yell

Aktiivijäsen
  • Content count

    880
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by yell

  1. Mikä teidän mummolassanne on hyvin, mikä jää kaihertamaan mieltä? Ovatko sinun (tai miehesi) vanhemmat ylisiistejä vai törkyisiä sottapyttyjä? Puututaanko teidän perheenne kasvatukseen liikaa? Pestäänkö kädet ennen ruoanlaittoon ryhtymistä? Tarjotaanko yöksi pöydälle unohtunutta makaronilaatikkoa vielä seuraavana päivänä lounaaksi? "Talo elää tavallaan, ja vieraat tulee ajallaan". Vaikka mummolaan ei mennäkään varsinaisesti vieraana-vieraana, niin mielestäni talon asukkaiden omaa elämää on jokatapauksessa kunnioitettava, olipa kyse sitten omista tai miehen vanhemmista. Asioihin vaan tuntuu niin hankalalta olla puuttumatta, jos joku räikeä epäkohta pistää silmään, eikä siihen talon asukkaiden toimesta reagoida millään tavalla. Otsikossa oli hankala kuvailla täsmälleen, mitä tällä ketjulla haen. Toivoisin, että tässä ketjussa voisi purkaa mieltään liittyen lasten isovanhempien elämään. Onko ok pesaista vessanpönttö, jos selkeästi huomaa, että edellisestä pesusta on vierähtänyt pidempi aika? Voiko huomauttaa käsihygieniasta? Onko ylipäätään aikuisella lapsella oikeus puuttua vanhempiensa kodin siisteyteen, vanhempien (joskus outoihinkin) tapoihin tai juomatottumuksiin?
  2. Bile-Dani tulee heti mieleen. Mielleyhtymästä huolimatta kiva nimi, 7! Samuela?
  3. Ei minun makuuni, 5. Nevea?
  4. Pidän enemmän Isabellasta. Isabelille 7. Klaudia?
  5. Suvi on kivan kesäinen nimi, 8. Elisia?
  6. Meinasin otsikoida aiheen ensin "pms-oireet helvetistä", mutta ajattelin tämän otsikon tuovan laajempaa keskustelua aihepiiristä. Huomasitko mitään eroa pms-oireissa ennen ja jälkeen synnytyksen? Onko mielialassa muutoksia, palaako pinna helpommin, kerääkö kroppa nestettä? Onko kuukautisten aikana tapahtunut muutosta, kipuja, kramppeja, onko vuodon määrä sama kuin ennen synnytystä? Kertokaa etten ole yksin. Kerran kuukaudessa minusta tulee raivohullu. Kolme päivää sitten karjuin miehelleni, joka arvosteli kaappien siisteyttä, niin paljon että ääni käheytyi, ja mökötin tämän jälkeen melkein kaksi tuntia kylpyhuoneessa. Tuona hetkenä käyttäytymiseni tuntui täysin järkevältä, mutta jälkeenpäin hävettää. Olen myös huomannut, että viikkoa ennen kuukautisten alkua en siedä minkäänlaista perseilyä esikoiselta, ja komennan häntä välillä tarpeettoman kovasti. Mieli tuntuu myös masentuneita, ja usein ajatukset esimerkiksi omasta ulkonäöstä ovat toivottoman, ja tunnen itseni täysin epäonnistuneeksi. Kuukautisten alkamisen jälkeen kaikki on kunnossa taas, ja olen oma iloinen itseni kunnes pms-oireet iskevät jälleen. Löytyykö vertaistukea?
  7. Oliver on tosi söpönen. 8. Panja? (Naisen nimi)
  8. Näh, ei. 6. Törmäsin jo toisen kerran nimeen Malakias?
  9. En tykkää yhtään. 5. Menni?
  10. Alva, maailman ihanin, täysi 10! Elsi?
  11. Riki Sorsa, ei. 6. Lotta?
  12. Aleksi on kiva nimi, edelleenkin "muodissa". Annan 8! Anzeli? Bongasin tämän tytön nimen kastetuista.
  13. Anzeli (n) bongattu kastetuista!
  14. Tulee vaan Jedisoturi mieleen. 6+ Sinea?
  15. Kaarlolle 10, ihana! Cora?
  16. Hmm. Ei oikein sovi suuhun, Arthur saa 6. Eimi?
  17. Daniel on ihana, 9! Valmu?
  18. Ei nappaa. 7. Kaila?
  19. Mie vihasin kans sitä kanyylia. Laittaminen sattui vaikka se laitettiin ihan nopeasti ja näppärästi paikoilleen, koko sairaalassaoloajan kättä särki. Vielä pitkään senkin jälkeen kun sain sen pois, oli kämmenselkä hellänä ja mustelmilla.
  20. Eiiii. 6. Tomas taas saisi 8. Verna?
  21. Sanja on vähän plääh. En tykkää siitä miltä "maistuu" suussa. 6. Klaudia?
  22. Mukana!