Eleonoora

Aktiivijäsen
  • Content count

    307
  • Joined

  • Last visited

About Eleonoora

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Hyvin meni, kiitos kysymästä! Tosin lääkäri kyllä ensin säikäytti mut todella pahasti, kun alko ultraamaan ja hänen yksinpuhelunsa meni jotakuinkin näin: L (=lääkäri): Jaa, sikiöpussi näyttää kyllä pienemmältä, kuin mitä näillä viikoilla pitäis M (=minä): *apua, mitähän tästä tulee, en mä raskaana ookaan* (ajatuksia pään sisällä) L: Ja ihan tyhjältäkin tää näyttää L: Ei täällä oikein mitään näy M: *no joo, se olikin sitten siinä, alanko itkee heti vai vasta hetken päästä* L: Ei ku on täällä sivussa jotain M: *apua, kuolenko mä, kuoleeko se, onko se elossa* L: Joo, kyllä se täällä onkin piilossa M: * jei, apua* L: Mutta on kyllä vähän pienempi, kuin viikot antais ymmärtää M: *apua, se on kuollu jo, ei tästä mitään tuu* L: Mutta kyllä täällä ihan syke on, huomasitko? M: No mun mielestä ovulaatio olikin vasta pari päivää sen jälkeen, ku laskennallisesti ois ollu L: No jaa, kyllä tää sitten ihan viikkoja vastaa. Onneks olkoon. Että olipa elämäni kamalin ultrakokemus. Huoh! Mutta onneks siis kaikki on hyvin. Sikiö oli 2 päivää pienempi, kuin lääkärin mittauksen mukaan, mutta sydän tosiaan löi ihan pontevasti ja kaikki näytti muutenkin olevan ok. Mutta voitte uskoa että mä säikähdin!
  2. Juu, on mulla ar-ultra; perjantaina. Mut sit oon lukenu selkeesti liian paljon tapauksista, joissa ar-ultrassa oli kaikki hyvin, mutta np-ultrassa ei enää tai että keskenmeno alkoi joskus ar-ultran jälkeen. Jotenkin sitä ei vaan usko, että oma raskaus vois jatkua onnellisesti loppuun asti.
  3. Mä oon kans melkomoinen panikoija. Jotenkin oireiden vähyys ihan varmsti tarkoittaa että alkio ei enää kehity ja samalla ne vähät oireet mitä on, ni voi selittää muilla asioilla kuin raskaus. Ihan kamalaa tää odottaminen. Tällä hetkellä menossa 6+5.
  4. Jätin vessaan odottamaan, että mies sen näkee myös herättyään. Sitten laitetaan roskiin.
  5. Mulle taas terkka sano, ettei lisärautaa tarvita, ku hemppa oli 120. Että ei ilmeisesti mikään yleinen suositus kuitenkaan...
  6. Siideriä saa alkoholittomanakin Joo, mut mua ärsyttää tää kuumuus. Ei nyt paljon, mutta kuitenkin...
  7. Ok, kiitos selvennyksestä Monalisa! Mutta palatakseni vielä alkuperäiseen asiaan, onko muilla kuin Monalisalla kokemusta/näkemystä vaunujen kanssa juoksemisesta, eli onko kolmipyöräisissä eroa nelipyöräisiin?
  8. Eli kyse ei oo siitä renkaan kääntymisestä vaan käsijarrusta? No ihan ymmärrettävää jos näin on.
  9. En oo kuuluutkaan, että oli laitonta juosta vaunujen kanssa. Miks kääntymättömän etupyörän kanssa juoksemine on laillista ja lukittavan kanssa laitonta, tiedätkö?
  10. Kiitos kaikille kokemuksista/vastauksista (lisääkin toki saa tulla). Mitenkähän mahtaa lenkkeily sujua nelipyöräisten vaunujen kanssa? Muuten nuo nelipyöräiset tuntuvat "hakkaavan" kolmipyöräiset, mutta pääseeköhän niiden kanssa kuinka kätevästi juoksulenkille.
  11. Mulla on ongelma: Olin ihan vakuuttunu, että haluan kolmipyöräiset yhdistelmät, joilla pärjäis sitten alusta loppuun asti. Eilen kuitenkin vaunukierroksella myyjä sai herätettyä epäilyksen, ettei kolmipyöräiset oliskaan niin kätevät. Hän suosittelin nelipyöräisiä, joissa kääntyvät etupyörät sen sijaan. Olen kuitenkin lukenut, että pyörät, joissa on lokasuojat, keräis talvella lunta pyörän ja lokasuojan väliin ja näin ollen matkanteko tyssäis. Nyt haluaisinkin kuulla mielipiteitä, kummat on paremmat 3- vai 4-pyöräiset, jos haluaa liikkua pururadoilla, asfaltilla ja kaupungissa? Tarkotus on siis hommata vaan yhdet menopelit ja pärjätä niillä sitten hamaan loppuun asti (ehkä vielä sellaiset, mihin sais sitten joko seisomalaudan tai sisarusistuimen seuraavaa varten). Tiedän, että tälaisilla vaatimuksilla täytyy tyytyä jonkunlaiseen kompromissiin, mutta kertokaa ihmeessä omista kokemuksista! Sen lisäks ois kiva kuulla kokemuksia tosta lokasuoja"ongelmasta".
  12. Onko kellään kokemuksia tai ylipäänsäkään mitään mielipiteitä BabyOnNetin Combi 3 vaunuista (www.babyonnet.fi/). Näyttävät melko halvoilta moniin muihin verrattuna, joten olisi kiva kuulla millaiset ne ovat verrattuna muihin kolmipyöräisiin.
  13. Mäkin kävin nyt eilen ottamassa possupiikin. Käsi kipeyty aika kovasti ja lämmöt vähän heitteli, mutta muuten olo ihan ok. Viikkoja kasassa tänään 8+0.
  14. Hermoilija palaa takaisin.
  15. No niin, paluu takaisin vauvakuumeilijoiden puolelle. Ei tärpännyt tästä kierrosta