jmk

Aktiivijäsen
 • Content count

  1060
 • Joined

 • Last visited

About jmk

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Kajaani

Recent Profile Visitors

2625 profile views
 1. mun kummityttö on piip piipintytär.samoin hänen 2 siskoaan.kauniit nimet ja sopii mun ajatusmaailmaan paremmin kuin toisen tutun piip piip junior .täysin sama 2 ekaa nimeä kv isällään.
 2. kreikasta tulee ja siellä valtaosa ortodokseja.todella tarkkoittaa rakkautta.äärettömän kaunis nimi! Olen itse asunut kyproksella ja lapsia tulee kutsuttua joskus sanalla "agabi mU" = RAKKAANI. Myös ekan tyttäreni nimi on kreikasta alkujaan mutta suomalaisella kirjoitus asulla.
 3. mihin mä tän kyssärin nakkaan? mihinkähän asti tolal vauvelilla on tilaa kääntyä oikeinpäin? se istuu vieläkin 33+1 jännittää pirusti!
 4. tulin kirjoittaa samaa samasta agape.ihana.tietääko joku koko nimen ku jäi kiinnostaa?
 5. meilläkin asuu iso tyttö.Kai.ainakin kaveriaan isompi.1v 8kk paino 11,6 ja pituus 88.siskonsa oli kevyempi ja samanmittainen 2v neuvolassa.
 6. lilja on kaunis mutta yleisyyden vuoksi lähipiirissä en antaisi omalle.saa kuitenki 8,5.entäs nimenä muru?
 7. suku kirjasta löytyi vanha nimi jota en ennen ole kuullut.eskil.vai oliko se eslik? Apua pitää tarkistaa!
 8. meidän 3v 2kk tyttö suoltaa koko ajan jotain hassua niin et saa nauraa mut ku sais kaikki ylös! Ne on aarteita tässä mummulle tuumasi että mummulla on paremmat tissit ku hänellä itsellään.miksi? Jäi arvoitukseksi. Mutta tytöllä on nätimph uimapuku ku mummulla koska hän on nätimph! Meidän kohta 9v erikoisen jutut n hieman alle 2vuotiaana on jääny parhaiten mieleen.abcn pihalla tuli tumma ihoine vastaan ja Poika sanoi. Ei oo setä! A-u-u.u on! Tuo tarkoitti apinaa koska apina ääntää niin sit kaupan pihalla tumma mies sai autosta käsin paheksuntaa..musta naama!hmpg! Ei ole käyny pesulla!
 9. meidän 3v 2kk tyttö suoltaa koko ajan jotain hassua niin et saa nauraa mut ku sais kaikki ylös! Ne on aarteita tässä mummulle tuumasi että mummulla on paremmat tissit ku hänellä itsellään.miksi? Jäi arvoitukseksi. Mutta tytöllä on nätimph uimapuku ku mummulla koska hän on nätimph! Meidän kohta 9v erikoisen jutut n hieman alle 2vuotiaana on jääny parhaiten mieleen.abcn pihalla tuli tumma ihoine vastaan ja Poika sanoi. Ei oo setä! A-u-u.u on! Tuo tarkoitti apinaa koska apina ääntää niin sit kaupan pihalla tumma mies sai autosta käsin paheksuntaa..musta naama!hmpg! Ei ole käyny pesulla!
 10. en tiiä-- pitää makustella mutta meiädn seurakunta lehdesä oli kastetuissa 5 emiliaa!!! toka niminä mutt asilti
 11. kaverin lapsesta tuli tokanimeltä Leimu.. aika ihana (mutta en tiiä harottiko silmät vai mitä mutta eilen 10 uutisten kevennyksenä kun oli jostain turun lintualueesta juttua niin hoitajan sukunimi oli mulkku )
 12. tytöt 1,5v 10875g 84,5cm ja 3v 12.8kg 95,5cm
 13. no on nätti! Mutta lieko liian lähellä jinnaa?
 14. xanor.. pidän nimestä Lia , taipuu toki suomalaisittanin Liia mutt miehenikin sanoo että liian helmi..... siltä se nimi kuulostaa.. joten.. miehen suosikki on maia joka oli ensimäienn "keksintö" tai sellainen jok avaan tuli, ei nitä oo tarvinnu niin keksiä.. no.. meillä on vielä aikaa tuumailla ja keksiäkkin vaihtoehtoja..
 15. ^en tiedä.. ehkä mutta sama ollu muillakin jo nyt.. juula taiåpuu juuuliaksi ja jaronille tuli lehti nimellä jarmo!!!!! mun rakas mummoni oli maija, ja rakas tätini liisa, molemmat edesmeneitä ja molempien toinen nimi inkeri.. ne haluaisin yhdistää.. ja mun toinen nimi on maria... ja j nimet taitaa nyt olla käytetty.. ei kolahda yhtään jeminat ja jannicat