Mönkiäinen

Rekisteröitynyt
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Mönkiäinen

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mulla laski hemoglobiini raskauden aikana 147 -> 116. Vatsa ei kestänyt rautatabletteja ja ostin luontaistuotekaupasta Ferronol-juomaa. Otin sitä ruokalusikallisen suurin piirtein joka päivä ja hemoglobiini nousu muutamassa viikossa 134:ään. Juomassa ei ole rautaa niin paljon kuin tableteissa, mutta se imeytyy paremmin. Olen kuullut, että muutkin ovat käyttäneet juomaa raskauden aikana ja ainakin mulle se sopi hyvin joten suosittelen!
  2. Meillä oli häät tämän vuoden elokuussa ja sovittiin miehen kanssa, että vauva saa sen jälkeen tulla jos on tullakseen. Syyskuussa ihmetys oli suuri, kun menkkoja ei alkanut kuulua. Piti tehdä useampi eri raskaustesti, kun en tahtonut millään uskoa että tulin niin helposti raskaaksi. En ole koskaan pitänyt itsestäänselvyytenä, että voisin saada ollenkaan lapsia ja olo tuntuu kovin etuoikeutetulta.
  3. Alkuraskauden ajan teki mieli vain kaikkea raikasta, salaatteja, hedelmiä, tuoremehuja ym. Kaikki käristetty tai voimakkaasti maustettu ja roskaruoka ällötti. Karkkia ja muutakaan makeaa en syönyt oikein lainkaan, vaikka ennen raskautta olin oikea karkkihiiri. Nyt menossa viikko 17 ja ruoka on alkanut maistua normaalisti, erityisesti tekee välillä mieli jotain oikein suolaista. Jouluna seurasin kuola valuen vieressä, kun muut söivät mätiä ja kylmäsavulohta sekä ihania homejuustoja.