---ansku---

Jäsen
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About ---ansku---

  • Rank
    Aloittelija
  • Birthday 05/02/84

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Päijät-Häme
  1. Eka neuvola oli rv7, silloin ei edes yritetty kuunnella, toka neuvola oli rv11 ja silloin kuului selkeästi
  2. Tarkkaa kp en tiedä, mutta suunnilleen 1,5 kk edellisistä menkoista ehti kulua, kun plussan tein, eka kierto ehkäisyn lopetuksen jälkeen.
  3. Meinasin jo sanoa, että ei pitänyt paikkansa, mutta sitten kun aloin tarkemmin miettimään, niin tais tuo pitää paikkansa, kun oli ehtinyt juuri kuukausi vaihtua ja oli omat synttäritkin ollut hedelmöittymisajankohtana. Mut joo...
  4. Pian tulee 5v täyteen siitä, kun olin tuota miun neitiä synnyttämässä päksissä. Ehdin hippaloimaan siellä 1,5vrk ennenkuin synnytys varsinaisesti alkoi, synnytysosastolla on tosiaan mukavat ne huoneet missä saa rauhassa olla miehen/tukihenkilön kanssa ja katsella telkkaa ym mitä haluaakin ennen saliin siirtoa. Mulla meni ilokaasusta nuppi niin sekaisin etten itse synnytyksestä kauheasti muista, epiduraalin sain, kun sen aika oli, ja kaksi eri kätilöä, ihan mukavia ja kannustavia molemmat muistaakseni oli. Mutta se yläkerta, no joo.... Me päästin isoon huoneeseen, 4 siihen kaiken kaikkiaan kai mahtuisi, mutta meitä oli kokoajan 3 siellä, pari tuntia taisi olla sellainen hetki, että olin kaksistaan toisen äidin kanssa, onneksi siinä mun viereisellä paikalla oli kokoajan tyhjää, ja lopulta siitä haettiin sänkykin pois, ja kun veti verhot siihen kiinni, niin sai ihanassa omassa rauhassa olla, varsinkin vierailuaikoina. Lapsen isä kävi vain iltaisin parin tunnin ajan meitä katsomassa, joten ihan yksin olin päivät ti yö-la aamupvä), ensimmäisen yön tyttö oli vauvalassa. Multa ei meinannut alkaa kunnolla tulee maitoa, niin oltiin tuo yksi ylimääräinen vkr sairaalassa, tyttö saikin pullosta lisämaitoa, imettämään kannustettiin, mutta kun nähtiin, ettei multa maitoa tule riittävästi, hoitsut antoi oma-aloitteisesti pullosta maitoa, ja itsekin sitä yöllä haahuilin hakemaan. Tosiaan aika tiiviisti kaikki mammat oli omissa huoneissaan, ja itse ainakin yritin nukkua ne ajat, kun vauvakin nukkui, eikä tehnyt sen puoleen mieli lähteä käytäville etsii juttuseuraa. Yksi hoitaja oli jotenkin tosi tympääntyneen oloinen työhönsä ja haisi ihan kaameasti valkosipulille, se jäänyt mieleen, muuten oli ihan mukavia hoitajia, ja sain opastusta imetykseen ym muihin asioihin niin paljon kun halusin, vaikka lähes täynnä osasto olikin silloin. Hyvillä mielin lähden sinne toivon mukaan toistekin synnyttämään.
  5. 8h 39min, tästä ponnistusvaihe 34min
  6. Rv 41, edellisen päivän lääkärintutkimus aiheutti ärsytystä sen verran, että siitä pikkuhiljaa synnytys käynnistyi, oli vaan tylsää maata sairaalassa 1,5vrk ennenkuin pääsi tositoimiin.
  7. Mulla myös ylipainoa sellaiset 20kg, esikon jälkeen laihdutin 20kg painonvartijoiden avulla, mutta kaikki on tullut takaisin 3,5v aikana, mammalomalla reippailin joka päivä pitkiä vaunulenkkejä, sitten kun lähdin töihin, jäi liikunta ja alkoi kilot taas kertyä (meidän suvun lähes kaikki naiset on enemmän tai vähemmän isokokoisia). Vauvakuume on kova, mutta pitäis laihduttaakin, yhdessä vaiheessa ajattelin, että ensin pois nuo liikakilot ja sitten aletaan vauvapuuhiin, mutta voi olla, että tässä nyt pääsen samaan aikaan pudottelee kiloja ja yrittämään vauvaa vuodelle 2009 kun oon tuohon mieheen onnistunut niin hyvin tartuttaa vauvakuumeen.