Mymmeliina

Aktiivijäsen
  • Content count

    70
  • Joined

  • Last visited

About Mymmeliina

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Tampere
  1. ^^ihana toi aurinkokuosi! Nappula, mistä oot noi löytänyt?
  2. ^ihana!
  3. Miten voi olla näin vaikeaa vaunujen valinta?! Siis A P U A ! Meillä on oikeastaan kaksi vaihtoehtoa - Gessleinin Swingit ja Hartanin topline X:t. Onkohan kenelläkään mitään hyvää tai huonoa sanottavaa näistä ? Josko vähän helpottaisi päätöksen tekoa... Ensin olin ihan sitä mieltä, että Hartanit, mutta nyt oonkin kallistumassa Gessleinien suuntaan. Ne vaan on niiiiiiin kevyet työntää ja jousituksen aivan mielettömät koiralenkkejä ajatellen... Ne ei mene yhtä hyvin = helpost kasaan kuin HArtanit, joka on tälle rähmäkäpälälle miinus. Lisäksi työntöaisa kapenee ylöspäin ja pelkään että kädet on työntäessä ihan sumpussa. Tämä siis myös miinusta. Onko teillä Swingien omistajilla näistä kokemusta?! Mukavaa loppuviikkoa!
  4. Näitä muiden hankintoja on niin ihana katsella! Kunpa omat viikot menis nyt nopeasti että pääsis kans hankintojen kimppuun !
  5. Heipulis, on niin pitkä ketju, etten jaksa kahlata kokonaan läpi...Tänään oli eka neuvola ja sain vähän ohjeita tohon ra diabeteksen ruokavalioon. Enemmänkin infoa olisin kaivannut . Mulla on siis BMI semmonen, että joudun sok.rasitus kokeeseen, ja haluankin ennaltaehkäistä mahdollisia ongelmia...Tämän sepustuksen jälkeen kysymykseni on se, että mitä te syötte välipaloiksi, kun hedelmiä ei saa syödä? Marjoja? Kiitos !
  6. Tosi kivoja ideoita! Täytyy kyllä itsekin ottaa työn alle. Jossain vaiheessa !
  7. Mulla pysyi oman arvion kanssa samana. Tai oikeestaan ultraaja sanoi, että vois olla päivän edelläkin (itse arvioin että silloin 7+1, ultraaja sanoi että se tai 7+2).
  8. Ihania vaatteita!! Osaisipa itsekin !
  9. ^ Ihanasti kuvattu !
  10. Hei, olin tänään Tampereella Terveystalossa varhaisraskauden ultrassa. Hinnaksi tuli 166,50 euroa, josta vähennetään Kela-korvaus! Hinta koostui vastaanottomaksusta, joka oli 65 euroa, ultrasta - 90 euroa ja poliklinikkamaksusta, joka oli sen 11,50. Toivottavasti tiedosta apua! Mun mielestä ei ihan hirveästi ollut hinnoissa eroa kun kiertelin ja kyselin. Terveystalo ehkä noin 10 kalliimpi kuin esim. Koskiklinikka.
  11. Olisi mielenkiintoista tietää, että miten olette kokeneet äidinrakkauden? Tuliko se teille heti vauvan nähtyänne/Saatuanne rinnalle, vai ilmenikö se vähitellen? Pystyykö äidinrakkautta kuvailemaan? Jos, niin miten ?
  12. Mikäs käytäntö Taysissa on? Kokemuksia?
  13. Mullakaan ei ollut seurantaultraa ja lääkäri sanoi myös, että puolisen vuotta voi putkeen syödä clomeja. Mulle lääkäri määräsi myös terolutit nimenomaan paksuntamaan tuota kohdun limakalvoa. Voisithan kysellä jos vaikka saisit sitä sinä myös?
  14. Onpas jännä kuinka erilaisia kokemuksia kaikilla on! Omaa synnytystä odotellessa