amani

Aktiivijäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About amani

 • Rank
  Aloittelija

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tänks, syys ja pikku! Niin mäkin oon aina ajatellu, et siitä lähden laskemaan, kun sitä vuotoa on enemmän. Nyt vain epäröin olenko tehnyt oikein, kun odottelen kuukautisten alkua, että saan aloittaa ekan kerran noi clomit. Näillä siis mennään!
 2. Yksi kysymys, jota en muistanut gynellä käydessä kysyä...katsotaan osaako kukaan varmaksi vastata... Mulle määrättiin clomit ja odottelen menkkojen alkua, että saisin aloittaa ensimmäisen "kuurin". Ainut ongelma on se, että en ole ihan varma mistä se kierron laskeminen kannattaisi alkaa. Tämä johtuu siitä, että viime aikoina (terolut)-kierroissa on ollut tuhruttelua ennen (omasta mielestäni) varsinaisten menkkojen alkua. Viimeksi nämä "varsinaiset" menkat kestivät kokonaista kaksi päivää... Joten alanko laskemaan kiertopäivät siitä, kun sitä verta ensimmäisen kerran ilmestyy - määrästä riippumatta - vai vasta sitten, kun vuotoa on enemmän?? On mulla ongelmat.
 3. Tuonpa tännekkin tämän nimen, jonka bongasin lehdestä, koska sopii ketjuun. Eräs poika oli saanut kasteessa nimekseen Havu.
 4. Tää on niin ihana ketju <3 Aina tulee hyvälle mielelle, kun täällä käy! Oikein paljon onnea plussanneille!!