TIME

Aktiivijäsen
 • Content count

  188
 • Joined

 • Last visited

About TIME

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 04/11/79

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Olen todella pahoillani Annis. Kenenkään ei pitäisi tätä kokea. Silti se salama osuu aina johonkin. Voimia tuleviin päiviin ja muista, että mitään et olisi voinut tehdä toisin. Te olette nyt pienen peikko-enkelin vanhempia. Pitäkää toisistanne kiinni!
 2. Meidän poika 1v3kk saa meiltä 2 lahjaa. Mummilla ja vaarilla lahjojen hankinta on lähtenyt ihan lapasesta, eli sieltä tulee MONTA! Meiltä saa autojen kuljetusauton ja kirjan.
 3. Kiitos kirjavinkistä! Kyseinen kirjoittaja on Ylen Aamusydämellä ohjelmassa tulevana sunnuntaina 25.10.2009 kertomassa kokemastaan kohtukuolemasta.
 4. Tässä meidän 1-v kakku:
 5. ^ Taantuma vei jonot vauvauinneista. Meidänkin ryhmästä (Pikkudelfiinit) puolet lopetti kesken kauden keväällä, taloudellisista syistä. Onhan se kohtuullisen hintava harrastus, mutta todella joka pennin väärti! Ihana koko perheen yhteinen harrastus, jonka toivoisin tuovan lapsellemme liikunnan ilon jo pienestä pitäen. Toisin kuin vanhemmat, jotka hakee sitä vielä näin aikuisiälläkin! Pikkudelfiinejä voin suositella lämpimästi! Ovat tosin aikas tiukkoja mitä tulee uimavaippaan ja -asuun. Uimavaippa pitää olla ja asu täytyy olla ns. painijamallia. Vauvan ei tarvitse käydä suihkussa ennen altaaseen menoa, niin ei turhaan kylmety odotellessa. Ollaan käyty Hesevassa, jossa kuntoutetaan ihmisiä. Siellä on mukavasti tilaa ja lämpimät sisätilat. Meillä on 10 hengen ryhmää kohti ollut 2 ohjaajaa. Ja joka kerralla on ensin kerrattu edellisen kerran juttuja ja sen lisäksi tehty jotain uutta.
 6. Kiva lukea sun kuulumisia tk76! Onnea uuteen raskauteen! Mä niin toivoisin joskus vielä kokevan sellaisen optimistisen odotuksen, kuten eka raskaus oli, vaikka se päättyikin suruun. Tuskin pääsen kokemaan. Jälkikäteen tuntuu ihanan pienen pojan äitinä ihan kauhealta ne ajatukset mitä raskaana pyöritteli. "Nyt se on kuollut" "Ei varmasti synny elävänä" jne... Mutta minkäs teet, pessimisti ei pety... Kaiken kaikkiaan jaksoin kuitenkin iloita noin 2/3 osaa raskaudesta mikä on kuitenkin hyvä! Toivotan sinulle onnellisia ja positiivisia ajatuksia raskauteen tk76! Elämä on paljon meiltä vienyt, mutta ehkä sillä on vielä paljon enemmän annettavanaan!
 7. Saako kotihoidontuen päälle ihan normisti Helsinki-lisää, vaikka kävisi töissä? Sen perusosanhan saa kunhan lapsi ei ole kunnallisessa hoidossa, mutta miten käy Helsinki-lisän?
 8. Meillä nukutaan kanssa noin (5kk 3vkoa vanha muksu). Pää tungetaan pinniksen toiseen kulmaan ja sitten ollaan selkänotkolla kyljellään. Meillä tutti-ääni on etenkin väsyneenä GOJO-GOJO ja se vaan yltyy, mitä väsyneempi. Ja meillä kanssa joskus nyyhkitään unissaan, se on kyllä niin sydäntä särkevä ääni.
 9. ^ Lainaus Kari Ratsulan lähettämästä kirjeestä 18.2.2009: Pääsen aloittamaan inseminaatiot, koeputkihedelmöitykset ja pakastettujen alkioiden siirrot huhti-toukokuussa 2009, kun klinikka pääsee aloittamaan Aleksanterinkadulla. Hoitojen suunnittelu voidaan kuitenkin aloittaa jo aikaisemmin vastaanotollani: Bulevardin Gynekologinen Lääkärikeskus, Bulevardi 22 A 4 krs. Ajanvaraus: 09-6808 8400.
 10. ^ Tarkoitatko, että saitte tarpeeksenne julkisen puolen meiningistä? Mä en tiedä kuin pari tapausta, joissa julkinen puoli on ollut ok, enempi on tullut kuultua sitä vähättelyä ja odottelun, odottelua ja odottelua. Nyt tuli Kari Ratsulalta kirje, josta aiemmin mainitsin. Eipä siinä ole mitään uutta tietoa tuosta Graviditas-klinikasta. Helpottaa kyllä tietojen pyyntöä Diacorilta, kun liitteenä oli lomake, jolla sen voi tehdä!
 11. Meillä alkoi harrastukset pojan ollessa 3½ kk. Maanantaisin on muskari. Tiistaisin käydään kahvittelemassa, ostoksilla tms. ei mitään vakiojuttua. Keskiviikkoisin on äiti-lapsi-jumppa. Torstaisin sama kuin tiistaina. Perjantaisin on äiti-lapsi-jumppa. Lauantaisin vauvauinti. Sunnuntaisin ollaan vaan! Oon huomannut, että mitä enemmän aktiviteettia päivällä, niin sitä paremmin menee ilta ja yö. Pojalle ei tunnu riittävän vain kotona äiskän järkkäämät aktiviteetit. Ja kivahan se on mennäkin, kun ainakin vielä se on ollut helppoa. Kerran ollaan oltu Babybiossa, perhekahvila on vielä kokeilematta. Mulla on jonkin verran tuttuja mammoja yhtä aikaa lomalla, niin niitä ja heidän muksuja on kiva nähdä aina silloin tällöin. Vaunulenkit kuuluu myös lähes päivittäin ohjelmaan.
 12. ^ Niin on! Kari sanoi, että nettisivut pelaa jo, mutta en voinut linkkiä laittaa, kun nimi meni ohi. Eli siis Graviditas, täytyy alkaa tätä ny tavaamaan, että muistaa!
 13. ^ Eipä mitään, tässä asiassa on ilo auttaa! Mä laitan heti infoa, kun mainospostia kolahtaa luukusta. Meinaat jos ei se posti kaikkia tavoitakaan! Sen verran tiedän, että sinne uuteen paikkaan ei siirry asiakastiedot Diacorilta, sillä K.Ratsula ei ko. tiedostoihin enää pääse siellä uudella klinikalla. Mutta sehän on ihan rutiinia, että soittaa ja pyytää lähettämään kotiin kaikki omat tiedot ja kiikuttaa ne sitten Karille. Kari oli muuten tosi harmissaan, että klinikka lopetettiin.
 14. Tänään kuulin Kari Ratsulalta, että huhti-toukokuussa starttaa Aleksanterinkadulla hänen ja kumppaneiden pitämä lapsettomuusklinikka. Nimi oli jotain Gravida tmv. meni vähän ohi, kun Kari sanoi, että vanhoille asiakkaille lähtee pikapuoliin kotiin mainospostia. Me siirrytään Karin perässä sinne! Muoks. Lisäys:Erikoislääkäri Kari Ratsula jatkaa lapsettomuushoitoja (inseminaatio, koeputkihedelmöitys, pakastettujen alkioiden siirrot) huhtikuun lopulla avattavassa uudessa klinikassa. Sen osoite on Aleksanterinkatu 21 A. Tarkempaa tietoa asiasta saa häneltä itseltään puhelinnumerosta 050-4088897.
 15. Kävin tänään asian tiimoilta synnytysten erikoislääkärillä, joka sanoi, että puoli vuotta taukoa yritykseen riittää, kun mulla ei ole ollut haavan kanssa mitään komplikaatioita. Ultrasi vielä kohdun ja kaikki näytti hyvältä. Tosin uusi raskaus ei uä:n mukaan ole vielä mitenkään edes mahdollinen, kun limakalvo oli todella ohut ja munarakkulat pienen pieniä, ettei siellä mikään ole toviin kypsymässä ja vuotamassa.