hannat

Aktiivijäsen
 • Content count

  355
 • Joined

 • Last visited

About hannat

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Millä nimellä tämä väri on Ticketin AW12 mallistossa? http://3.bp.blogspot.com/-lPxQWdf029o/TzIiEmfH_TI/AAAAAAAAJG4/EV_H912aCMU/s1600/DSCF6206.JPG Ja onko kukaan törmännyt jossain Baggie North -haalariin ko. värissä (yksi vetskari)? Nettikaupoissa näkyy vaan raidallista ja kukallista...
 2. Kolmivuotiaalla on meneillään huonon syömisen kausi, mutta lohi kaikin tavoin tehtynä on herkkua, munakas on kestosuosikki ja tortillat myös (itse "kasaaminen" on tosi tärkeää). Lisäkkeenä menee peruna ja makarooni, riisi ei nyt oikein maistu.
 3. Speranzalla, Ilonalla ja Runella kaikilla tuplaviivat näkyvissä!
 4. Mursun ja Mollamaijan plussaviivat bongattu
 5. Minäkin ilmoittaudun ketjuun - ollaan asuttu Etelä-Saksassa nyt kolme kuukautta. Löytyykö muita täältä sunnalta? Meille sanottiin neuvolassa ennen lähtöä, että voidaan kyllä käydä rokotuksilla yms. "omassa" neuvolassa kesälomilla. Jotkut muutkin ulkomailla asuvat toimivat kuulemma näin meidän maalaiskunnassa - en kyllä tiedä onko tää yleisesti mahdollista vai pikkukunnan käytäntö, tuolla kun ei ole koskaan ollut esim. mitään ruuhkia/odotteluja neuvolapalveluissa.
 6. Kiitos! Ja anteeksi - enpäs ole käynyt koko ketjussa aikoihin... Muistaakseni en laittanut noihin muuta kuin pieneksi silputtua kylmäsavupaistileikkelettä, turkkilaista "partajogurttia" (tai taisi olla vastaava laktoositon tuote...) ja maustoin ihan mustapippurilla. Jogurtin sijaan tietysti käy tuorejuusto ja joskus oon tehnyt näitä myös ihan pilkotulla meetvurstilla. Sekaan voi pilkkoa myös esim. tomaattia (täytteestä tulee kyllä kosteampi, joten ei voi tehdä kauhean paljoa etukäteen) tai maustekurkkua.
 7. Mimmi Liisa Mathilda ja Aarne Urho Olavi
 8. Meillä oli juhlat sunnuntaina eli palmusunnuntaina ja tarjoilut kahvituksessa: - parmankinkkupiiras - riskarullat kylmäsavupaistitäytteellä - ruiskupit lohimoussella - mansikkatäytekakku (sokerikuorrute) - sitruuna-lime-passion -juustokakku - sitruunainen kuivakakku - ranskalaiset eli suklaamarengit - pieniä suklaamunia - erilaisia keksejä lähinnä lapsia varten - juomina kahvi, tee ja mehu Pääsiäisen takia halusin noissa makeissa raikkaita keväisiä makuja sekä värejä
 9. Tässä meidän kakku - sokerimassakuorrute, täyte tavallinen mansikka-kerma. En ole valitettavasti tehnyt itse...
 10. Rämäpää-rinsessa 2v 5kk
 11. Poikanen eilen eli kuukauden ikäisenä. Remppahommissa meinaa välillä mennä hermo..
 12. Meidän Vibet tuli eilen Hirveän kelin ja lapsukaisten räkätaudin takia ajeltiin vaan sisällä, mutta hyvältä vaikuttaa! Toimitusajasta - meidän vaunujen toimitus Snoflakesista kesti varmaan keskimääräistä kauemmin mitä täällä muilla on kestänyt. Tilasin 25.2. ja kotiovelle tuotiin 11.3. eli kaksi viikkoa meni. Viikon kesti ennenkuin tavara lähti Snowflakesilta, mutta siinä aikana olivat kyllä infonneet tilanteesta sähköpostitse kahteen kertaan. Eli ei tosiaankaan paha - Saksasta tilatessa toimtitusajat on olleet 3-8 viikkoa.
 13. Tää kysymys kuuluisi meidän kohdalla taaperopuolelle, mutta koska siellä ei taida vastaavaa ketjua olla, niin kysyn täällä. Mistä löytäisin Mary Jane -sukkahousut taaperolle eli tuollaiset, missä on "balleriinaterät"? Typyllä on yhdet tuollaiset käytettynä saatu ja ne on ihan ehdottomat suosikit, alkavat vaan jäämään vähän lyhyiksi (90 cm)... Noi on Vendin ja se taitaa olla ihan markettitavaraa, mutta en oo törmännyt enkä löydä mitään Vendin mallistoja netistä.
 14. Hei voisitteko Oran kopan omistajat ja muutkin, joilla on käytössä muu kuin P&T:n oma koppa, laittaa linkin minkälaisesta kopasta on kyse?
 15. Viiva näkyy tännekin - ihana juttu