Lellukka

Jäsen
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Lellukka

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. ^Tsemppiä, elä suotta etukäteen murehdi!
  2. Mulla on kipuja pitkin kiertoa ja sen vuoksi epäilty mm. endoa, mutta mitään siihen viittaavaa tai muutakaan häikkää ei ole tutkimuksissa kuitenkaan löytynyt. Kierron alkupäivinä tuntemukset on lähinnä nipistelyä, kun taas hieman ennen ovista vatsa turpoaa ja nuo tuntemukset muuttuvat kivuksi, joka voimakkuudeltaan ja tyypiltään vaihtelee kierroittain, mutta pääsääntöisesti kestää aina oviksesta siis kuukautisten alkuun, joista eka päivä on kivulias tyylin yhden panadolin tai buranan verran, ja loput vuotopäivät ei tunnu missään - ainoa aika kierrosta jolloin mulla ei ole minkäänlaista kipua missään! Tämä kaikki siis lääkäreiden mielestä ihan ok, vaikka itsestä aina välillä tuntuukin että jatkuvat kivut ei voi kuulua asiaan ja olla normaalia hormonitoimintaa.. Kipuilu ei kuitenkaan ole voimakkuudeltaan mitään elämää haittaavaa kuten joku tuossa kuvaili, tarvitsen erittäin harvoin kipulääkkeitä. Kai siihen on jotenkin tottunut vuosien kuluessa, tiedänpähän ainakin olevani elossa kun koko ajan nippaa!
  3. Juurikin niin Täytyy kyllä myöntää että odotan ekaa inssiä jopa ihan kauhulla, siinäkinhän mennään katetrilla kohdunsuusta, ja jos se on vähänkin yhtä hankalaa kuin tuossa aukiolotutkimuksessa, niin... Mutta kuten sanottu, odotan jokatapauksessa!
  4. Tämän(kin) topikin tsemppaamana menin ko. tutkimukseen ajatellen kokevani "jotakin kuukautiskivun kaltaista", mutta toisin kävi... Kohdunsuuni oli kuulema tiukka ja kun kohtu protestoi katetrin vientiä voimakkaasti supistelemalla, lääkärin oli tartuttava kohtuun pihdeillä kiinni. Tämä tuotti suunnatonta tuskaa, ja vettä ja ilmaa ruiskutettaessa kipu vain yltyi. (Auki oli.) Tutkimus kesti n. 10 minuuttia, mutta jos olisin ennalta tiennyt kuinka kivulias toimenpide on, en olisi siihen ilman nukutusta suostunut!!!! Olo on edelleen ihan järkyttynyt (tutkimus toissapäivänä), kipu oli jotakin aivan sanoinkuvaamatonta (en ole synnyttänyt). Jälkikipua oli vielä tutkimusta seuraavana päivänä, ja ruskehtavaa vuotoa edelleen hieman. Ennen tutkimusta otin kasisatasen buranan, tutkimuksen jälkeen toisen ja seuraavana aamuna viellä 1mg parasetamolia.
  5. Moi kaikille, olen ihan uusi täällä, ja ikäväkseni joudun aloittamaan palstailun lapsettomuus-osiosta... Perheenlisäystä on toivottu jo jokunen tovi, yritystä takana n. 2v. Parin viikon päästä sitten onkin jo aika naistentautien polille, josko löytyisi joku selitys miksi raskaus ei ota kohdallamme alkaakseen. Tsemppiä kaikille meille!