Aku

Rekisteröitynyt
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Aku

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Jee!Tänään plussasin Esikoinen on kohta 1,5v ja tätä kakkosta on puoli vuotta yritetty ja nyt tärppäs.Toivotaan et kaikki menis niinkun pitää.
  2. Meillä oli viime syksynä Remun vk-haalari johon olin supertyytyväinen.Kyseinen haalari tuli meille käytettynä ja koko syksyn meidän tyttö konttaili se päällä pitkin pihoja ja polvet kestivät yllättävän hyvin.Alkutalven meillä oli käytössä Reimatec toppahaalri,myös käytetty ja polvet meni puhki muutamassa viikossa. Ostinpa talveks sitten uuden Lassiatecin toppiksen ja tuo on vielä toistaseks ehjä,mutt atyttö oppikin kävelemään tässä talven aikana että se tietysti vähentää kulutusta.Taidanpa ostaa kevääks taas Remun vk-haalarin.
  3. Niitä oli paljon silloin odotusaikana,mutta paljon asioita on karissut matkan varrella Yksi mistä olen pitänyt kiinni on että jos kiellän,selitän miksi joku asia on kielletty.Ärsytti kun pienenä vanhemmat vaan sanoi että se on EI kun mä sanon niin
  4. Meillä tärppäs esikoisen aikaan yk 4 hirveen jännäilyn lauettua.Alettiin remppaamaan uutta kotia ja oltiin muuttopuuhissa.Eli periaatteessa tärppäs heti kun ajatukset oli jossain muualla kun vauvan "teossa"
  5. Esikoisen aikaan en huomannut olevani katkera/kateellinen.Vaikka silloinkaan ei heti tärpännyt.Nyt toista kuumeillessa kuukausi kuukaudelta kirpasee enmmän tää kun ympärillä kaikilla tuntuu käyvän tärppi tosi nopeesti.Meillä on nyt yk 5 lopuillaan eikä mitään merkkejä raskautumisesta.Toivottavasti meillekkin vielä suodaan se pikkuinen joskus
  6. Mä poltin ennen esikoista aika reippastikin.Olin etukäteen päättänyt että jos ja kun muksu ilmottaa tulostaan,polttaminen loppuu samantien.Näin onneksi kävikin ja yllättävän helposti.Nyt kuumeillaan toista ja samat on ajatukset.Polttaminen on kyllä vähentynyt huomattavasti siitä ajasta ennen esikkoa.