Sicco

Jäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Sicco

 • Rank
  Aloittelija

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  metsä
 1. Eka inssi toi onnen. Lapsettomuutta takana 3 vuotta, yksi km siinä välissä. Clomit+pregnyl+iui ja kaks viikkoa siitä ja testissä plussa!
 2. kaikki raikkaat salaatit, hedelmät, mehut, hedelmälimsat. Kaikki kotiruoka uppoaa loistavasti myös. mulla vaihtelee nämä mielihalut päivittäin, mutta nuo yllämainitut on ja pysyy. Aluksi oli kauheaa pahoinvointia ja pystyin syömään vain mehukeittoja ja mehujäätelöä. Nyt nuo molemmat kuvottaa niin paljon enkä pystyisi suuhuni laittamaan kumpaakaan.
 3. 2 vuotta ja 8 kk. Yksi keskenmeno ja paljon muiden vauvauutisten nielemistä....kunnes vihdoin meidät kohtasi plussa!! <3 tammivauvaa odotellaan ja toivotaan että kaikki menee loppuun asti hyvin!
 4. oon ennestään syöny clomeja 2 kk. Ei tärppiä ja lopetin ne kauheitten sivuvaikutusten takia. Nyt uudelleen clomit, eka kierto ja inssi siihen yhdistettynä, niin plussasin. Niin ja uskon, että clomit aivan varmasti jotakin auttoi vaikkai ovuloin todistetusti normaalistikkin. söin clomit kp 3-7 ja ovulaatio oli kp 15.
 5. niin totta.
 6. Minä kanssa yritän lopettaa ja hyvään suuntaan ollaan menossa. Poltan viikon aikana n. 4 savuketta. Aikaisemmin poltin päivässä 12 mulla kestää askikin nykyään yli kaks viikkoa. Tosiaan jos viihteelle mennään siel sit menee enemmän. Mä oon kyllä tyytyväinen itseeni kun oon vähentäny niin paljon. Tästä on hyvä lopettaa kokonaan. Ja pitäiskin, koska tokihan tämäkin määrä vaikuttaa hedelmällisyyteen.
 7. no mullakaan ei kokemukset oo mitkään hyvät. Se todella teki kipeää ja minä viel katoin alspäin ja näin sen määrän välineitä... huhhuh. Jännitinkin niin paljon. Nipisti ja oli niinkuin menkkakivut potensiin tuhat. Sitten kun nousin siitä pöydältä meinasin pyörtyä ja oksentaa. Ja makailin sit tunnin siel toises huonees tutkimuksen jälkeen. kova kokemus, mutta kaiken sen arvoista jos lapsi mulle suodaan. (ei ollut tarkoitus pelotella ja täähän on tosi henk koht kuinka sitä kipua kestää jne. Joillain tuntuu joillain ei muoks. otin 800 buranan tuntia ennen.
 8. sanotaan että tämän reippaan kahden vuoden lapsettomuuden aikana katkerimmillaan tais olla siinä kohtaa kun keskenmenon jälkeen ei het onnistunut. Tuo koko loppuvuosi 2007 oli sellaistakin tunteiden myllerrystä ja masennusta ettei mitään rajaa. Laskeskelin että lähipiirin 10 raskausuutista ei tainneet ainakaan auttaa asiaa.. mutta nyt se katkeruus on osittain väistynyt ja odottavaisin mielin olaan hoitojen suhteen.
 9. keskenmeno 06/07 eikä vieläkään uutta masumatkaajaa kyydissä.
 10. Meidän tarina: Tjottailua loppuvuodesta 06. Yritys alkoi virallisesti 01/07 plussa 05/07 km 06/07 ja edelleen plussa hukanteillä eli yritystä on nyt kaksi vuotta ja rapiat päälle. huoh. Tutkimuksissa ollaan ja edetään eteenpäin helmikuun aikana, jollin katsotaan mikä hoitomuoto meille tulee.