Nacco

Aktiivijäsen
  • Content count

    108
  • Joined

  • Last visited

About Nacco

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. ^ Ryhmä olikin suljettu ja jäseneksi pääsyä nyt odottelen. Harmi ettei tuonne pääse edes katsomaan millaisista kyse ennen kuin on jäsen. Toivottavasti kuitenkin pian, jotta saan vauvalle haalarin, edellinen on jo ihan liian pieni.
  2. kirsmo: Juu, meiltä löytyy vain poikia pinkdream: Ihanaa, suuret kiitokset! Facebookiin en kuulu, mutta illalla tsekkaan miehen tunnuksilla, kunhan tulee kotiin. Toivottavasti ovat mieleisiä. Olisi heti pitänyt täältä kysyä, turhaan olen yrittänyt metsästää sellaista jo jonkin aikaa
  3. Mistä löytäisin Lindexin topatun fleecehaalarin koossa 62cm? Olen yrittänyt etsiä käytettynä netistä, mutta ei ole tullut vastaan. Nyt sitten päätin, että ostan uutena, mutta eihän Lindexin valikoimasta sellaista löytynyt. Mistä sellaisia saa, onko myymälöissä eri valikoimat kuin nettikaupassa vai onko tuote esim. loppunut vai eikö niitä myydä enää? Kyse siis sellaisista kuviollisista, missä pilveä-, omenaa-, norsua tai muuta vastaavaa.
  4. ^ Meillä oli esikoisella käytössä ja minusta olivat todella hyvät
  5. Meillä on saatuna ihan perusmarketista ostetut ei minkään merkkiset talvikengät, joissa merkintä tex. Onko mitään tekemistä goretexin tai vedenpitävyyden kanssa? Vai mitä kyseinen merkistä/lappu tarkoittaa?
  6. Tietääkö joku paljonko Emmaljungan scootereissa on takuuaika?
  7. Villahaalarin olen laittanut, kun maa on kuitenkin kylmä ja lumessa ja tuo saattaa istuskella hiekkalaatikossakin jonkin aikaa. En ole vielä uskaltanut pelkkiä sisähousuja laittaa haalarin alle, kun itsekään en ole tarkentunut istuskella tuolilla. Jos vaunuissa nukkuisi, niin sinne ehkä voisi laittaa ilman villahaalaria, kun ei maa hohkaa kylmää, mutta jotenkin tuntuu, että maa on vielä sen verran kylmä. Eikä tuo poika osaa oikein kertoakaan, että onko peppu kylmä, kun aina väittää, että on sopivaa, jotta saa olla pidempään ulkona
  8. Meillä on päällä plussakeleillä ollut välikausihaalari. Alla sisävaatteet ja villahaalari. Hienosti on pysynyt lämpimänä vaikka välillä lumessa istuskeleekin ja möyrii. Toppahaalari olisi kyllä jo ihan liian kuuma. Milloinkas sitä uskaltaa jättää villahaalarin pois ja laittaa vain sisävaatteet ja pitkähihaisen paidan vk-haalarin lisäksi?
  9. Meillä 4kk vauvalla päällä vaunuissa nukkuessa vanuhaalari, kun on lämpimämkin kuin -5 astetta (lisäksi makuupussi ja vaunujen oma kantokassi, joka topattu). Näillä keleillä sekin tuntuu olevan liikaa, joten ostin fleecehaalarin. Kohta 2-vuotiaalla meillä on pluskeleillä päällä välikausihaalari, jonka alla sisävaatteet ja villahaalari. Toppahaalari on jo liikaa, mutta villahaalarin olen laittanut vielä alle, koska maa on kuitenkin vielä lumessa ettei sitten peppu palellu.
  10. Kannattaako noin 4kk vauvalle ostaa kevääksi välikausihaalari vai fleecehaalari? Tulisi käyttöön vaunuissa nukkuessa ja kaukalossa matkustaessa. Onko fleece hiostava vai välikausihaalari parempi sitten vasta, kun ulkoilee enemmän (siis ettei vain nuku vaunuissa)?
  11. Mihin Fordin malliin ja vuosimalliin saa jälkiasennuksena isofixit ja mihin hintaan? Meillä on tällä hetkellä Ford Mondeo, jossa valmiina isofixit. Auton hankinta olisi edessä, mutta yhdestäkään Focusesta ei ole isofixeja löydetty, joita ollaan oltu katsomassa. Jos kuitenkin jälkiasennus onnistuu, niin sittenhän se ei olisi ongelma.
  12. ^ Täytyypä tutkia asiaa huomenna paremmin. Nyt kaukalo on esikoisen huoneessa ja tämä on jo yöunilla. Brio Primon ahteudessa tarkoitus lähinnä sivusuunnassa. En usko, että tuo kaukalo jäisi pieneksi pituussuunnassa, kasvamisen varaa on vielä vaikka kuinka paljon. Voi olla, että tuo ahtaus johtuu suurimmaksi osaksi siitä, että kaukalossa on käytössä lämpöpussi. Keväällä sitten näkee, että suureneeko kaukalo huomattavasti, kun pussi poistetaan Noh, mutta tällä päätin kuitenkin pärjätä loppuajan. On tuo kaukaloaika kuitenkin niin lyhyt. Panostan sitten kunnon istuimeen, kun siihen tämän vuoden puolella vielä vaihdetaan. Esikoisella on Maxi-cosi Priorifix ja sellainen varmaan tälle kakkosellekin hankitaan.
  13. Meillä oli esikoisella käytössä Brio Primo ja poika ei siinä oikein viihtynyt. Nyt tämä kakkonen on myös siihen samaan istuimeen laitettu, mutta ei tunnu hänkään oikein viihtyvän ja minusta on todella ahdas. Tuntuu ettei vyöt kunnolla riitä tai niissä ei ainakaan ole löysäämisen varaa juuri lainkaan. Onko tämä kaukalo oikeasti jotenkin erimallinen kuin muiden ja ahtaampi? Mistään muusta kaukalosta ei ole kokemusta, joten itse en voi verrata mihinkään. Tietysti jossain liikkeessä voisi käydä vauvan kanssa kokeilemassa. Olen miettinyt, josko kokeilisin Prion vaihtamista Britaxin Baby Safeen, mutta onko ihan turhaa?
  14. Ollaan lähdössä Kreetan Hanialle toukokuussa, jolloin poika on täyttänyt juuri vuoden. Ruuat ja vaipat olisi tarkoitus ottaa mukaan täältä. Vaunuista mietin sen verran, että meiltä löytyy Gesslein-yhdistelmät, mutta ovatko liian suuret mukaan otettavaksi? Kannattaisiko mieluummin ottaa jotkut matkarattaat? Yhdet meiltä löytyy varastosta, mutta ne ovat niin huonossa kunnossa, että tuskin niillä uskaltaa lähteä. Entä pitäisikö rattaisiin hankkia jonkinlainen aurinkovarjo? Oletteko tarvinneet? Sitten noista hotellien uima-altaista. Saako niihin vuoden ikäinen mennä ihan pelkillä uikkareilla ettei tarvitse erikseen olla mitään uimavaippaa? Muitakin neuvoja/vinkkejä otetaan vastaan, kun ollaan ensimmäistä kertaa lähdössä reissuun!
  15. Kannattaako vähän alle 1 vuotiaalle ostaa kumisaappaat pihalle? Onko tarpeeksi tukevat jalassa ja onko kumisaappaissa jotain eroja vai onko sama minkä merkkiset ostaa?