Kaskelotti

Jäsen
  • Content count

    31
  • Joined

  • Last visited

About Kaskelotti

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. ^^Meillä on kanssa aina opetettu, että on tiettyjä käyttäytymissääntöjä muita ihmisiä kohtaan esim. julkisissa. Siksi itse yhä edelleen vastaan puhelimeenkin aika nihkeästi bussissa tai junassa. Lyön luuri korvaan ja soitan takaisin. Mutta siittä tupakasta. Tätini poltti edessäni, kun olin pieni ja minä tottakai ihastuin tapaan. Niinpä isäni (viisas kasvattaja kun on) leikkasi minulle jostain vanhasta bensaletkusta "tupakkeja" ja minä niitä innolla huuleen. Ei maistunut. Ja muistan, miten karsastin tätiä jonkin aikaa sen jälkeen, vaikka asuivat melkein naapurissa. Oman lapseni kohdalla varamaan turvaudun kertomaan aikuisten tavasta ja varoittamaan (myöhemmin saarnaamaan) tupakasta.
  2. Meille vauva oli yllätys. Toki lapsi oli toivottu ja haluttu, mutta siinä vaiheessa, kun ihan alettin yrittään, niin mä olin jo toisella kuulla raskaana. Mun elimistö huijas ja sain kuukautiset, melko normaalit, joten en osannut ensin ajatella, että olisin raskaana. Tämän takia aloime "yrittää". Hauskaahan se oli ! Neuvolakorttiin merkittin kuitenkin hedelmöittymisajankohdaksi 14.2. eli ystävänpäivä.
  3. Iguana. Tarkoitin siis ihan nestemäistä korviketta. Anteeksi, etten sanonut tarpeeksi selvästi...
  4. Meille kotimaisuus on tärkeää, siis pojalla on tissin lisänä Tuttelia. Eikä ole mitään masuvaivoja ollut, pierua tulee ihan mukavasti ilman kipristelyjä. Laadullisista eroista en tiedä, mutta varmaan kaikki Suomessa markkinoilla olevat lisäruuat ovat ihan laadukkaita.
  5. Vietin eilen laatu aikaa anopin kanssa. Mun anoppi on aivan loisto ihminen ja kasvatus alan puoli ammattilainen. Mä näytin sille näitä viestejä ja se oli aika raivona. Ei mahdu hänen(kään) päähänsä, että kuinka isovanhemmissa voi olla niin törppöja ihmisiä, jotka ensin kävelee vanhempien yli ihan suvereenisti ja kaiken lisäksi vaarantaa lapsen terveyden antamalla mitä oudoimpia ruoka-aineita. Tsemppiä vaan kaikille niille, jotka asian kanssa tappelevat, sekä minulta että anopiltani (kuuden äiti ja kolmen mummu).
  6. Pienellä paikkakunnalla vaihtoehdot on vähän vähissä, eli mitä itse keksit tai mitä srk tarjoaa.
  7. Isäntä totesi, että eiköhän tehdä näitä lisää, kun noin helposti tulee. Mun vastaus oli tähän jokseenkin painokelvoton, näitä sivustoja kun saattaa lukea joku alle 18- vuotiaskin. Hyvinpian hän kyllä kiirehti korjaamaan, että ei ollut ennen nähnyt mua niin punasena, vaikka olenkin muuten helposti punastuvaa rotua. Samalla mieheni, rakkaani, katse kertoi enemmän kuin satatuhatta sanaa.
  8. Tänään huomasin, että mun kieleen on tullut sellainen halkeama, sitä ei ollut ennen vauvaa. Ehkä musta on tullut hieman viisaampi, sillä mun luontaisen blondista pääväristä on tullut hieman tummempi.
  9. ^ Nyt tästä ketjusta tulikin aivan joka kokin niksi narikka ! Toi nuudelihässäkkä pitääkin kokeilla, en ole vielä älynnyt laittaa vedenkeittimellä muuta, kuin isännän puurot (itse en aamulla puuroa syö, se menee silloin kiukkusuoneen).
  10. Musta on tainnut tulla pysyvästi sellanen barbababa vartalolta, enkä todellakaan tarkoita, ett muotoudun mihin vain. Laihduttaminen ottaa tosi koville .
  11. Meillä nousi jo haloo siittä, ketä ristiäisiin kutsutaan. "Jos kutsuu noi, niin nää suuttuu, jos niitä ei kutsuta". Voi tuska!! Kummeiksi halusimme ihmiset, jotka ovat tärkeitä ja mielellään aika lähellä. Omat kummilapseni ovat satojen kilometrien päässä, enkä näe heitä niin usein, kuin haluaisin.
  12. Kastepöydälle laitetaan valkea liina, kastemalja ja liina lapsen pään kuivaamiseen, kukkia uuden elämän symbolina (ei pakollinen jos ei esim mahdu), raamattu, ja kynttilä. Mikään ruokapöytä ei siis kastepöydan tarvi olla, se parvekkeen pöytä sopii varmaan aivan loistavasti.
  13. Olen monasti miettinyt, että en voi kuin rakastaa tuota pientä ja kaunista lasta (ihan niinkuin joka äidin mielestä oma ei olisi kaunis). En ole taipuvainen masennukseen, mutta jotenkin vaan on ajatellut, että masuvauvan rakastminen oli helpompaa ja sitä sellaista rakkauden tunnetta kaipaa. Kieroa. Mutta kyllä se rakkaus sieltä tulee tosi voimakkaana nytkin, varsinkin, kun pelkää, että jotain on sattunut.
  14. Sain sairaalaan ruusuja. Olen itseasiassa ihmetellyt, kun mies ei antanut mitään lahjaa ja seurusteluaikoina lahjoja tuli vähän liiankin usein. Sellaista kai se avioliitto on... Toisaalta tiedän myös kaveripiirin laitamilta äidin, joka sai sairaalaan kärsimyskukan mieheltään, mies kun ei kuulemma osaa ostaa kukkia! Kuinkahan vaikeaa se on kun menee kukakauppaan ja sanoa, että vaimolle kukkia laitokselle, niin ei kai sieltä mitään kaktusta mukaan anneta... Mun pitää varmaan jättää tää ketju ihan vaan vihjeeksi auki koneelle, josko tuo vielä älyäisi, että vaikka jonkin nätin ranne ketjun voisi hankkia .
  15. Vähän huoletti, että jos lähtö tulee aiemmin, sillä meiltä on sairaalaan n. 70 km. Mieheni työajat ovat mitä sattuu ja tässä kylässä ei taksi vastaa puhelimeen yöllä, enkä tunne muitakaan. Lanssi tulee noin puolessa tunnissa, jos ei ole keikalla. Onneksi mut passitettiin sairaalaan 2vko ennen laskettua.