iloinen

Aktiivijäsen
 • Content count

  383
 • Joined

 • Last visited

About iloinen

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Pori
 1. No niin! Nyt on kärry testattu ja hyvä oli! Nuorempikin pysyi napakasti istumassa, mutta tyyny täytyy laittaa selän taakse niin että jää kypärälle tilaa eikä painu otsalle tukkimaan näkökenttää ja kiusaamaan. Oli raskaampi polkea kuin ilman kärryä, mutta se nyt oli odotettavissakin. Rattaina nuo on tosi kevyet työntää. Esikoinen tykkäs kovasti olla kyydissä, nuorempi ei ollut aivan yhtä innoissaan, mutta eiköhän hänkin vielä innostu kun ei enää kypärä valu silmille. Eiköhän me uskalleta nuorempaakin kuskata tuossa
 2. Kiitos vinkeistä ja kommenteista! Me ei olla velä päästy kärryä testaamaan, kun ensin se toimitettiin väärään osoitteeseen ja kun vihdoin saatiin kärry kotiin saakka, siitä puuttui kokonaan renkaat... kannatti taas säästää ja tilata ulkomailta No renkaat on nyt matkalla ja ehkä jo ensi viikolla päästään tositoimiin. Kyllä tuo istuin aika tavalla pystyltä vaikuttaa, joten kokeillaan nyt miten tuo nuorempi siinä pystyy istumaan. Jos ei millään pysy hyvässä asennossa, täytyy ostaa pyörän istuin häntä varten kunnes kasvaa niin että pysyy peräkärryssä.
 3. Meillä on tytöllä KappAhlista välikausivermeet ja ollaan oltu tyytyväisiä. Talvihaalarikin taidetaan ostaa sieltä.
 4. Ei oo erillistä lisäosaa. Järkeiltiin että jos vauvan saa pyöränistuimeenkin laittaa heti kun osaa istua niin uskalletaan sit tohonkin laittaa Tärinä lienee kuitenkin samaa luokkaa. Kuopus on 7kk ja osaa istua itse. Kuningaskuluttajan testissä ikäalarajaksi on mainittu 6kk, ja vähän sen mukaan ollaan menty. Meillä kärry tulee olemaan käytössä kaupunkiajossa, joten kovin isoja töyssyjä ei pitäis tulla vastaan. Myöskin matkat joita ajetaan on maksimissaan viiden kilsan luokkaa, kun peräkärryä on takotus käyttää kauppa- ja harrastusmatkoilla.
 5. Me laitettiin eilen tilaukseen pyörän peräkärry, josta saa myös tuplarattaat. tällainen Haluan päästä muksujen kanssa liikkumaan niin ettei olla riippuvaisia bussiaikatauluista. Äitiyslomakin loppuu pian ja putoan hoitorahalle, niin joku bussia edullisempi matkustusmuoto on ihan suotava. Ensin meinattiin ostaa peräkärry huutiksesta, kun siellä joku niitä kauppaa. Pikaisen googlettelun jälkeen päädyttiin ostamaan kiesi saksan ebaystä. Huutiksen kautta olis tullut postikuluineen hintaa 179e, ebaysta saatiin 125 eurolla, ja pitäis tulla kotiovelle saakka. En malta odottaa että saadaan kärry kotiin ja päästään testaamaan
 6. ^Suloiset tytöt, mutta kamala miten heillä on sääret paljaana ja ei hattuja päässä! Äidillä itsellä on turkki päällä ja paksut ja lämpöiset saappaat ja lapsilla vaan paistaa paljas iho. Vaatetta päälle pikkuisille! t:kukkahattutäti
 7. From the album iloisen sekalaiset

  © ©Vauva.info

 8. Meillä vaatteet on aika pitkälle H&M:n, Lindexin ja KappAhlin peruskauraa. Jonkun verran löytyy myös Name Itin ja Benettonin vaatteita. Mekkoja ja housuja olen ommellut aika paljon itse ja neuletunikoitakin on tullut tehtyä. Ulkovaatteina meillä on reimateciä ja remua, söpöstelyhattuja ja lapasia oon ostanut Name It:iltä ja H&M:ltä. Tykkään käyttää tytöllä ihan yksivärisiä perusvaatteita. Niitä on niin helppo yhdistellä keskenään. Jotain raidallista ja pilkullista löytyy myös. Vauvana tykkäsin pitää uusretroa, nyt ollaan siirrytty paljon yksivärisempään suuntaan. Värit on kuitenkin uusretromaisia kirkkaita ja raikkaita. Millekään printeille, teksteille yms. en ole kovasti lämmennyt eikä tytön vaatekaapista löydy paljoa pastellisävyjäkään. Kotona ollessa päällä on yleensä TSI-velourhousut ja pitkähihainen perustrikoo. Kyläillessä, kaupungilla ja kerhossa päällä on hiukan siistimpää, esim. farkut+trikoopaita+tunika tai vaikka paita+liivimekko+sukkikset. Oon aika tarkka siitä että myös kotona ollessa vaatteet sopii yhteen ja yleisilme on siisti. Kotihousut on melkein kaikki ruskeaa ja mustaa, niihin sopii monet väriset yläosat. Sit on tietty farkkuja. Parhaita housuja on sellaiset joissa on kuminauhat lahkeissa. Suoralahkeiset menee jalkojen alle ja tyttö kiukkuaa... Sukkiksia löytyy melkein kaikissa sateenkaaren väreissä. Paidat on punaista, violettia, pinkkiä, ruskeaa, oranssia, vihreää, limeä, turkoosia, sinistä... Mekot ja tunikat ei sit olekaan samaa yksiväristä peruslinjaa kuin muut vaatteet, vaan niissä on aina joku juju. Palmikkoneuletta, ruutua, raitaa, kukkakuviota, erikoisia nappeja, jänniä leikkauksia, jotain kivaa yksityiskohtaa.
 9. Me ulkoillaan yleensä vähintään kerran päivässä. Aamupäivällä leikitään pihassa/puistossa ja lounaan jälkeen tyttö nukkuu ulkona 2-3h. Iltapäivällä/illalla kun mies on tullut töistä, kävellään vielä usein koko perhe kauppaan. Talvella suosikkipuuhaa ulkoillessa on pulkkailu ja lumilapiolla on kiva kaivella hangessa. Palloilukin on lumessa kivaa. Meillä on kotipihassa (taloyhtiön) aika köyhät leikkimahdollisuudet ja yleensä kävelläänkin lähipuistoon. Nyt kun olen viimeisillään raskaana, olen viime aikoina lintsannut ulkoilusta. Aina ei jaksa vääntäytyä ulos aamupäivällä ja tyttö saa tyytyä iltapäiväiseen kauppareissuun isänsä kanssa. Tähän vaikuttaa oikeastaan eniten se, etten ole viitsinyt muutaman viikon takia ostaa sellaisia toppavaatteita johon mahtuisin mahani kanssa ja mulla tulee ulkona nopeasti kylmä kun ei oikeen jaksa/pysty liikkuakaan niin vauhdikkaasti että pysyisi lämpimänä. Odotan innolla sitä, että vauva syntyy ja pääsee itsekin kunnolla riehumaan tytön kanssa. Toivottavasti vauva tykkää nukkua vaunuissa, niin päästään ottamaan takaisin viime aikojen laiskaa ulkoilua.
 10. From the album iloisen sekalaiset

  © ©Vauva.info

 11. From the album iloisen sekalaiset

  © ©Vauva.info

 12. From the album iloisen sekalaiset

  © ©Vauva.info

 13. From the album iloisen sekalaiset

  © ©Vauva.info

 14. From the album iloisen sekalaiset

  © ©Vauva.info

 15. Justiinsa. Ei kyllä minusta mikään sellainen päätös jonka anoppi voi ihan keskenään tehdä. Tosi nuivaa! Me asutaan noin 5min ajomatkan päässä sairaalasta ja toivon mahdollisimman nopeaa kotiutumista. Jos päästään vauvan kanssa kotiin heti 1vrk synnytyksestä, voisi esikoinen tulla isän kanssa hakemaan meitä sairaalasta kotiin. Jos ollaan osastolla pidempään, tahtoisin tytön meitä katsomaan heti vaan kun mahdollista. Me luovuttiin esikoisen kanssa kaikista vauvajutuista (pinnis, nokkamuki, hoitoalusta jne) jo todella hyvissä ajoin, ennen raskauden puoliväliä, ja nyt kun ne on kaivettu esiin vauvaa varten, ei tyttö tunnu edes muistavan niitä, vaan osoittaa vaan että vauvan.