katsku

Jäsen
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

About katsku

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. ^ Mullakin on vielä se, että yksi on jäämässä vuoden sisällä eläkkeelle (näin ainakin puhuu) niin se paikka sitten vapautuisi ja luultavasti sitten minut vakinaistettaisiin. Toisaalta onko sekään sitten kivaa työnantajalle kun antaa mulle vakkaripaikan ja sitten parin kuukauden päästä siitä ilmotankin, että btw kohta ois tarkotus jäädä äippälomalle.
  2. Oma lapsi sai kummeilta kummilusikan ja valokuvakehyksen. Muilta vierailta tuli soittorasia, leikkikaari, rahaa. Itse olen kummilapsilleni joita on kolme antanut: -valokuvakehyksen jossa satuja sisältävä cd-levy -kummilusikan -ison nalle puh satukirjan ja astiaston.
  3. Kyllä poitsulle isin sukunimi tuli eikä paljoa keskusteluita tarvittu. Ehkäpä äitikin sen joskus saa...toivottavasti
  4. Me ei asiasta silloin edes keskusteltu. Jotenkin se oli itsestään selvää, että kastetaan minun vanhassa kastemekossa jossa on kastettu lähes kaikki äitini sisarten lapset ja osa lapsenlapsista. Oli kyllä erittäin tärkeä juttu minulle.
  5. Alatiesynnytys ja sitä myös tahdoin.
  6. Synnytykseni käynnistettiin viikoilla 38+5 puhkaisemalla kalvot. Puhkaisu tuntui hassulta ja lämmintä lapsivettä tuli ulos. Tämän lisäksi laitettiin tippa supistuksia voimistamaan ja sitä se myös tekikin. Synnytyksen käynnistämisestä 7h26min ja poika oli ulkona. Imukupilla tosin pikkasen jouduttiin auttamaan.
  7. Meillä on jo yksi aivan ihana poika mutta hänen kanssa ollessani kotona lähes 2 vuotta alkoi koti ahdistamaan. Pääsin yhtäkkiä töihin jossa tykkään olla aivan hirmusesti. Jos nyt tulisi perhettä lisää mulla ei olisi työpaikkaa minne äitiyslomalta palata. Ahdistava ajatus. Mulle työpaikka on myös pakopaikka. Siellä mä saan nollata ajatukseni ja olla vaan toisissa maailmoissa. Ystävät on alkanut lisääntymään. Heidän pikkasten näkeminen ei mitenkään poista vauvahaavetta mielestä. Sehän vaan lisää sitä. Niitä pieniä vauvoja ja sitä vauvan tuoksua. Ne on niin ihania. Pelottavan ihania Ehkä vielä jonakin päivänä mä olen valmis ajatukselle, että meille tulisi lisää lapsia. Ja kaipa tuon miekkosen tahdolla on myös väliä. Hän ei toista lasta vielä vähään aikaan tahdo.
  8. Mulla on 3.5 vuotta ollut ja tyytyväine olen. Kuukautiset on tulleet runsaammiksi ja kestävät huomattavasti kauemmin kuin ennen. Mutta se on niin vaivaton. Eikä tarvi muistaa mitään pillereitä napsia ym. Vuoden päästä täytyy alkaa miettiä pistetäänkö uusi vai mitä tehdään
  9. Kootaan ja paperiversiona. Sitä on ihana lukea kun sisältää loruja, taidetta, kuvia tarhapäivistä ja tarina miten on kulunut vuosi mennyt. Valokuvausrahaa annetaan 5€/ vuosi ja voisin antaa enemmänkin koska aivan upea muisto tarha-ajasta
  10. Hampaiden pesu ei meilläkään aina oo luonnistanut. Sitten kun alettiin leikillä etsimään hammaspeikkoa ni alko muutosta tulla. Hampaiden pesusta tulikin kivaa. Nyt siitä on tullut vielä kivempaa kun ostettiin sähköhammasharja joka soittaa pienen pätkän musiikkia. Tuon vekottimen jälkeen hampaita haluttaisiin pestä monta kertaa päivässä ja pitkään
  11. Meillä poitsu on 3.5 vuotta ja tykkää Kimmo kuusta ja Simpsoneista. Tuo simpsonit täytyy kohta jättää pois. Sitten Late Lammas, Puuha Pete, Autot...ja ehdottomasti Mikki Hiiren kerhotalo. Oikeastaan kaikki menee mitä näkee.
  12. Vastasin Fennia. Hintavertailun jälkeen päädyimme ja tyytyväisiä ollaan oltu. Kolme vuotta on jo kaikki kulut korvista saatu takaisin ja niitä on kyllä riittänyt.
  13. Vastasin kolmevuotiaana ja yli. Kaksiossa kun asutaan on vähän hankalaa mutta joulupukin tuomilla rahoillla järjestys muutui ja poika sai oman huoneen. Ja on kyllä kaikille sopiva järjestely