Audrey Hepburn

Aktiivijäsen
 • Content count

  76
 • Joined

 • Last visited

About Audrey Hepburn

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Uusimaa
 1. From the album I'coo Platon 8

  Vaunut kasassa.
 2. From the album I'coo Platon 8

  Rungon naarmuja
 3. From the album I'coo Platon 8

  Tavarakorin reiät. Tulevat siitä, kun vaunut ovat kasassa, niin jokin pyörän osa hankaa ikävästi koriin
 4. From the album I'coo Platon 8

  Pyörien kunto. Kuvassa näkyy myös tavarakorin kankaan värin haalistuminen
 5. From the album I'coo Platon 8

  Kurkistusluukun muovin halkeilu
 6. From the album I'coo Platon 8

  Vaunut pehmeällä kopalla
 7. From the album I'coo Platon 8

  Vaunut jalkasuojalla
 8. From the album I'coo Platon 8

  Vaunut pelkällä ratasosalla. Kuva vääristää väriä hieman, beige ei ole näin punertava.
 9. ^Kyllähän me liikuttiinkin Manduca+matkarattaat yhdistelmällä, mutta kun kyseeseen olisi tullut esim koko päivän retki ympäri saarta, niin meidän uhmaikäisen kanssa se vaan ei olisi tullut kyseeseen...
 10. Nyt on reissu takana ja ihanaa oli! Vietiin loppujen lopuksi purkkiruuat+vaipat kotoa, kun ei ollut varmuutta, mistä asti jouduttaisiin vaippoja hakemaan.. Mutta vaipat ainakin olisi saanut ihan Plataniaksen Inka-supermarketista. Purkkiruokia mitä katselin, niin niitä ei tosiaan olisi saatu sieltä, ei ollut tämän ikäiselle(5kk) ainoatakaan purkkia hyllyssä niissä kaupoissa, joissa katselin. Mutta isommille kyllä löytyi "kunnon ruokapurkkeja" (eli siis ainakin 8kk eteenpäin). Kadut Plataniaksessa oli melko kapeita ja meillä oli vaunuina Gessleinin F4 Buggyt eli ei mitkään pienimmät matkarattaat mutta hyvin pärjättiin! Rantakadun liikenne oli jo nyt melko vilkasta ja nopeudet suuria + kävelytiet olemattomia, joten esikoisesta(2v 8kk) piti pitää tiukasti kiinni. Yhtenä päivänä käytiin Jumbossa ja toisena Haniassa, muuten pysyteltiin Plataniaksessa. Rannalla tosiaan kävi välillä melkoinen tuuli, joten ainakaan ensimmäisinä päivinä ei tehnyt mieli mereen uimaan, mutta toisaalta meillä oli hotellilla(Porto Platanias) niin hyvät uima-altaat, että oltiinkin mielummin siellä. Tuon matkan jälkeen ymmärsin, miksi ihmiset rakastuvat Kreikkaan! Tuonne on ehdottomasti päästävä takaisin, kunhan pojat ovat vähän vanhempia, niin päästään vähän enemmän kiertelemään. Kreetalla paikalliset ovat niin ystävällisiä ja lapsirakkaita, että meilläkin onnistui parin tunnin ravintolaillallinen muutamaan kertaan todella hyvin, kun paikalliset viihdyttivät ja juttelivat lapsille(erityisesti esikoiselle). Yhtenä iltana tuotiin lapselle lelu, kun huomasivat, ettei hän enää olisi viihtynyt paikallaan ja vanhemmilla oli vielä ruoka kesken
 11. Onko täällä Kreetan Plataniaksessa/Haniassa olleita? Ollaan lähdössä ylihuomenna Kreetalle Plataniakseen. Nyt tuli mieleen, että saahan sieltä Suomessa myytäviä vaippoja? Lähinnä kaivataan Pamperseja.. Ei viitsisi täältä raahata kahden lapsen vaippoja, kun muutakin tavaraa on kannettavana. Ja toinen kysymys liittyy purkkiruokiin. Jostain löysin tiedon, että Kreetalla olisi huonosti(?) saatavilla perusruokapurkkeja, miten on? Meillä nuorimmainen onvasta aloittanut ruokien maistelun, joten kovin montaa makua ei vielä ole, jota voi syödä. Kannattanee viedä kotoa ruuat?
 12. Mites te, jotka ootte ostanu Boobin- toppeja, niin kuinka hyvin niissä pitää koot paikkansa? Arvon kahden koon väliltä, enkä nyt osaa päättää kumpaan päädyn. Kangas on kuitenkin hyvin venyvää, eikö?
 13. ^Ei välttämättä. Tota lautaa voisi harkita, sillä sen hankkiminen arkivaunuihin on kuitenkin edessä nyt keväällä. Ja toi buggyboardin lauta näyttäisi käyvän myös meidän arkivaunuihin, joten ei ollenkaan huono idea!
 14. ^Hyvä kun sanoit, en ollu osannu ajatella tota ollenkaan. Voisi sitten miettiä jotain toistakin vaihtoehtoa varsinkin, kun rattaat tulisivat tarpeeseen matkalla, jolloin pikkuveikka on vasta 5kk-> ei istune.. Ehdotuksia?
 15. Te jotka olette vertailleet matkisten istuinten pituuksia, niin miten on, missä on pisin? Eli mihin matkiksiin mahtuu mahdollisimman pitkä lapsi makaamaan? Meille pitäisi hankkia uudet matkikset Gracon Miragen tilalle ja tällä hetkellä eniten miellyttää Peg Perego Pliko P3:t. Kriteerinä tuon mahdollisimman pitkän istuinosan lisäksi olisi pieni koko kasattuna("kuin sateenvarjorattaa" ei kuin Gracon Miraget) ja rattaiden tulisi silti olla tukevat (kuljetettavat ovat tällä hetkellä 6kg ja 15kg). Niin ja jalkatuki pitää saada ylös nukkumista varten. Noissa Peg Peregoissa plussaa on myös tuo "sisaruslauta", joten kyytiin saisi molemmat lapset samaan aikaan..