hipla

Jäsen
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About hipla

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. SATTUI.Luulin kuolevani.
  2. meijän poika sai ensimmäisen korvatulehduksen neljän kuukauden iässä.Ja puolivuotis neuvolassa oli jo kolmas korvatulehdus.Jos lähiaikoina tulee neljäs tulehdus niin lääkäri laittaa putket korviin.
  3. minulla oli rv32 sfmitta 35cm,mutta ultran mukaan lapsi oli viikkoihin nähen oikean kokoinen.Poika syntyi rv34 ja oli 2580g,joten oli viikkoihin nähden jo iso.
  4. pahoinvointi alkoi ennen rv10 ja loppui n.rv18 tietämillä.
  5. Ihan alussa tuli ja loppua kohten kiipesi ylemmäs ja ylemmäs..lopulta ylti rintoihin asti.
  6. mieki tunsin valepotkuja kuukausi synnytyksestä.soli suhtpelottavaa,piti ihan alkaa käsi massulla tunnustelemaan,että mitä ihmettä
  7. Täällä toista odotellaan ja yrityskiertoja kertyi 4 ennen plussausta.Joten pitkästä yrityksestä ei voida puhua.Kyllä olen ollut katkera kuitenkin tuona aikana,kun ystäväni ilmoitti raskaudestaan,vaikka kyllähän minä olin iloinen asiasta.
  8. Tänään plussattiin,ja heti miehen tykö testi kädessä,yritin pitää pokerinaamaa,mutta ukko huomas heti naamasta,ennenku testiä kerkes vilkaistakkaan. Aikaisemmin sovittiin että jos plussaa näyttää niin ei kellekkään kerrota.Sitten vasta kun alkavat mahan kasvua ihmettelemään.