Rakkauden tähden

Aktiivijäsen
  • Content count

    89
  • Joined

  • Last visited

About Rakkauden tähden

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Ihania mahoja. On taas vaan pakko ihmetellä miten erilaisia! Mutta niinhän me kaikki ollaan muutenkin, ja onneksi niin.
  2. Onpa sulla jmk pieni massu vaikka monta lastakin ennestään.. eipä silti, oikein söpö masu on!
  3. Myös täällä kävi niin. Alkuraskauden ultrassa todettiin syke rv 6+2. Ruskea vuoto alkoi viikolla 10+6. Sikiö oli kehityksessään jäänyt viikolle 8. Lääkkeellinen keskeytys tehtiin viikolla 11 kun selvisi tuon verenvuodon jälkeen, ettei sykettä löydy. Nyt keskeytyksestä yksi päivä. Täällä toivon, että kaikki menisi jatkossa hyvin, enkä saisi mitään kohtutulehduksia tms..
  4. Kuudennesta kierrosta tärppäs.
  5. Mä olen juonu enemmän tai vähemmän greippimehua nämä neljä yrityskiertoa. Myös minun mielestäni mun limani ehkä ovat ennemminkin vähäisemmät. Myöskään plussatestiä en ole tehnyt, joten taidan jättää ensi kierrossa mehut juomatta. Maku sinänsä on ollut ok, mielestäni ihan juotavaa.
  6. Kyllä mäkin olen juonut. Ovulaation jälkeen kyllä välttelen suurempia määriä, mutta muutamia olen ottanut. Viimeksi eilen kp 15 (kun ovulaatio oli kp 12) join jonkin verran. Ei mulla mitään konttauskännejä ole tapana juoda, mutta joskus juhliessa kuluu enemmän kuin vain se kaksi/kolme. Ajattelin ovulaatioon asti elellä kuten "normaali ihminen" ja sitten ovulaation jälkeen tarkkailla hieman tarkemmin niitä määriä, jotka juon.
  7. Noniin! Täällä on nyt otettu tosissaan myös tjottailu (mun kohdaltani jopa yritys). Aion pitää huolen, että seksiä on riittävästi, toki sitä on riittävästi varmasti muutenkin, mutta pitää silti pitää huoli, että mielellään vähintään jokatoinen päivä. Mä en tästä enää nuorene (29v), joten alkaa hirvittämään tämä oma ikäkin. Ja niin pitkään olen tätä toivonut, ihanaa kun pääsee vähän höyryämään näistä asioista. Kävimme kaupassa, ostin greippimehua ja selitin miehelle mikä "taika" siinä on. Hän vaan naurahteli mun jutuilleni ja muistutti mua, että jos oon nättinä, niin varmasti saan kyytiä. Näin mieskin on mukana. Ja ihan kiva, ettei seksistä unohdu se ilonpitokaan, ettei hampaat irvessä vauvaa tehdä. Joten, nyt on greippimehut ostettu ja raskausmultitabseja syödään. Miehelle olen syöttänyt silloin tällöin monivitamiinipillereitä ja kiltisti se on ne syönyt kun olen eteen kantanut. Tarvitsee ne siittiötkin vähän vauhtia ...
  8. No periaatteessa ei kauheesti mietitytä. Ei sitä täydellistä ajoitusta ole varmaan ikinä. Kun tämän on hyväksynyt ei muu kauheesti huoleta. Rahaa ei varmaan ole liiaksi asti, mutta eiköhän me pärjätä, on tässä opiskelijanakin joskus eletty ja silloinkin pärjätty, nyt sentään on jo työelämää takana.
  9. Minulla kaksi kummilasta, miehellä yksi. Eiköhän nämä "yhteiset" kolme riitä.. Toki jos joku kysyy, niin kai siihen suostutaan.
  10. Itse ajattelin pudotella muutaman kilon. Ei niin suurta tarvetta, muttei haitaksikaan olisi. Lisäksi ajattelin myös hankkia raskausvitamiineja. Niitä aion sitten syödä kesällä kun yrityksen aloittaminen on lähempänä. Yritys aloitetaan varmaankin loppukesästä. Greipit ehkä jätän syömättä.. tai mistä sen sitten tietää, ehkä tuonnempana. Aion palstailla täällä ja ahmia just tota tietoa muutenkin. Liikuntaa pitää lisätä. En tupakoi enkä käytä kovin runsaasti alkoholia, joten niihin tulee tuskin muutoksia. Malttamaton olen kovin. Miksei aika koskaan kulu kyllin nopeasti kun sen tarvis??