Maximilian

Jäsen
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

About Maximilian

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Tuossahan tulee ihan valinnan vaikeus noitten kirjojen kanssa. Olisi kyllä ihana sellainen kirja johon voisi kirjoittaa jo odotus aikana. Minä kun olen ajatellut pyytää joltain lahjaksi kun vauva on syntynyt, mut ei kait tässä auta muu kuin lähteä kirjakauppaan selailemaan eri vaihtoehtoja. Onko teillä monta kirjaa yhdelle lapselle? Kuinka jaksaa kirjoittaa useampaa, jos niissä on kuintenkin suht samat jutut?
  2. Juu onneksi tämä on vapaa maa ja kaikki saavat päättää omat asiansa Mulla on hiukset värjätty ekan kerran jo 13 vuotiaana, muistaakseni laitettiin raitoja äitin hiusvärin lopuista kylläkin. Ja siitä se kierre on jatkunut yli 15 vuotta, eikä ole tämän kummoisempi tullut. Tai no voihan se selittää kyllä monetkin asiat..
  3. Olen kyllä syönyt ihan mitä ennenkin, tuore juustojen käyttöä vähentänyt.
  4. Tässä muutama muu vauvakirja, vähän menee aiheen sivusta.. Joulupukki toi kaksi kirjaa Suomalainen vauvakirja sekä Uusi vauva: huoltajan opas. Suomalainen vauvakirja selattuani totean että se on kaiken kattava odotuksesta-synnytyksestä-neuvola käynneistä-lapsen kehitykseen. Ihan hyvältä vaikutti. Uusi vauva, huoltajan opas on aivan loistava teos. Sopii hyvin esim. miehelle varpajaislahjaksi. Takakannen teksti sanoo seuraavaa: "Tämä verraton huoltajan käsikirja varmistaa uuden vauvanne vaivattoman käytön moneksi vuodeksi eteenpäin ja sisältää mm. seuraavat tärkeät osa-alueet: Perus- ja lisäominaisuudet sekä toimintotavat, ohjelmointitavat, lisälaitteiden asennus, huolto-ohjeet ja kunnossapito, tekniset vaatimukset ja paljon muuta välttämätöntä." Kirja on siis todella hupaisa!!
  5. Samaan tapaa olen kampaajalla käynyt ja värjäytän hiuksiani noin kerran kuussa. En pelkää että siitä veren kiertoon mitään aineita liukenisi. Kampaajani kanssa asiasta myös keskustellut ja hän on myös ihmetellyt, että kuinka kampaajat voivat työskennellä oman odotusaikansa väriaineiden kanssa, jos asiakkaat eivät voisi värjäyttää hiuksiaan moneen kuukauteen raskausaikana.
  6. Mulla ei ollut mitään merkittäviä oireita alkuraskautena. Plussa testin jälkeen piti mm. vessassa käydä tiheään, pientä etovaa oloa ja mielialat heittelivät (ei tarvinnut kun kaunareita katsoa niin jo alkoi itkettämään), mutta ei kyllä muuta. Tiedä sitten tuliko oireet korvien välistä, kun netistä luki mitä kaikkea raskauteen liittyy.. Eikä mulla vieläkään ole mitään erikoisia oloja.
  7. Ensimmäisen kerran kuunneltiin sydänääniä neuvolassa rv 14+4 ja hyvin kyllä kuului.
  8. Pakko oli ensimmäisen ultran jälkeen käydä yksi body ostamassa. Joulupukki toikin sitten lisää vaatteita. Vielä ei muita hankintoja ole tehty. Vaunut kyllä jo suunitteilla.
  9. Meillä tulokasta kutsutaan pikku-mikoksi, Mikosta kun on lähtöisin. Toivotaan vaan ettei pikku-mikko synny ilman munia..
  10. Negatiivisen tein 4+3 ja sit ekan plussan 5+1. Tein kyllä vielä pari varmistus testiä rv 8 ja 12, kun ei voinut uskoa todeksi.
  11. Salmiakkia ja suolaista kun ei suositella syötäväksi raskauden aikana, niin mitäs muuta sitä vois mieli tehdä kun salmiakkia ja suolatikkuja
  12. Poika olisi tulossa taulukon mukaan. Poika fiilison kyllä itsellänikin ollut alusta asti