, koska ainakin Topline X tuntui mun makuun liian isoilta ja käsittääkeni S on mitoiltaan kutakuinkin samanlainen. Ja lisäksi meillä tulee käyttöön seisomalauta ja enhän mä silloin tee sillä heittoaisalla mitään... (?). Scarleth, mulla mulla on tismalleen sama kriteeri eli en halua monien värien yhdistelmähässäkää ja toukovauvaa itsekin odotan, niin en halua tummia vaunuja. Itse kaipaisin jotain kirkasta väriä, esim. limenvihreä, punainen, oranssi tai vaikkapa keltainen. Mutta koska Hartanilla ei tunnu sellaisia olevan tarjolla, olen alkanut vakavasti harkita valkoista keinonahkaa... Valkoinen tuntuu ihan järjenvastaiselta rattaiden väriksi ja siksi vielä emmin. Joillakin ulkomaisilla nettikaupoilla värivaihtoehdot saa esiin isompina kuvakkeina. Esim. tästä näkee jo aika hyvin värin (ja siinä mun tämän hetken suosikkini, tosin haluaisin vaunukopalla, jolloin ottaisin kopan erivärisenä ja vuoden 2011 mallistossa näkyi vielä olevan punainen koppa myynnissä) http://www.mypram.de/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&wkid=135749010817325&ls=en&nochache=1357641092-6198&rubnum=hartan_2012.1349433560.hartan_dessin&artnum=2211-7&id=7&gesamt_zeilen=Tshowrub--hartan_2012.1349433560.hartan_dessin Muoks. no tuo nyt todellakaan ollut mun suosikkivärini! Ei onnistunut siis suoraan sen värin linkittäminen. No, mutta noita klikkailemalla saa kuvan isommaksi ja saa jo jotain selvääkin noista väreistä.
 9. Kiitoa anki! Nyt vielä kun löytäisin pk-seudulta liikkeen, jossa myydään noita molepia malleja, että voisin verrata niitä. Itse en heittoaisaa osaa kaivata ja GT kuulostaisi kiinnostavalta pienuutensa vuoksi, mutta mietin samalla myös jälleenmyyntiarvoa eli mahtaisiko heittoaisallinen mennä paremmin kaupaksi sitten myöhemmin...
 10. Osaisiko joku kertoa, että mitä eroa on malleilla Topline S ja Race GT? Kävin eilen Vauvapisteessä katselemassa Topline X mallia, koska Topline S malleja ei ollut vielä saatavilla. Kotona huomasin kuitenkin, että myös Race GT malliin saa vaihdettua isot talvipyörät. Itse en huomaa muuta eroa kuin, että GT on pienempi ja siinä ei ole heittoaisaa. Mutta olettaisin siinä olevan jotain muutakin eroa, kun hinta on kuitenkin aikalailla sama... Ainakin nettikauppojen perusteella.
 11. Missä vaiheessa teillä on jäänyt Mutsyn vaunukoppa pieneksi? Meille on tulossa toukovauva ja vauva on about 6kk juuri, kun siirrytään paksumpien vaatteiden aikaan ja mietin, että mahtuukohan vauva sitten enää niin pieneltä vaikuttavaan koppaan.... Muistelen esikoista nukuttaneeni Emmaljungan isossa vaunukopassa vielä yli puolivuotiaana. Vaihtoehtoisesti mietin, että onko Mutsyllä kantokoppia ja voisiko niihin mahtua pidempään kuin vaunukoppaan? Lisäksi olen miettinyt sitä, että kun Mutsyssä (Urban riderissä) on teleskooppiaisa, niin kuinka hyvin seisomalautailija mahtuu asian ja rattaiden väliin, jos työntäjä on lyhyt? Olen 164cm pitkä ja ainakin kaupassa näytti, että mun työntökorkeudella tila seisojalle jäi aika pieneksi. Myyjä vakuutteli, että mahtuu, mutta jäi vähän epäilyttämään... Mä kun en halua työntöaisaa liian korkealle, onkohan ainoa vaihtoeto siis nivelaisalliset kärryt...
 12. ^Kiitos selvennyksestä sekä linkistä
 13. Mä olen nyt kahteen otteeseen törmännyt väitteeseen, jonka mukaan raskaana ei saisi syödä äyriäisiä eli esim. katkaravut olisi kiellettyjen listalla. Olen syönyt simpukoita, katkarapuja ja jättirapuja, nämä kaikki ovat olleet kypsennettyjä - joissakin annoksissa ne ovat kuumennettuja ja joissakin taas kylmiä (mutta kuitenkin kypsiä). Joten, onko teillä tietoa näistä? Saako syödä? Ja jos ei, niin miksi ei?
 14. Iiikk! Mä en kestä. Jo silloin, kun alannee laittoi tuon settinsä kuvan tuonne "kuvia vaukkareiden vaunuista" tms. ketjuun, aloin himoita niitä. Mä siis niiin haluaisin nuo ja ostaisin heti, jos olisin varmoilla viikoilla raskaana. Damn!
 15. Huh. Nyt iski epätietoisuus... Mä olen kans RH- ja esikoinen on RH+, sain synnyksen jälkeen piikin. MUTTA nyt toista lasta yrittäessä olen saanut yhden keskeytyneen keskenmenon rv8 ja tämän lisäksi minulla on ollut kaksi kemiallista raskautta (vuoto alkanut spontaanisti positiivisen raskaustestin tekemisen jälkeen kahden viikon sisällä eli ennen rv6). Mitään piikkejä en ole saanut edes tuon keskeytyneen keskenmenon yhteydessä... Olisikohan pitänyt saada? Ja toisekseen kun en sitä saanut, niin voiko se vaikuttaa jotenkin tähän, että toista lasta ei kuulu? Voiko minulla olla veressä vasta-aineita, jotka tyrannisoi raskautumista? Meillä kuitenkin esikoinen tärppäsi oikeastaan samantien, mutta tätä toista on väännetty jo 1,5v. Tämä kaikki pohdinta voi olla ihan täyttä hakuammuntaa, kun yritän keksiä eri syitä tilanteeseemme...