Vadelma84

Aktiivijäsen
  • Content count

    198
  • Joined

  • Last visited

About Vadelma84

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Murr Ärr ja puurrr: tosi kurja kuulla ettettte muut ole päässeet kontrolliultriin kokoarvioihin. Mulla oli ensimmäinen vauvan hyvinvointi ja kokoarvio nyt rv 28, seuraavan ajan sain Rv 32 ja sitten vielä Rv 36. Olen siis todella helpottunut ja nyt tiedän että olen onnellisessa asemassa, että mulle nämä tarjotaan. En ymmärrä miksei voi olla sama käytäntö kaikilla, ei tarvitsisi kenenkään sitten murehtia. Ja siis mulle tosiaan ei edes povata mitenkään liian isoa vauvaa eikä kukaan ole huolissaan siitä ja silti sain kontrolliajat.
  2. mulla on mennyt myös koko ajan kun ollaan mitattu sf-mittaa, niin se on ollut yläkäyrän yläpuolella. Mulla oli kontrolli-ultra juuri ja siellä mittailivat tarkempaan sitten vauvan kokoa. Lääkäri sanoi että vaikka mennäänkin yläkäyrän yläpuolella, mitään liian isoa vauvaa ei mulle povata, vaan ihan ok-kokoinen. Tällä hetkellä painoarvio 1,3. Eli itse en ole ainakaan ollenkaan huolissaan, kun ei lääkärikään ollut. Itsellä myös istukka etuosassa ja lääkärikin sanoi, että mahani muoto ja istukan paikka vaikuttaa isoon sfmittaan. Saas nähdä, minkä kokoinen prinssi sieltä sitten heinäkuussa tulee
  3. Itse aloin ajoissa pohtimaan mitä isyyspakkaukseen tulee ja tässä vähän listaa: Muumi-pappa muki ja kulho isille Muumi-tuttipullo ja muumiperhe-kulho vauvalle Hackmannin muumi-lusikat (4 kpl) 2 sosepurkkia Elovenan pika-puurohiutalepusseja (kun isi ei jaksa keittää kunnon puuroa) tähtää ylemmäs isi ja ääntä kohti-ruokalaput : nämä yhteisiin herkkuhetkiin isin kulta-tutti my dad rocks-tutti sininen ja vihreä marimekon tutit tuttinauhoineen Marimekon vaaleansininen unikko-tuttipullo Vaaleansin. violetteja ja keltaisia harsoja muumi-laastareita : nämä kuuluu kategoriaan isi hoitaa violetti kylpyamme (johon sisään rakennettu tuki 0-6kk, ja siitä isommalle toisella puolella ammetta tuki) kylpyankka kylpyveden mittari pesukinnas kynsileikkaus-välineet ensiharja pyyheet sekä vauvalle että isälle sinkkivoide, talkki ja kosteusvoide pikkuniistin kosteusliinoja babyoil yöpuku vauvalle ja isille ainu-pupu: nämä kategoriaan yhteiset pesu ja unipuuhat korvatulpat ja laatikollinen batteryä (kun kesäloma onkin ohi) joku hyvä kirja kuohuviini maailman paras aviomies-mitali valokuvakehys, johon laitan ekaksi ensimmäisen ultrakuvan viikolta 7+6: nämä on isille itselleen Pakkauksen annan isille isin syntymäpäivänä, eli kuukauden päästä! Puolet tavaroista hankittu ja violetti kylpyamme varattu (olivat menneet liikkeestä kaikki jo, joten piti varata että kun seuraavan kerran tulee liikkeeseen). Pakkausta on ihana tehdä suosittelen. Ja tiedän, mieheni että mieheni ihastuu siihen, se on luonteeltaan niin liikkis.
  4. Oho, en tiennykkään että sokeri yllä pitää tulehdusta kropassa...vedin justiinsa tuoremehua pari lasia että saan energiaa yms. Muut konstit olivatkin tuttuja, kiitos vinkeistä kuitenkin! Täälläkään ei kuumetta, joten todella hyvä sinäänsä lähtökohta!
  5. Osallistun nyt tännekin keskusteluun, koska olen nyt vihdoin ja viimein menossa kampaajalle. Neuvolantäti sanoi ettei värjäämisestä ole haittaa ja sairaanhoitajaystävänikin sanoi ettei siitä ole haittaa. KUITENKIN, tein itse sen päätöksen, että en värjää ennen kun viikkoja on enemmän. Tänään siis tulee viikkoja 16 täyteen ja nyt päätin että menen. Viimeksi värjätty lokakuussa...voitte kuvitella miltä näyttää... Eli ihanaa mennä kampaajalle.
  6. Ultrassa käyty ja on noin viikolla 7, ei näkynyt kunnolla vielä mitään kun oli huono näkyvyys mutta oikeessa paikassa lähtee kasvamaan. Sain uuden ultra-ajan kahden viikon päähän, niin sitten jos sieltä sen sykkeen nappaisi ja olisi vähän kasvanut...kurjaa venata Mutta tuli hyvä mieli kun näki että oikeeseen paikkaan on lähtenyt kasvamaan Aikaisemmin oli vissiin tekstejä missä oli ettei vielä muillakaan viikolla 7 ollut näkynyt sykettä yms.? kokemuksia?
  7. Olipa hyvä ketju, kiitos ketä tämän on tänne laittanut! En tehnyt kolmeen viikkoon testiä, kun halusin välttyä mielipahalta ja nyt tein testin ja jestas se näytti samantien kahta vahvaa punaista viivaa, siis samantien kun se neste lähti imeytymään niin se näytti voi sitä riemua, ollaan yritetty joulu/tammikuusta asti ja olin vain tässä odotellut menkkoja kun ajattelin ettei tällä kertaa voinut tärpätä. ja kierrotkin olivat 50 päivää jne. Arvioivat neuvolassa että olisin viikolla 10 ja vähän päälle, joten sain ultraajan kesäkuunalkuun. Sinne asti onkin pitkä aika; ensin mulla ei ollut minkäänlaisia oireita, mutta nyt kun tarkemmin ajattelee niin onhan niitä ollut. Olin vain ajatellut että ne on oireita kohta alkavista menkoista. Tosiaan samanlaisia fiiliksiä/tuntemuksia kuin muillakin, eli vihlailuja alavatsassa ja tuntuu siltä että kiristää alavatsassa...en uskalla lähteä kuntosalille ja aerobicciin riuhtomaan itseäni kun tuntuu että sitten voin tehdä joitan hallaa..vaikka neuvolassa sanottiin että jatka normaalia elämää...mutta kun mahassa tuntuu jo silloin kun venyttelee. Mutta vissiin muillakin näitä oireita ollut ja silti ihan kaikki jees...? On juilimista ja paineen tuntua. Tuntuu että vaatteet kiristää, vaikka ei pitäisi vielä..pienikin vaate painaa. Ja tosiaan, kun näitä oloja on, tuntuu myös siltä että siellä myös on jotain Olen koittanut kerätä itselleni sellaisen asenteen, että jos stressaa niin sitten "se vauvakin stressaa" tai siis vaikuttaa siihen joten olen koittanut ajatella että murehtii vasta sitten kun siihen on aihetta, että ajattelee positiivisesti. Vaikeaa se on,mutta ajattelen että se on hyväksi mulle Tsemppiä kaikille venailijoille!
  8. Ihan hirmupitkä ketju, en millään jaksa lukea koko ketjua läpi kun etsin "sääntöä" tähän limun juontiin? Kun olen kuullut jostain että raskaana ei saa juoda sokerittomia juomia vai oliko se missä on näitä makeutusaineita? Olen juonut jo monta, siis tosi monta, vuotta ainoastaan sokerittomia limuja ja mehuja, joten yök jos täytyy alkaa juoda näitä sokeripommeja? taisiis sit varmaan jää koko juominen... Mitä nyt kuuluu jättää pois? Kun ei tossa alotusviestistä ollut mitään makeutusaineista/limuista yms? Varmasti jossain vaihees tää on täällä otettu puheeksi, mutta en löytänyt pikaisella selauksellla, joten kiitos jos joku jaksaa vastailla. Olen kova juomaa limua joten mitä tässä voi juoda
  9. Kuullostaa paaaaljon paremmalta vastaukselta mihin se greippi vaikuttaa olikohan se silleen että pitää juoda menkkojen ekasta päivästä oviksen yli?
  10. oho syöt sitruunaa...se on sitten myös tehonnut! Syötkö ihan tuoreeltaan vai ainoastaan mm. mehuna?
  11. Mä en ole ihan varma, korjatkaa viisaammat : mutta mä kai luin jostain täältä että siinä greipissä olisi jotain oksidantteja tai happoja, mitkä vaikuttaa niihin aineisiin mitkä kiinnittää munasolun niin se parantaa mahdoollisuuksia tarttua? heh, voin olla väärässäkin. Myös sitruunaa on suositeltu samasta syystä, mutta kuka niitä söis.....
  12. Olen TODELLA taikauskoinen noiden tavaroiden suhteen...jos menen nyt hiplaamaan vauvatavaroita ja olen ilman plussaa, mulle tulee vaan paha mieli tai sitten mua alkaa pelottaa että entä jos ei koskaan...että kyllä sitten kun sinne menee sinne babyosastolle niin pitää saada myös jotain ostaa Itse ostaisin vauvatavaroita vasta sitten kun on tukevasti raskaana ja kriittisemmät ajat ohi. Mutta vauva-lehtiä mielestäni vois taas ostaa? koska ne ei oo niin henk.kohtaisia, omasta mielestäni. Voisikin tänään ostaa...katsotaan tuleeko millainen olo