TinskuM

Aktiivijäsen
 • Content count

  78
 • Joined

 • Last visited

About TinskuM

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Pirkanmaa
 1. ^ Reimalla on ainakin sellaisia ohuita villahaalareita. Reiman valmistama se taitaa olla äp:ssakin. Maksavat kyllä 40-50 e normaalihintaisina, mutta mä olen sattunut löytämään jo pari viimeistä alesta.
 2. ^ Pakko kysyä ihan uteliaisuudesta, millaiset vaatteet on niitä provosoivia? Millaisista vaatteista jo 5-vuotiaat kiusaavat? Tähän asti tyttö on pukenut päälleen hyvillä mielin kaikkea, mitä äiti on valinnut, mutta nyt 2 v 9 kk on alkanut tulla kommenttia että ei tuon väristä, se on esim. liian musta. Joku toinen väri on kivempi jne. Olen sitten jättänyt kauppaan jos kommentti on ollut heti tuollainen mutta ei vielä muuten valitse vaatteitaan. Saatan kyllä kysyä juuri että kumpi väri olisi kivempi tms.
 3. Liikkeestä saa takuun ja voin valita juuri sen värin kuin itse haluan. Mulla on periaatteena, että käytetystä ei makseta uuden hintaa, vaikka se olisi sitten sen alle 5 kertaa käytetty. En pyydä itse myydessäni enkä maksa. Kierrätys kyllä kunniaan!
 4. ^ Kiitos, mutta ostan mieluummin uuden kuin maksan käytetystä lähes saman.
 5. Onko kellään kokemusta Bumprider seisomalaudoista? Pääseekö tuollaisella mihinkään lumessa tai soralla?
 6. ^ Kiitos! Onko kellään käyttäjäkokemusta tuosta kapistuksesta?
 7. Muistanko väärin, vai onko olemassa sellaisia "pumppuja", joilla saisi matalan nännin nousemaan vähän ennen imetystä? Ja millä nimellä tuota voisi hakea? Rintapumpullahan se onnistuisi mutta muistelen nähneeni pienempiäkin malleja. Ei huvittaisi rintapumppua pestä joka kerta muutaman tipan vuoksi ja pienempi malli olisi helpompi kuljettaakin. Esikoisen kanssa jouduin käyttämään rintakumia 10 kk kun imetys ei vaan onnistunut ilman. Nyt toivoisin, ettei vauvaa tarvitsisi rintakumille opettaa ollenkaan.
 8. Esikoinen "tehtiin" ennen ovulaatiota ja tyttö tuli. Tätä odotteilla olevaa tekemällä tehtiin ovulaation aikaan ja poikaa on luvattu. Eli omalla kohdalla piti paikkansa.
 9. Mä nieleskelin eilen kyyneleitä kun radiosta tuli sellanen tasoristeysvaroitus, jossa pikkupoika soittaa äidille ja äiti keskittyy sitten tasoristeyksen ylitykseen ja pääsee turvallisesti yli ja on pian kotona.
 10. Esikoinen tärppäsi kertalaakista, mutta toista tehtiin tekemällä useampi kuukausi. Vastasin kuitenki 0-3 kk kun kolmannesta kierrosta tärppäsi ekan kerran, mutta meni kesken. Sitten taas tärppi kolmannesta yrityskierrosta. Aikaa meni kuitenkin pidempään kun kierrot heittivät härän pyllyä keskenmenon jälkeen.
 11. Vilan liikkeestä löysin ihan normaalimallistosta useammankin mekon, jotka menevät myös mahan kanssa. Ja mikä parasta, käyttöä löytyy myös raskauden jälkeen. Hinnallakaa eivät ole pilattuja oikeisiin äitiysvaatteisiin verrattuna!
 12. ^ Kiitos! Näin mäkin ajattelin, että maitohappobakteerit taitaa olla isoin ero tavallisiin. Ja ihan sokerisia jukurtteja syön muutenkin, joten valitettavasti en luovu palkinnosta.
 13. Onko kellään tietoa noista ruuansulatusjogurteista, ovatko turvallisia? En ole noihin perehtynyt enkä koskaan ajatellut käyttää, mutta satuin voittamaan arvonnassa kuukauden Valio Olo- jogurtit. muoks. kauheat kirotushäröt...
 14. Nereidi: Isofixillisessä cybexissä on kuulemma joustoa vähän niissä kiinnikkeissä, jolloin penkki tulee törmäyksees mukana jonkun matkaa eikä jämähdä penkkiin täysin, jolloin kai toimii samaan tapaan kuin pelkät turvavöillä kiinnitettävät. Kaverin mies oli tuota myös pohtinut ja kysynyt edustajalta liikkeessä.
 15. Nyt on käyty. Nyt alkion mitta oli 16 mm ja vastasin 8+1, mutta yksi päivä nyt menee mittavirheenkin piikkiin eikä laskettua aikaa aleta muuttamaan. Lääkäri meinasi, että alkion asennon taki ei viimeksi mittaa kunnolla saatu niin aikaisin.