PatHe

Aktiivijäsen
 • Content count

  234
 • Joined

 • Last visited

About PatHe

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Muistelisin vinkin, että piimä tuhoaa homeitiöt. Eli kastelee vaatteet ja laittaa piimään likoamaan vuorokaudeksi. Sitten pesukoneeseen. Tosin en kyllä lähtisi läpihomeisia vaatteita enää liottelemaan, mutta voisi hyvin toimia varuilta niille vaatteille, jotka ovat olleet kosketuksissa homehousuihin.
 2. vähemmän hassu ekaksi... Neiti selvitti mummulleen, että äiti tukistaa aamulla tosi kovaa, eikä lopeta vaikka sattuu. Kyseessä oli oma moka, kun hiuksia harjatessa olen kieltänyt liikkumasta, ettei tukista... Neiti tykkää lentokoneista. Ihan sama mikä kone taivaalla menee hän huutaa innoissaan: "Kato, kato, Satakunnan lennosto!" Katselin kenkien kuvia ja etsin rumien kenkien kuvia yhteen juttuun. Kerroin tämän ääneen ja neiti totesi: "Mutta äiti, eihän rumia kenkiä ole." Neiti lauloi reippaasti. Kun hän lopetti, hän sanoi ylpeästi: "Osaan laulaa hienosti. Laulan kovaa ja väärin!" Keittiössä neiti osoitti hellaa. "Hella, tuolla on hella." ja kävelee sen luo. "Äitin hella, tuolla poltetaan ruokaa." Viime kesänä veljeni korjasi mökillä leikkimökin kattoa. Neiti katseli sitä aikansa ja alkoi laulamaan "pieni nokipoika" -laulua noin 10 kertaa. Lopetettuaan hän totesi "Että semmonen nokipoika" ja lähti jatkamaan leikkejään. Hyvä ettei veljeni tipahtanut katolta nauraessaan...
 3. Neiti on reilu kolme vuotiaaksi kotona mun kanssa ja menee sitten yksityiseen ryhmikseen.
 4. Vuosi ja kuukausi myöhemmin käytetään kokoa 24. Jalka on nyt 14,5 cm. Neiti on nyt siis 2v. 7kk.
 5. 2 v. 3 kk. suunnilleen. Eli pian tulee kuukausi täyteen.
 6. Neiti on pian 2v. 2kk. ja päiväunet taitavat jäädä hyvin pian pois. Nukuttaminen on yhtä tuskaa ja kiukkua. Lisäksi iltaunille meno tuntuu pitenevän kokoajan. Jätetään päikyt pois reissun jälkeen, parin viikon päästä. Ennen reissua en viitsi muutoksia alkaa tekemään.
 7. Olithan oikeilla sivuilla. Tarkoitan, että oikeassa yläkulmassa näkyi Suomen lippu? Ite joskus tuskailin aikani, kunnes keksin, että etusivun alalaidasta piti vaihtaa maa ja sit taas toimi.
 8. Meillä menee lelut jäähylle jos niitä heitellään tai niillä hakataan. Neiti laittoi kärpäslätkän hellin päälle, jossa olikin taas aikamoinen kasa leluja jäähyllä. Neiti katseli niitä ja sanoi: "Kaikki on ihan jäähyllä. Voi voi!"
 9. Tampereella Pispalassa Suvi Roiko. Todella hyvä kuvaaja. Käykää nettisivuilla katsomassa.
 10. Neiti kohta 1 v. ja 9 kk. Ensimmäinen totuus tuli viime viikolla ruokapöydässä... "Muussi hyvää. Toooosi hyvää. Oho!" Kiitos kulta kun arvostat...
 11. Nyt toimittaa.
 12. Tuo jalan kasvu on kyllä jotain korkeampaa tiedettä. En osta mitään kenkiä enää valmiiksi, kun kesäkengät jäi käyttämättä. Keväällä neidin jalka kasvoi hurjasti, melkein sentin kuussa, kunnes kasvu pysähtyi. Juhannuksena jalka oli 11,5 cm (11kk) jonka jälkeen tosiaan kasvua ei juuri ollut. Marraskuun mitta näytti olevan 12,1 cm (1v. 4kk) ja juuri tänään mittasin niin se oli 12,8 cm ja nyt siis ikää 1½v. Nyt kengästä riippuen käytetään kokoa 21-22.
 13. Ei GAP toimita Suomeen, vai enkö vaan huomaa jotain?
 14. Ostin neidille Reiman koon 80 talvihaalarin. 86 oli ihan hirmusen iso ja neiti on nyt 77,5 cm. Sais kasvaa talven aikana 10 cm ni silti mahtuis vielä tohon 80 haalariin. Tosi ison kokosia nuo Reimat... Niin joo, nyt käytössä Raiman 74 vk-haalari ja siinä on hyvin tilaa kasvaa vielä n. 3 cm.