Aikku

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Aikku

 • Rank
  Aloittelija

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Heippa! itse ajattelin kokeilla vyöhyketerapiaa järkyttävään raskauspahoinvointiin, jos se alkaa niin kuin edellisessä raskaudessa melko alussa... Onko kellään tietoa, että kuinka usein siellä pitäisi käydä, eli siis kuinka kauan tavallaan yksi kerta terapiaa on pitänyt pahoinvoinnin kurissa?
 2. Lämpimät vauvaonnittelut minunkin puolestani kaikille !
 3. Ei ne menkat sitten tosiaan alkanut, joten mulla uusi plussa tokasta kierrosta km:n jälkeen. Uskomatonta!!
 4. Meillä plussattiin viikonloppuna..! Eli aivan aivan alussa mennään, mutta toivon niin kovasti että tämä kyytiläinen pysyisi matkassa loppuun asti! Vuoden vaihteessa sain keskenmenon ekasta raskaudesta viikolla 5+5... Jos olen oikein laskenut niin LA olis 14.11. Niin ja onnea kaikille muillekin plussanneille!!
 5. Eka raskaudessa plussasin kp 30/28. Se meni kesken viikolla 5+5 ja siitä kaksi kiertoa niin plussasin kp 29/28. Silloin tiesin jo olosta olevani raskaana, oli vielä niin tuoreessa muistissa edellis kerta.
 6. Onnea Riinanen, Hot mama ja Iinu! Mulla on suunnilleen saman verran keskenmenosta kun teillä... Tammikuun alussa sain km:n viikon 5 lopulla... Nyt odottelen toisia menkkoja alkavaksi sen jälkeen. Pitäisi alkaa viikonloppuna, mutta niiiin toivon että ei alkaisikaan ja saisin teidän kanssa liittyä odottajiin jälleen... Toisaalta pitäisi ajatella että tässä voi mennä vaikka kuinka kauan ennenkö uudelleen raskautuu..
 7. Mä aloitin valmistautumisen kirjautumalla tälle palstalle.. meillä kyllä jo viitisen kuukautta yrittämistä takana, mutta kun ei ala mitään tapahtuun niin haluais jotenkin saada asiaa edistettyä. Oon kyllä käynyt jo lueskelemassa muutaman kuukauden ajan muiden juttuja.. Viime viikolla sairaanhoitajakaverini suositteli foolihappoa, joten samantien sitten apteekista hain purkillisen raskaus Multi tabseja. Greippimehun ostoa oon suunnitellut, mutta aina se jotenkin unohtuu ostaa... Terveelliset elämän tavat on muuten kyllä hallussa, ainoostaan pelkään selkäni puolesta, joka kipeytyy tosi helposti.. eli selkälihaksia varmasti tarvis vahvistaa. Monet on puhunu hammaslääkärillä käynnistä ja hammaskivestä.. onks se jollain lailla huono asia raskauden kannalta?