Saffran

Jäsen
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Saffran

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mä oon kuullu samanlaista tietoa, ja mun oloa se ainakin helpotti hieman. Tietää, että kova laihdutus ei ole hyväksi raskautumista odotellessa. Tollasta kilo/kuukausi-tahtia ajattelin koittaa, jahka saan taas kerran itteäni niskasta kiinni Kymmenisen kiloa sais multa lähteä, enemmänkin jos vaan on lähteäkseen
  2. Koitan vielä kuvan liittämistä
  3. Mä oon ruvennu pikkuhiljaa ahdistumaan kaikista vauva-uutisista. En toki lähipiirin onnen kiljahduksista, mutta lähinnä kaikki nämä Karpela-Aitolehti-Penttilä -tyyliset alkaa harmittamaan. Ehkä sekin on osasyynä, että niistä saa lukea joka lehdestä.
  4. Mua alkaa jo kohta pelottamaan, että mitä tästäkin oikeen tulee. Ollaan kohta puoltoista vuotta oltu tjottailu-vaiheessa, kohtsilleen alan laskeskelemaan ovulaatiota. Mulle ois (ainakin tällä hetkellä ajateltuna) ihan mielettömän kova paikka, jos lapsettomuus osuis meiän kohdalle.
  5. Mulla on kanssa jo jemmassa muutama body ym. vaate... Osan olen saanut ihan ilmaiseksi (kaupasta, kaupanpäällisiä ym). Osan olen ostanut kun on saanut halvalla, tästä esimerkkinä maailman söpöin mansikkamekko. Paitsi että mitäs jos meille tuleekin joskus poika... Olen kanssa jo valmiiksi katellut avaimenperiä, joita voin sitten antaa mun vanhemmille kun heille joskus kerrotaan tulevasta lapsenlapsesta.