sode

Aktiivijäsen
  • Content count

    2118
  • Joined

  • Last visited

About sode

  • Rank
    Addikti

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. mulla maha ainakin tipahti joskus siinä vkolla 35-36 ehkä (synnytys oli siis suunniteltu sektio vkolla 38+0), niin sanoi neuvolatäti ja huomasin sen itsekin.
  2. ^
  3. Tulin kertomaan että meille syntyi kaksi pientä prinssiä 14.4 tasan klo 08.33. A poika oli 3054g ja 49,5 cm ja B poika 3364g ja 50,5 cm. Suunniteltu sektio siis tehtiin perätilojen vuoksi just kun vko 38+0 tuli täyteen. Nyt ollaan kotiuduttu ja opetellaan kaksosarkea.
  4. ihana masu Uu_! Tässä olisi oma viiminen masupäivitys, tänään siis 37+6 ja huomenna edessä sektio. Onneksi, sillä en enään jaksaisi näitä kipuja päivääkään.
  5. ihanat catapin tytöt!!
  6. ihana masu pikku_kolikko! Laitan tähän samalla nyt oman iiiiison kaksion parin päivän takaa, eli silloin 36+0 ja sf-mitta 50cm!!
  7. Meille sitten lopulta ostettiin EasyWalker Duot. Esikoista varten seisomalauta sitten vielä niihin (en vaan tiedä suostuuko se siinä olla). Matkarattaiksi tuli Gracon tuplikset, koska kaukalot meillä on myös Gracot. Lisäksi löytyy esikoisen yksikkö Gracon matkikset ja manduca sekä liina. Toivottavasti näillä meillä poppoo liikkuu jollakin tavoin.
  8. Suloisia masuja täällä!! Tuon tänne nyt oman jättikaksion kuvan, vkoja 33+3. Kuvakulma tuntuu tuota mahaa pienentävän todellisuuteen verrattuna.
  9. ihania kaksikoita täällä!!
  10. Mäkin kuulun tänne klubiin. Mulla parisen viikkoa sitten sokerirasituksessa oli koholla tuo tunnin arvo (olisko ollut 10,6) ja muut arvot oli normit. Nyt sen takia olen mittaillut sokereita vajaa pari viikkoa viitisen kertaa päivässä (paasto ja sit tunti ruokailuista- arvot) ja tarkkaillut syömisiäni. Lääkäri arvioi sitten tuossa maaliskuun alussa mahd. insuliinin tarpeen (jota toivottavasti ei tarvi!!). Muutenkin kun tässä raskaudessa on vaivoja ja tarkkailuja ihan riittämiin. Lukemat on pysyneet kyllä suhteellisen hyvinä ja rajojen sisällä, joten toivon että tää tällä menee. Mulla ei ole koskaan aiemmin ollut sokrujenkaa ongelmia. Ekassa raskaudessa arvot oli normaalit ja tämän toisen raskauden alkupuolen sokerirasituksessa ei myöskään mitään ongelmia ollut, eikä virtsaan ole koskaan läpi tullut.
  11. Mulle tuli pikku_kolikko ihan samanmoisia ajatuksia mieleen . Ja mä jopa sitten kysyin kätilöltä tuosta. Hän sanoi ettei voi vaihtaa ns paikkoja ainakaan sivuittain (siis puolia) kun on omat pussit, istukat yms, mutta se että kumpi on alempana eli kumpi on A ja kumpa B voi johonkin tietyille viikoille asti muuttua. Jos siis oikein ymmärsin.
  12. Ihan kauheeta!! Itsellänikin kun on huhtikuussa tuo laskettu aika, niin tuli entistä suurempi huoli.
  13. Onnea Penni uudesta prinsessasta!!
  14. waude, paljon onnea tulevista kolmosista!!
  15. paljon paljon onnea Nappula kahdesta prinsessasta!! ja kovasti toipumisia teille!!