Amaryllis

Jäsen
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Amaryllis

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mulla takana siis kaksi synnytystä ja olen itse mieltänyt että kuopuksen syntymä oli luomusynnytys, siitä huolimatta, että sain muutaman cytotec-murusen kohdunsuulle pehmittämään. En siis saanut mitään kivunlievitystä. Ensimmäinen synnytys taas oli 90% luomu, sain siis yhden kipupiikin ja aquarakkulat laitettiin. Mielestäni synnytys on todellakin luomu, jos ei ole käytetty kivunlievityksiä. En itse lähtisi sille linjalle, että kaurapussin kaurat on oltava luomua yms.
  2. Mulla molemmat käynnistetty cytotecilla ja kestot laskettu ensimmäisestä supparista -4 h 5 min -1 h 35 min
  3. Minut yllätti molemmissa synnytyksissä itseasiassa samat asiat - lyhyt kesto ( ensimmäinen 4 h 5 min, toinen 1 h 35 min) - se että pystyin synnyttämään luomusti, ilman kivunlievitystä (1. sain tosin yhden kipupiikin) - se ettei repeämiä tullut, eikä istuminen juuri sattunut -ponnistaminen ei ollut niin raskasta mitä olin kuvitellut -synnytyksen jälkeinen, lähes euforinen olotila
  4. Tyttö syntyi 40+5 ja poika 42. Molemmat käynnistettiin, tyttö kuitenkin syntyi vasta seuraavana yönä spontaanisti, pojan syntyessä käynnistyi.
  5. Meillä molemmilla lapsilla (eka- ja tokaluokkalaiset) yksi harrastus kerran viikossa eli salibandya pelaavat. Molemmat käyvät myös yhdessä koulun kerhossa tyttö musiikkikerhossa ja poika -ylläri ylläri- salibandyssa.