Pietsukka

Aktiivijäsen
 • Content count

  1978
 • Joined

 • Last visited

About Pietsukka

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tämän päiväkirjan saa poistaa http://www.vauva.info/foorumi/topic/22440-saa-poistaa/?p=1926148
 2. Minun päiväkirjan http://www.vauva.info/foorumi/topic/22440-ja-nautin-mun-el%C3%A4m%C3%A4st%C3%A4-t%C3%A4st%C3%A4-j%C3%A4%C3%A4t%C3%A4v%C3%A4n-lyhyest%C3%A4/ voisi siirtää odotuspuolelta perhepäiväkirjapuolelle. Kiitos
 3. Ensimmäinen 39+0 ja alkoi säännöllisillä supistuksilla. Toinen 38+2 alkoi sekin säännöllisillä supistuksilla. Tosin nt-ultran mukaan oli viikot 38+6, mutta muutaman päivän heiton vuoksi ei siis laskettua muutettu. Eli periaatteessa samoilla viikoilla.
 4. Tämän saa poistaa http://www.vauva.info/foorumi/topic/21393-saa-poistaa/?p=1722696
 5. ^Mä ja! Katoin sitä nenämaratonin loppujuttua ja olin oikeastaan sen jälkeen jo melkein varma, mutten kuitenkaan ihan.
 6. Heh. Mä oon huomannut mun ja mun sisarusten neuvolakorteissa tuota samaa "yoda-kieltä". Meidän poitsun eka neuvolan terkka kirjoitti melkein suomea ja lauseet jokseenkin ymmärrettäviä. Tosiaan joka käynnillä on kirjoittanut pojan olevan hyväntuulinen ja söpö poika. Huvittavaa on se, että joka kerta olen ihmetellyt terveydenhoitajalla pojan levottomuutta päivisin ja öisin. Nyt uusi terveydenhoitaja on kirjoittanut niin, että verbi on aina lauseen lopussa.
 7. Mulla meni 5 kk niin mahduin kaikkii vanhoin farkkuihinkin. Varmaan kahden kk jälkeen suuriosa vaatteista meni päälle. Rintsikoista käytän edelleen aika paljon isompaa kokoa kuin ennen raskautta. Lähtöpainossa oon ollut muutaman kk.
 8. Voi onnea pocahontas! Mä oon niin monesti miettinyt sua! (Joka keskiviikko, kun tulee faces ja siinä on se pocahontaksen kuva) Komppaan mamaa, nyt todella on teidän vuoro!
 9. Mä voisin kopsata maustekahvin tekstin... 6 kk synnytyksestä alkoivat. Kiinteäitä alotettiin maistelemaan 5 kk ja edelleen imetän 2 h välein, päivin öin.
 10. Meillä poika oli syntyessään 3100g ja 50 cm 1-3 kk 50-56 cm 3-4 kk 56-62 cm 5-6 kk 62-68 cm 6-> kk 68-74 cm Meillä juuri otettu nyt 74 cm vaatteita käyttöön. Vielä käytössä joitain 62 cm, mutta sopivin koko on 68 cm 74vielä reiluja.Pojan mitat maanantaina olivat 7465 g ja 68,5 cm
 11. Me ollaan molemmat oltu 18-vuotiaita, kun alettiin seurustelemaan ja nyt ollaan oltu 10 vuotta yhdessä. Me muutettiin yhteen, kun lähdettiin opiskelemaan molemmat suoraan lapsuudenkodista. Kriisinpaikat on liittynyt juuri elämän muutoskohtiin, kun molempien elämään on tullut paljon uusia kiinnostavia ihmisiä. Me olemme myös molemmat menneet omien kavereiden kanssa kuin myös yhdessä. Molemmilla on säilynyt oma ystäväpiiri myös sen yhteisen lisäksi ja sen koen tosi tärkeäksi. Yhdessä ollaan kasvettu ja käsitelty monet murroskohdat ja koen että ollaan niistä selvitty vahvempina. Nyt lapsen myötä ollaan hitsauduttu entistä enemmän yhteen, unohtamatta kuitenkaan itseään.
 12. Mä olin vauvan kanssa kotona noin kaksi viikkoa. Sen jälkeen vauva on kulkenut mukana. Lenkkeillään ja ulkoillaan paljon. Hupiostoksilla oltiin, kun vauva oli 4viikkoinen, koska mun piti saada ostettua joululahjat. Vaunuissa vauva on ollut mukana isoissa marketeissa ja niissä jääkiekkopeleissäkin Mun kummipoika ja pikkuveli pelaavat ja ollaan matseja käyty katsomassa, niinkuin ennenkin. Vauvalla on ollut kuulosuojaimet, jos meteli on ollut kova. Oltiin vauvan kanssa USA.ssa vauvan ollessa 4,5 kk. Vauvan ehdoilla mennään unohtamatta itseään
 13. viimeisessä ultrassa 37+0 veikattiin pojan olevan laskettuna 3800 g. Poika syntyi 39+0 ja painoi 3100g.
 14. Me laitettiin rattaat ruumaan check inin yhteydessä Helsingissä ja niissä oli pussit päällä sellaiset paksut rengaspussit ja teipattu kiinni. Rikki olivat menneet. Etuaisa meni poikki ja runko vääntyi. Ei oikeastaan tehty matkiksilla enää mitään. Usa:n päässä sanoivat, että kannattaa ottaa portille niin välttyy noilta, en tiedä sitten mikä on totuus. Lentoyhtiö kuitenkin korvasi täysin vaunut eikä sen suhteen ongelmia ollut.
 15. Kiitos taas teille! Me lähdetään torstaina ja hiukan on jännää! Mä kävin ostamassa sellaisen taitettavan vaipanvaihtoalustan meille ja siinä on hiukan pehmikettä. Me otetaan koneeseen mukaan vielä meidän oma pehmeä kantokassi, joka toimii samalla miehen käsimatkatavarana, kun on mitoiltaan vielä sallittu, eli sille ekallekin lennolle on joku missä vauva voi nukkua. Kiva kuullu johannem, että teillä sujui hyvin, ehkä meilläkin menee ihan mukavasti Leluista oli hyvä pointti. täytyy ottaa niitä "lapasnipsuja" joilla saa lelut kiinni vauvan vaatteisiin