Burberry

Aktiivijäsen
  • Content count

    505
  • Joined

  • Last visited

About Burberry

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Texas, USA
  1. Nyt kun katras on koossa, vilautan minakin: viuuuhhh
  2. Tiku: Lumimaaria
  3. Puistossa oli pieni Apila-tytto
  4. Meilla poika 5v. kastelee melkein joka yo. Miehen puolelta saanut sen taipumuksen. Meille sanottiin 5v neuvolassa, et just tolla perimalla on suuri osuus. Laakari oli myos sita mielta, et jos se ei poikaa tai meita hairitse, niin voidaan viela odotella, ennen kuin tehdaan asialle mitaan. Meilla kans toimii tosi hyvin noi isommille lapsille suunnatut yohousut. Jos niihin ehtii tulla aamupissikin, niin sit kylla kastuu sanky takuuvarmasti. Niin kay onneksi tosi harvoin..
  5. Musta Ohton kaveriksi sopisi hyvin Atso.
  6. Hyvaa Uutta Vuotta kaikille!! Mirmuli: Joulun viettoon lennettiin Dallasin kentalta, reilut 2 tuntia meni matkaan, et ei tosiaan ihan naapureita. Jenkkisukulaiset tykkasi kovasti minttuviinasta tehdysta minttukaakaosta, eika ihme, hyvaahan se oli!
  7. Me ollaan Austinin pohjoispuolella, ei siis hurjan kaukana!
  8. Hei! Onhan taalla viela muitakin messissa, jee!! Me ollaan menossa miehen siskon luokse koko miehen perheen voimalla.. Ainut mita ma toivoin joulupoytaan oli kylmasavu- ja graavilohi. Ostin Suomesta pullon minttuviinaa, eli luvassa on myos minttukaakaota, nam! Mirmuli, missapain Texasia te olette?
  9. Pah! Taa ketju on jo kuollu.. Eniveis, tama mamma on taas Amerikan mamma Ja Io. on muuttanut Charlestoniin!! Kade kade kade...
  10. Burberry on Jenkkilassa
  11. Hiljaista on juu..
  12. Meilla on kans Noa ja pikkuveljelle oisin halunnut nimeksi Neo mutta mies halusi lahtee perinteisemmalle linjalle... muoks. niin ja meilla poitsun toinen nimi on Elian (oisin voinut laittaa ekaksikin, mut oli musta jotenkin vaikee taivuttaa suomeks)
  13. Ma tulin kertomaan suloisen tarinan. Noa (3,5v.) piirteli paperille jotain ja tuli sit nayttamaan mulle ylpeana: Noa: Kato aiti mita ma piirsin ma: Joo, rasteja, hienoja on.. Noa: Ei ne oo rasteja!!! ma: Aijaa, onko ne x-kirjaimia?? Noa: ei oo! Aiti ne on suukkoja!!
  14. Joo, mustakin se on toisaalta yllattavaa, mutta viettihan poika ekat 2 vuotta suurimman osan ajastaan mun (suomenkielisessa) seurassa. Nyt seuraava kulmakivi on tosiaan saada pojat puhumaan keskenaan suomea. Tutkimusten mukaan valtakieli tulee haukkaamaan suuren osan kielikakusta lapsen ollessa noin 5-vuotias (koulun alku). Vahan jo hirvittaa miten meidan perheessa tulee kaymaan.. Ma oon kylla jo laatinut suunnitelmia, et kiikutan pojat heti Suomeen kielikylpyyn, jos suomen puhuminen alkaa unohtua. Kiva, etta teillakin vahemmistokieli rulaa!! muoks. typoja
  15. Me ollaan myos Suomi-USA perhe. Ollaan asuttu Jenkeissa ja nyt Enkuissa. Ma oon puhunut lapsille vaan suomea. 3,5-vuotiaan vahvempi kieli on edelleen suomi, tosin enkkuakin suoltaa jo aika hyvin. Ma oon tosi onnellinen, etta suomenkieli on saanut tosi hyvan, vankan pohjan, koska se tulee 99% olemaan se "vahemmistokieli". Viela kun sais ton pikkuveikan puhumaan.. suomea mielellaan!