Cressie

Aktiivijäsen
  • Content count

    36
  • Joined

  • Last visited

About Cressie

  • Rank
    Tavis
  • Birthday 12/04/84

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Pirkanmaa
  1. Kiitos faktoista Alannee!
  2. Mikähän tuo prosentti ihan oikeasti on? Meitä on niin monta ja tiedän monta vielä lisää joilla on kkm tapahtunut. Tuntuu, että prosentti olisi oikeasti lähes 10 pintaan.
  3. Ar-ultrassa näkyi sydämensyke ja alkio oli muutaman päivän pienempi. Kahden viikon päästä menin kontrolliin ja alkio oli kasvanut jonkin verran (silloin rv8+5, alkio vastasi rv6+6), mutta sykettä ei enää näkynyt. Vaikka pelkäsinkin pahinta ja koitin asennoitua siihen, shokki oli aikamoinen. En halua edes muistella sitä hetkeä.
  4. Minulla oli keskeytynyt km (huomattiin rv8+5, keskeytynyt rv6+6) marraskuussa 09. Olin jo ehtinyt nähdä pikkuisen sydämen lyönnitkin.
  5. ^ Toisin sanoen sun pitäisi laihtua raskauden aikana? Jos siis painoa ei saa tulla? Eikös sen voi karkeasti laskea niin että vauva 3kg, istukka 1kg ja lapsivesi 1kg. Ja kai muukin painoa lisää? Eli sun pitäisi siis vähintään 5kg laihtua raskauden aikana? Mua jotenkin ärsyttää tuollainen. Toki itsellä on tavoitteena, että paino ei nouse, mutta jos joku muu mulle niin sanoo niin tää täti nousee takajaloilleen kunnolla. Ei mulla tainnutkaan olla mitään järkevää pointtia. Anteeksi!
  6. ^ Mulla on sama pelko kuin sulla kuttis! Tästä raskaudesta tietää nyt koulukamut, harrastuksen ohjaaja ja sisko. Aina kun olen kertonut niin heti tulee morkkis ja ajattelen, että nyt se menee sitten kesken ja täytyy sanoa, että en muuten olekaan enää raskaana. Ehkä sen tunteen kanssa vaan täytyy oppia elämään?
  7. ^ Kiitos Neve! Tänään on aamu ollut hermoilujen kannalta vähän parempi. Eiköhän tämä tästä aikanaan tasoitu.
  8. Mulla tärppikierto (yk2) oli myös greippimehukierto. Join kerran päivässä 2,7dl. Muistaakseni kp1-13 oli päivät. Pari päivää jäi tosin välistä reissuilun takia. Kp13 ja 14 oli sitten tosi hyvät limat. Söin myös raskausvitamiinia siinä samalla.
  9. Yksi hermoilija ilmoittautuu! Menossa nyt 4+3 ja oireet ovat mukavasti kadonneet. Testasin haamun dpo11 (3+4) ja silloin sekä 3+5 oli aikamoisia pahoinvointihetkiä. 3+6 ja 4+0 oli aikamoiset menkkajomotuset, mutta sen jälkeen ei ole oikeastaan mitään. Mitä nyt pientä heikkoa juilintaa välillä. Onkohan kohdunulkoinen tai km tulossa.
  10. Mun alkuraskauden oireet ovat tähän mennessä olleet: -etovaa oloa aina joskus -kylmä -väsy päivällä ja illalla (pakko nukkua parin kolmen tunnin päikkärit)
  11. Testasin ekan haamun aamupisusta kp25/28 (dpo11), toisen haamun päiväpisusta kp27/28 (dpo13) ja tänään aamupisusta vahvistuneemman plussa kp28/28 (dpo14). Kaikissa oli käytössä Gravidan testi.
  12. Minä sain tiistaina dpo11 ja tänään dpo13 haaleat plussat Gravidaniin! Pitäisi ilmeisesti perustaa se kesäkuun klubi, kun meitä alkaa olla jo aika monta.
  13. Kiitos Kyllikki79 vastauksesta. Minä olen tässä vuoden sisään lihonut varmaan yli 15kg ja tänäaamuna tuli raskaustestiin haamu. Elikkä jos kaikki menee hyvin niin meilä olisi sitten yk2 tärppikierto. Eli eipä ne kilot näemmä olekaan se oleellisin juttu raskautumisessa.
  14. Anteeksi, että tunkeudun tänne odottajien puolelle, mutta tuli mieleeni kysyä, että kuinka helppo teille on ollut raskautuminen kilojen kanssa? Mulla bmi on 35-40 ja toka yrityskierros menossa. Tiedän ovuloivani ja menkat ovat säännölliset eli sen suhteen ongelmaa ei pitäisi olla. Olen kuitenkin aivopessyt itseni, että raskautuminen ei näillä kiloilla voi onnistua. Kaippa se johtuu siitä, että kaikki lääkärit yms. ovat niin negatiivisia ylipainoisia kohtaan ja minä kun olen ollut sellainen koko elämäni.
  15. Mua ärsyttää se, kun kokoajan ajattelen että en minä varmaan raskaaksi tule. Ei olla edes aloitettu vielä kunnolla yritystä, mutta silti näin ajattelen. Mies taas ajattelee, että kerran kun tuikkasee niin se on siinä. Ja se ärsyttää myös. Niin ja sekin ärsyttää, että nyt kokoajan tulee vauvauutisia. Ihan kuin kaikki olisi juuri raskaana. Ja voi että mua ottaa pattiin!