mitunen

Aktiivijäsen
  • Content count

    50
  • Joined

  • Last visited

About mitunen

  • Rank
    Tavis
  • Birthday December 30

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Pohjois-Pohjanmaa
  1. Meillä pojalla ollut kesän ja nyt syksyn aikana laajentuneet imusolmukkeet, johtuen juurikin noista hyttysenpistoista. Laajentuneita imusolmukkeita on korvan takana, kaulalla ja kallossa takana takaraivon alapuolella. Tänään käytiin lääkärille näyttämässä. Hänen mielestään ihan normaalia, mutta antoi varmuuden vuoksi ja mielenrauhan säilyttämiseksi lähetteen ultratutkimukseen. Aika tutkimukseen on vasta viikon päästä, mutta lapsi on muuten kyllä oma pirteä itsensä, joten en ole ainakaan vielä huolissani.
  2. Esikoisen ristiäisissä oli isoisovanhemmat (5 kpl), isovanhemmat (4 kpl), meidän sisarukset perheineen (8 kpl), ystäväpariskunta (kummeja esikoiselle) sekä 3 sukulaista, jotka ovat läheisiä. Yhteensä siis oli 22 vierasta, ja näistä vain 1 lapsi. Masukin ristiäisiin on näillä näkymin tulossa isoisovanhemmat (5 kpl), isovanhemmat (4 kpl), meidän sisarukset perheineen (9 kpl), kaksi ystäväpariskuntaa perheineen (tulevat siis olemaan kummeja, yhteensä 8 kpl) sekä kummipoikani, josta tulee kummi, vanhempineen ja 3 sukulaista, jotka ovat läheisiä. Yhteensä siis oli 32 vierasta, ja näistä 6 lasta.
  3. Mulla ei tuollaista kipua ollut, mutta raskausmyrkytys sen sijaan oli. Eli ei ainakaan mun tapauksessa kuulunut myrkytyksen oireisiin eikä neuvolassa/polilla sellaisesta oireesta sanottu edes.
  4. Täysin samaa mieltä aiempien kanssa. Tosin kertoisin asiasta kasvotusten, en sähköpostitse, koska on kuitenkin todella isosta asiasta kysymys. Tulevalla isällä on oikeus tietää raskaudestasi ja hänelle täytyy antaa rauhassa aikaa miettiä, miten haluaa edetä. Itse olen vähän samantyyppisessä tilanteessa ollut (suhteemme oli tauolla silloin) ja kerroin miehelle heti asiasta. Hänen suhtautumisensa ei alkujärkytyksen myötä ollut paras mahdollinen, mutta kun annoin hänelle rauhassa aikaa enkä painostanut mihinkään suuntaan, niin tilanne meni parhain päin lopulta. Itse myös kerroin hänelle, että en halua meidän palaavan yhteen vain lapsen takia, vaan hän saa olla lapsen kanssa tekemisissä niin paljon kuin tahtoo vaikkemme yhdessä olisikaan. Palasimme lopulta yhteen tytön ollessa muutaman kuukauden ja tyttö on isälleen tärkeintä maailmassa. Tsemppiä kertomiseen! Kaikki tulee vielä menemään parhain päin!
  5. Pitää itekin tähän ketjuun laittaa pari kuvaa. Ensimmäinen on rv16+4 illalla ja jälkimmäinen rv16+5 aamulla. Pientä eroa on aamu- ja iltamahalla... Mun mahaa ei tosiaan oo enää moneen viikkoon voinut piilotella ja ihan kiva niin. Saa rauhassa pitää tiukempiakin paitoja eikä kukaan mieti, et oonko lihonnut.
  6. Mullakaan ei ollut kaapissa kuin ovistesti, kun aloin tätä raskautta epäilemään ja käytin sen. Tuli heti todella vahvat viivat. Siis testiviiva oli paljon tummempi kuin kontrolliviiva ja ilmestyi testiin heti. Seuraavan aamuna sitten testasin raskaustestillä ja sain heti selkeän plussan.
  7. Joskus asiasta kun on puhuttu on molemmilla ollut sama mielipide eli kolme lasta olisi hyvä. Minulla ei ole kuin 1 sisko ja miehellä taas 3. Eli siihen väliin kun pääsee, niin hyvä. Nyt meille on siis pikkukakkonen tulossa ja ikäero esikoiseen tulee olemaan hiukan päälle 5 vuotta, mikä on mun mielestä liikaa. Eli jos se kolmonen joskus haluttaisiin, niin mahdollisimman pian kakkosen jälkeen.
  8. Viimeinen ultra oli päivä ennen sektiota ja silloin kokoarvioksi annettiin 3950g eli meni 25g yläkanttiin.
  9. Esikoinen syntyi suunnitellulla sektiolla rv35+2 ja oli syntyessään 3925g ja 50cm. Osastolla makasin rv34+1 alkaen, koska mulla oli lievä raskausmyrkytys.
  10. Mä tein plussatestin kp54/36-38 (dpo 31) ja silloin oli menossa rv6+3. Joskus mun normikiertojen seassa on ollut sellaisia ylipitkiä kiertoja ja sellaiseksi ensin kuvittelin tätäkin kiertoa. Siitä johtui tuo myöhäinen testaaminen.
  11. Esikoisen raskaudessa oli alkuraskauden ultra, np-ultra, rakenneultra ja noiden lisäksi 5 muuta ultraa. Ja sitten just ennen leikkausta muuten taisi olla vielä pari ultraa. Kaikki ultrat tehtiin julkisella puolella OYS:ssä. Nyt tässä uudessa raskaudessa uskoisin, että mennään samoissa luvuissa.
  12. Tänä aamuna tein testin ja tuplaviivathan siihen tuli!!! Oviksesta ja edellisistä menkoista laskettuna menossa olisi jo rv6+3.
  13. Halusin tietää. Kovasti oli poikaolo, mut neitihän sieltä oli tulossa.
  14. Minä kans ylipainoinen. Painoindeksi on 30 ja kiloja n.12 liikaa. Vauvakuume vaivaa ja yritystäkin on. Esikoista kun aloin odottamaan oli painoa 6kg vähemmän. Raskausaikana tuli 25kg painoa (siitä kuitenkin 10kg nestettä raskausmyrkytyksen takia). 2kk synnytyksestä paino oli pudonnut takaisin samaan kuin ennen raskautta ja imetysaikana paino putosi noin pari kiloa alle lähtöpainon, mutta sitten töihin lähdettyäni tuli takaisin ja tuplana. Mulla on gynen mukaan "ehkä" lievä PCO ja olen alkanut epäilemään myös noita mun kilpirauhasia. Sairastan nimittäin diabetesta ja sillä on osansa asiaan. Mutta jospa se tästä...
  15. Täytyy kompata edellisiä kirjoittajia. Normielämää, kunnes testissä kaksi viivaa.