Magenta

Aktiivijäsen
  • Content count

    251
  • Joined

  • Last visited

About Magenta

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Olen tosi pahoillani Blanca Mulla todettin eilen ultrassa (hakeudun naistentautien polille 5 vrk vuotojen ja toispuoleisen alavatsakivun takia) keskenmeno ja eilen tein tyhjennyksen kotona. 4 Cytoa teki tehtävänsä ja homma oli ohi muistaakseni 6 tunnissa. Kipuja oli, mutta sain Panacodia jo valmiiksi mukaan sairaalasta joten melko vähällä pääsin. Pahin kipu oli just ennen kun sikiöpussi ja muuta roinaa tuli ulos. Nyt vuotelee melko niukasti. Toivottavasti kaikki tulee ulos. Vaikka oli vasta 7+6, niin olo on kyllä kamala. Tyhjä ja surullinen.
  2. Esikoispoika syntyi myös kasvot kohti kattoa ja huomattiin vasta, kun pää oli ulkona. Sitä ennen ihmeteltiin vain, kun en jaksa ponnistaa päätä ulos. Onneksi poika oli pieni, niin tuli loppujen lopuksi suht nopeasti ja näppärästi. Ponnistusvaihe kesti 35 minuuttia.
  3. ^Melkein voisin kopioida Avocadon vastauksen. Eli esikoispoika syntyi 38+2 alkuyöstä, synnytys käynnistyi edellisenä päivänä vesien menolla eli 38+1. Mulla ei ollut aiemmin supistuksia, mutta limatulppa irtosi viikko ennen vesien menoa.
  4. Herranjumala Minttuliina, mitä kokemuksia!!
  5. .
  6. Huhhuh Amaryll, mitä kokemuksia sulla! Mulla jäi itselläni hampaankoloon vain se, että miksei kätilö tarkistanut kohdunsuun tilannetta vähän useammin, sillä loppujen lopuksi kun lähes pakotin seuraavan vuoron kätilön tarkistamaan, olin jo 8 cm auki, eikä epiduraalia ollut enää mahdollista saada.
  7. Sattuhan se, muttei niin paljon, kun pelkäsin. Supistukset oli kamalia, enkä saanut mitään kivunlievitystä, kun ei enää ehditty (tutkittaessa olin 8 cm auki), mutta nekin oli sit vaan pakko kestää ja kun ilokaasusta tuli paha olo, niin sitäkään en sit enää halunnut. Ponnistusvaihe ei ollut mun mielestä paha, kun ne supistukset sai suunnattua siihen ponnistamiseen, eikä pään syntyminenkään sattunut niin paljoa, kuin kuvittelin, vähän kiristi.
  8. Kalenteri lupasi tyttöä, poika kuitenkin tuli
  9. Mä en oikein tienny itkenkö vai nauranko Mies repeili vieressä kyllä. Jotenkin meikäläisenkin huumorintaju hieman kateissa näin 2 viikkoa synnytyksen jälkeen...
  10. Mahtava palautuminen thulin! Omaa napaa en taida kyllä uskaltaa vilauttaa, on sen verran löysää nahkaa ja rasvaa tuossa..
  11. Mä sain niin ihanaa palvelua Päksissä, että en voi todellakaan valittaa! Kätilöt ja hoitajat oli kaikki ihania, asiansaosaavia, ja aina auttamassa, kun heitä tarvitsi. Vaikka kiire oli kova (joku ruuhka-aika, kaikki vuodepaikat oli melkein käytössä mitä irti sai), niin kyllä on lähetettävä palautteen muodossa suuret kiitokset sekä synnärille että synnyttäneiden osastolle. Taisi käydä mulla aika melkonen tuuri.