Pianissimo

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Pianissimo

 • Rank
  Aloittelija

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Olemme kohta menossa Tukholmaan päivän visiitille. Olisiko vinkkejä kaupoista tai muista paikoista, missä olisi kivoja leikkipaikkoja 1,5 vuotiaalle touhuajalle. matkan tarkoitus on aika shoppailupainotteinen, mutta välillä sitten lapsikin pääsisi temmeltämään ja laivalla sitten taas täysin lapsen ehdoilla.
 2. Sorrellina: Liike on Fotokulma, katutasossa.
 3. vesisynnytys kuulostaisi hyvälle. Olen aikoinani kärsinyt kovista vatsakivuista ja ainoa mikä auttoi, oli kuuma suihku tai kylpy, eli veden käyttäminen kivun lievitykseen olisi tuttua. Toivottavasti pääsisin kokeilemaan tätä tulevassa synnytyksessä.
 4. en ostanut mitään yritysaikana. Sitten vielä yritysaika venyikin tosi pitkäksi, niin en uskaltanut ostaa ainakaan mitään, kun oli vielä mahdollisuus, ettei vauvaa tule koskaan. Ensimmäisen bodyn taisin ostaa yhdeltä matkalta rv 8 tjn. En ollut silloin käynyt vielä ultrassakaan, mutta ajattelin, että ehkä se tuo onnea. Mitään muuta en sitten hankkinutkaan ennen kuin rv 20 oli ohi ja rakenneultrassa käyty. (noh, sen jälkeen se mopo sit lähtikin käsistä...)
 5. Mulla myös oli tulehdus joskus rv 18 kieppeillä. Söin kans selexid-kuurin ja sillä homma selvä. Auttoi tosi nopeasti, eikä ole uusinut. Antibiootit puolestaan saivat aikaan hiivan ja....
 6. Meillä menis just näin, jos mummo vaan asuis yhtään lähempänä. Olen kyllä isälleni sanonut, että hän voi tulla ensimmäistä lastenlastaan katsomaan, mutta äitinsä saa kyllä jättää kotiin tai sitten ei ole kummallakaan asiaa sairaalaan. En vain kestä. Tällä hetkellä ehkä toivoisin, että saisimme viettä ehkä enemmän aikaa ihan vain minä, mies ja vauva, mutta ehkä sitä ne lähimmät ystävät ja sukulaiset on pakko kestää.
 7. Näin kun Espoon Sellossa valokuvaamossa kuvattiin 3 kk:n ikäistä lasta ja ainakin siellä oli todella ammattitaitoinen kuvaaja. Sinne aion itsekin mennä, mutta mitenkähän sujuu kuvaus alle kuukaudenikäisen vauvan kanssa... Kokemuksia?
 8. Onkohan lisää kokemuksia Britaxin Yaniksista? Ne saataisiin halvalla, kun miehen isä töissä firmassa, joka myy niitä. Suht hyviä kokemuksia olen lukenutkin, paitsi siitä tavarakorista. Kukahan insinööri senkin on kehittänyt.
 9. olen joutunut käymään ultrassa useasti ja ekalla kerralla sanottiin tyttö, sitten poika. TÄmän jälkeen 4D:ssä sanottiin että poika 100%:n varmuudella.
 10. esikoista odotan ja liikkeet tunsin viikolla 18.
 11. Täällä sama vaiva. Nyt rv 25 menossa alkoi noin kuukausi sitten. Ei kyllä vaivaa aina kävellessä, mutta välillä sitäkin enemmän.