Nana

Jäsen
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Nana

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Tiedäks joku, missä muualla on Monsooneja, paitsi Kampissa. Siellä mielestäni aika niukka valikoima alessa. Mutta katsokaapas näitä ihanuuksia Saimme viimeisen koon alemyynnistä, tietysti meidän lempiverkkoputiikista bambolinosta.
  2. Minkä kokoiset crocksit on kyseessä, muuten? En ole koskaan nähnyt pienempää kokoa, kun 25, mikä on meille aivan liian iso.. Olisi kiva hankkia meidän tytöllekin sellaiset, jos löytyisi oikea koko.
  3. Mä suosittelisin aina nahkasandaaleja! Tykätään Bambolino.fi verkkoputiikista, me kun ollaan kenkäfriikit. Semmoiset sieltä löydy: Toiset nilkkaa tukevat ja kantakopilla, toiset ilman (kun kävellä paljain jaloin, vaan iskusuojattuna).
  4. Heijo, muistathan hankkia kietaisu-bodeja/-asuja! Oma vauvakin oli syntyessä tosi pieni ja aivan pyörii vaatteidensa sisällä. Muistan, että anoppi toi meille Tallinnan risteilyltä Mini-Beebi bodeja ja asuja, 44 centtisiä ja kietaisumalleja (painonapeilla, eikä mikä lie naruilla) - todella käteviä olivat. Että jos joku tuttu olisi, joka lähtisi risteilylle...
  5. Minulla taita olla aika samanlainen maku Beibin kanssa. Toi CaramelBaby on aivan huippusöpö, mut kallis totta kai. Meiltäkin löytyy vaatteita pääasiassa Monsoonilta, Zaralta, Benettonilta, Gapilta, muutama vaate on Catiminilta, Diorilta, DKNYltä, MonnaLisalta... Vauvaiässä käytettiin ahkerasti MeToota. Jotkut vaatteet ovat uudet, jotkut käytetyt, jotkut isoista vaateliikeketjuista, jotkut taas luomujuttuja. Uusretro ei käy meille ollenkaan. Samoin Esprit, Lindex, H&M ovat meidän tytölle usein liian leveät olleet.
  6. Niin, Lindexistä... Just äskettäin tuttuni kysyi Helsingissä Lindexeistä ja selvisi, että A-tason Lindexit ovat Jumbossa (kehä kolmosen vieressä) ja Itäkeskuksessa, keskustan Foorumista hän ei saanut selville, ja ne muut sitten ovat B- ja C-tasoiset, mihin ei tule kaikkia malleja ja kokoja ja uutuuksia...
  7. Ite sain aikaan sellaisen boleron. Ajattelin sitä tämä kesäksi, mutta tuli kai liian iso Ehkä ensi keväänä -kesänä... Päässä pyörii aika paljon erilaisia ompelusuunnitelmiakin, pääasiassa omien, (mutta myös tytsin pieniksi käynyt) vaatteiden, nättien kankaiden kierrätystä. Mutta suunnitelmiksi ne ovat jääneet tähän asti, kun aikaa ja paikkaa ei riittää. Pientä tuunamista kyllä on ollut -- aika monet vaatteet oon pitäny ompelemaan kapeammiksi. Muuten iso-mummo on meille neulonut silloin tällöin sellaisia ihanuuksia:
  8. Aivan upeita vauva- ja taaperokenkiä saa sellaisesta kun www.bambolino.fi Me ollaan ostettu sieltä sekä tossut, saapikkaat, kävely- että juhlakenkulit Liikaako? Mut tiedääks joku, mistä saa serendipityä? Tytsi sai lahjaksi tosi makean nappipaidan ja asusteena sukkahousut. Jos halutais lisää, niin mistä... Verkosta en löytänyt muuta, kun jonkinlaisen coctail-dresses-jutun, mut ihan eri kyllä.
  9. Meidän vauva syntyi 3 kg:n painoisena, mutta 44-50cm vaatteet menivät kuitenkin vaan eka kk. Painoa ja pituutta tuli vauhdilla ensimmäiset kolme kuukautta. Sitten 6 kk ikäisenä, käytettiin kokoa 68, vaikkakin tytsy oli pitempi -- 70 cm, mut hoikka ja 68 sopisi mainiosti. Mutta sen jälkeen käytettiin aika pitkältä 68 ja itseasiassa myös 71 kokoja, koska 74 oli liian iso vielä muistaakseni 11 kk iässäkin. Skandinavian koot aika reiluja ja hoikemmille eivät usein sopii... Euroopasta ollaan ostettu enemmistön vaatteista.
  10. Me Too merkkiä saa Kamppista. Tosi söpöt.
  11. Me ainakin ollaan nahkakenkien, -saappaiden fanit. Nahka hengittää ja suojaa, antaa tukea. Ja villasukat lämmittää, jos on tarvetta. Bambolino verkkokaupasta löysin huippu alen goreille - Primigit, merkki kuulemma on laadukas. Muutenkin monesti halvemmat kengät verrattuna muihin kauppoihin. Meillä on käytössä Babybotte, suositeltiin ensiaskeliksi..
  12. Meille suositeltiin babybotte-merkkiä ja hyviä ovat, jo toinen pari käytössä. Ostettiin Bambolino verkkokaupasta, alle 60 eurolla. Siellä koot on mm millimetreinä ilmoitetut ja siinä mielessä huoleton ostaa.