Kyllikki79

Aktiivijäsen
 • Content count

  1819
 • Joined

 • Last visited

About Kyllikki79

 • Rank
  Addikti
 • Birthday 11/20/79

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. höh... en sitten saanut tilattua alesta, ei mennyt tilaus läpi. Kerrankin kun olisin ostanut enemmän kerralla.
 2. meillä nyt vihdoin lopetetaan minirin ja toivotaan että yökastelu pysyy edelleen poissa. Tyttö siis täyttää ens kuussa 8v.
 3. omat pesuaineet kannattaa ottaa mutta on sairaalassakin pesuaineet jos haluaa niitä käyttää. Ja omista vaatteista niin saa niitä käyttää mutta sitten kannattaa muistaa että ne saattavat likaantua ja ite en ainakaan haluaisi pestä sellaisia omassa kotikoneessa.
 4. varmaan oli keskenmeno mutta silti kannattaisi käydä lääkärissä varmistamassa
 5. panacodia ei saa syödä jos on sappivaivaa ja lääkärin pitäisi kysyä kun sitä määrää että onko ollut sappivaivaa. Täällä perjantaina käyty leikkauksessa ja nyt tuntuu et elämä alkaa voittamaan. Pääsin jo perjantaina kotiin mutta sain niin pahat hartiakivut kaasuista että alkuun niitä ei meinattu millään saada pois. Lääkäritkin jo ihmetteli et mitä tekevät mutta onneksi saatiin lääkkeillä kuriin ja pääsin kotiin jo samana päivänä. Tosin nyt kun hartiakivut on vähentyneet niin navan kohdan reikä kipuilee. Tosin siitä kohtaa vatsa on ihan mustelmilla eli ei ihme.
 6. me aloitettiin minirin heti kahdella tabletilla ja heti alkoi taas tulla kuivia öitä joten käytetään sitä nyt jonkin aikaa.
 7. ^hienoa että hälytin auttoi. Meillä tilanne on se että koulun aloitus aiheutti sen että lähes joka yö on sänky märkä joten päätin nyt että tänään aloitetaan lääke uudelleen ja sitten muutaman viikon päästä kun on lääkäriaika niin kysytään et mitä tehdään.
 8. Meillä heinäkuu meni tosi hyvin ja lähes kaikki yöt oli kuivia ja ajattelin et otetaan yövaippa pois mutta neiti sen halusi varmuuden vuoksi pitää. No sitten kun koulut alkoi niin sen jälkeen on melkein vallan taas ollut märkiä öitä eli hyvä ettei otettu vaippaa vielä pois. Syyskuussa on taas lääkäriaika ja silloin mietitään lääkityksen uudelleen aloitusta.
 9. nyt on leikkausaika saatu ja heti alkoi jännittämään. Eniten askarruttaa et kuinka pitkään mahdan joutua olemaan sairaslomalla kun työ on ihmisten nostelua
 10. tosiaan meillä ei hälytintä ole kokeiltu mutta lääkäriltä ymmärsin sen että sen tarkoitus olisi että housut kastuu ja hälytin piippaa ja lopulta lapsi oppii katkaisemaan pissan jos se ehtii lirahtamaan eli tarkoitus olisi just se et ei vaippaa vaan alkuun housut/sänky kastuu. Mä taas olin sitä mieltä et aloitetaan lääkitys koska lääke on samaa hormonia mitä pitäisi erittyä eikä näin ollen jää ollenkaan elimistöön vaan auttaa vain sen ön kun sen ottaa. Ja lääkäri sanoi että joillakin lääkitys tekee sen että oma hormonitoiminta alkaa toimia heti muuutaman lääkkeen jälkeen eli ei tarvi edes syödä pitkään.
 11. Meillä ei ole kokemusta hälyttimestä mutta itse ajattelen et jos yöllä tulee pissat monta kertaa niin ottaisin ainakin minirin lääkityksen siihen tueksi. Sillä uskon ettei sekään ole hyväksi jos joutuu monta kertaa yössä heräämään vessaan.
 12. just niitä tarkoiti. Meillä oli pitkään käytössä liberon ne isoimmat vaipat mutta tosiaan niissä ei imukyky riittänyt vaiks kilojen mukaan olis pitäny.
 13. Meillä auttoi tohon sängyn kastumiseen se että aloin ostamaan niitä isojen vaippoja. Harmi vaan kun niitä myydään niin pienissä pakkauksissa
 14. ei ole tullut mitään kunnollisia kohtauksia mutta työterveyslääkäri halusi laittaa lähetteen ultraan kun uusi litalgin reseptin niin isot sappikivet sieltä löyty. Nyt täytyy vaan toivoa ettei kohtauksia tuu ennen kuin pääsen leikkaukseen
 15. nostelen tätä kun meillä leikkaus edessä ja mielelläni kuulisin kokemuksia