Eve

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Eve

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Työnantaja on suhtautunut hyvin tähän asti, kun minun ei ole tarvinnut olla sairauslomalla. Nyt olen 31.viikolla ja ollut kolme päivää sairauslomalla selkäkipujen ja useiden harjoitussupistuksen vuoksi. Näiden päivien aikana olen yrittänyt auttaa työnantajaa löytämään itselleni sijaista ja joutunut kuuntelemaan huokauksia ja lukemaan sähköpostia kuinka vaikeaa sijaista on löytää. Eli henkisesti ei ole ollut helppoa olla sairauslomalla. Kotiin jäämistäkin pohdin aika lailla, kun tiesin, että sijaisongelma tulee, mutta terveydenhoitajan puheet vauvan terveydestä ja riskien minimoinnista purivat minuun. Työnantajan kohtelu vaan vahvistaa tunnetta, etten enää palaa ko. taloon vuoden kuluttua.
  2. Minulla systeemit meni näin: keskenmeno 7.viikolla (ei tarvinnut tyhjennellä erikseen) ja sen jälkeen ekat menkat yllättävän nopeasti (en nyt muista päiviä, kun tapahtui viime kesänä), mutta sitten seuraavia menkkoja saikin odotella ja tulivat lopulta kp43. Siinä ehti jo tietenkin testata, että oisko tärpännyt...Ja sitten sitä seuraavat olivatkin jo normaalissa aikataulussa (kp28). Ja sitten onneks jo tärppäsi. Tsemppiä kaikille!
  3. Minullekin sanottiin neuvolassa, että normaaliin tapaan voi treenata. Tietenkin omia tuntemuksia kuunnellen. Ehkä isommilla painoilla riuhtomista kannattaa alkaa miettiä kun maha on selvästi kasvanut. Itse teen yleensäkin pidempiä sarjoja ja salilla käyn edelleen (rv 28 menossa) ja pumpissa viimeinen kerta taisi olla 21.viikolla. Joudun juuri pitämään treenitaukoa lähes kuukauden flunssan vuoksi ja sen jälkeen kevytkin salitreeni tuntuu niin hyvältä!
  4. Ovat pastöroituja! Tarkastin asian valmistajalta, mutu-tuntumasi oli aivan oikeassa:)
  5. Brio Go -vaunut kiinnostaisivat kovasti, mutta talvikelissä liikkuminen mietityttää. Eli kokemukset ko.vaunuista ja talvikeleistä (auratuista ja auraamattomista teistä) olisivat erittäin tervetulleita
  6. Täällä hermoillaan urakalla ja välillä uskalletaan jopa vähän iloitakin. Eka plussa päättyi keskenmenoon viikolla 6 ja tulee tarkkailtua olotilaa aika tiuhaan tahtiin. Toisaalta tuntuu, että jokainen päivä lisää auttaa rentoutumaan. Nyt viikolla 8 ja hormonit taitaa tehdä tehtävänsä, kun itku tirahtaa aika helposti. Varsinkin jos jostain tulee mieleen, että nyt mentäis jo viikolla 20 + jotain. Sikainfluenssarokotteen ottaminen mietitytti aika lailla, mutta nyt on kuitenkin helpottunut olo, kun rokote on saatu. Yritän tietoisesti hokea itselleni, että eiköhän tämä tästä... Tsemppiä kaikille!
  7. Tänään sain rokotteen ja tuntuu nyt hyvältä päätökseltä, vaikka vähän mietityttikin onko oikea ratkaisu kun oon vasta viikolla 8.
  8. Rokote saatu puolen päivän aikaan, eikä oireita ole juuri ollut. Käsi tuntui vähän herkältä pari tuntia pistoksen jälkeen, mutta siinäpä se tähän mennessä!
  9. Juon, mutta vältän suurempia annosmääriä ts. kännejä. Keskenmenon jälkeen tulin varovaisemmaksi. Sitä alkoi miettiä, että entäs jos esim. iloiset tyttöjen illat vaikuttikin osaltaan siihen, että meni kesken. Turhahan sitä on miettiä, mutta eipä kännien välttäminen haitaksikaan ole!
  10. Ihan sama täällä! Kun ite ajattelee, että nyt ei mieti asiaa ja yrittä ottaa rennosti, niin sitten joku taas kysyy että nooooh onko uutisia?! Ja tosiaan hyvätahtoisesti kaverit kyselee, mutta on se vähän vaikeaa, varsinkin jos kaverilla itsellä sattuu olemaan maha pystyssä...Ja pahin kokemus oli sukulaishäissä, kun km:sta oli kulunut vajaa kuukausi ja kyselyjä tuli joka puolelta. Ja jos sattui vesilasin juomaan jossain välissä, eikä ottanut siideriä, niin siitäkös vihljailua tuli! Plääh! Ainakin oon oppinut, etten koskaan ikinä vihjaile, enkä kysele itse.