hilehile

Jäsen
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About hilehile

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. minä tahtoisin, että meillä keskusteltais ja mietittäis asioita paljon yhdessä. jotenkin kummasti syyllistyn LIIAN usein siihen, että minä päätän ja niin toimitaan :/
  2. olen aina ihmetellyt äitejä, jotka ovat 8-9 aikaan aamulla lastenvaunujen kanssa ulkona... ...ja olen miettinyt pystynkö itse koskaan samaan luulen, että en.tarvisko sitä aina olla niin aktiivinen?
  3. minulla viikkoja kasassa 20 ja painoa tullut 5 kg. lähtöpaino oli 50 kg.
  4. ensimmäistä odottaessa kysytään jo, että montako hankitte ja milloin ne loput hankitaaan... ...kiva kun ei ole edes ensimmäistä päässyt synnyttämään. sairas maailma ja sairaat ihmismielet
  5. itselläni ärsyttää eniten se, kun puhut jonkun äiti-ihmisen kanssa puhelimessa ja kesken juttujen tämä äiti alkaa yhtäkkiä lässyttää vauvalleen... ...langan toisessa päässä on todella mukava yhtyä noihin lässytyksiin ja ihmettelyihin kun toinen kertoo mitä kaikkea se on taas tehnyt..yms.
  6. Tapiolassa vakuutus maksaa jotain reilu 300 € jos sen ottaa jo odotusaikana...siinä omavastuu on 100€ -aika paljon :/ mutta vakuutusneuvoja ehdotti, että kannattaa käyttää lasta yksityisellä ja kerätä kuitit talteen esim tammikuu-joulukuu ja postittaa ne tapiolaan --- ei tarvitse maksaa kuin yhdesti se omavastuu!