Jolie

Aktiivijäsen
 • Content count

  747
 • Joined

 • Last visited

About Jolie

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mullekaan ei mitenkään painotettu tuota vaakatasossa oloa. Onneks molemmilla kerroilla meni vedet vasta ponnistaessa, niin ei tarvinnut arpoa, että miten tässä nyt kuuluisi olla. Ja kuten helyes kirjoitti, supistuksia olisi varmasti ollut vaikea sietää makuullaan.
 2. Helyes, miten se synnytys meni?
 3. naksu_: Mulla ei myöskään meninannu onnistua laitto ehkäisyneuvolassa, vaikka oli kokenut lääkäri. Katottiin sit ultralla ja saivat laitettua. Kohtu on kuulemma jotenkin kierossa ja kallellaan. Pelkään kyllä seuraavaa kertaa jo valmiiksi.
 4. Mulla myös on liikkeet tuntuneet enemmän sellaisena mylläyksenä kuin potkuina. Ja vauvan pää on ollut loppuvaiheessa aika ilkeästi tuossa alimman kylkiluun "alla".
 5. Noista tiloista en osaa sanoa, kun en ole siellä moduulisairaalassa synnyttänyt. Kivunlievityksestä puolestaan voin sanoa, että ei ole ainakaan mun kohdalla pihdattu lääkkeitä. Ekalla kerralla sain salissa heti epiduraalin kun sitä pyysin. Toisella kerralla en ehtinyt saadakaan mitään. Mutta mitään huonoa sanottavaa mulla ei ole henkilökunnasta tai hoidosta ylipäätään.
 6. Meillä jäi vaipat pois kokonaan 3 vuoden ja 3 kuukauden iässä. En oikein osaa neuvoa pottapulmissa muita, mutta sen voin sanoa, että kyllä se lapsi sitten oppii, kun on valmis. Mä ajattelin jo jossain vaiheessa, että pojalla on varmaan vaipat vielä 4-vuotiaanakin, mutta sitten se vaan yht'äkkiä naksahti. Pari kertaa on tullut pissa housuun, mutta harvinaista on.
 7. Mä olen molemmilla kerroilla saanut sen toivelappusen neuvolasta.
 8. Täälläpäin ei julkisella puolella ole mitään tarkistuskäyntiä. Mulle lääkäri sanoi, että voin menkkojen jälkeen kokeilla, tuntuuko narut, mutta en ole vielä kertaakaan kokeillut. Mulla on kierukka ollut nyt pari kuukautta. Vuodot on vähentyneet kivasti, mutta sivuvaikutuksina on jonkun verran haluttomuutta ja finnejä. Toivottavasti nekin vähenevät ajan kanssa.
 9. ^ Vitsi kun kuulostaa hyvältä! Meillä tänään lounaaksi lasten kanssa eilisen lihakeiton jämät, päivällisellä broileria pähkinä-kookoskastikkeessa ja lisukkeena riisiä.
 10. Lapsihan sopeutuu nopeasti vaikka minkälaisiin tilanteisiin. Hänelle on vaan tärkeää, että saa olla vanhempien kanssa. Jos vaan oma uskallus riittää, niin kannustan kokeilemaan!
 11. Me lähdettäis koko perheellä. Mä olen asunut vuoden ulkomailla lapsena ja se oli todella hyvä kokemus. En myöskään haluaisi, että toinen vanhempi olisi pitkiä aikoja pois lasten luota.
 12. Sain just kuulla, että meidän lennot kestää vain nelisen tuntia. Uudet lelut ja kirjat on kuitenkin varmasti hyvä valtti. Kiitos muutenkin vinkeistä! Miten lapset on muuten reagoineet nousuihin? Onko pelottanut tai sattunut korviin?
 13. ^ Mulla ainakin oli viimeks läppäri mukana ja pyysin synnyttäneitten osastolla kansilasta ne tunnukset ja sain. Eli luulisin, että saat.
 14. Syksyllä olisi edessä eka lentomatka lasten kanssa. Ovat tuolloin 3,5- ja 1,5-vuotiaita. Toivoisin tähän ketjuun kaikki kultaakin kalliimmat vinkit lasten kanssa lentämiseen ja lentokentällä toimimiseen.
 15. Mä olen ostanut Reima-shopista ja niitä voi käyttää kaikkiin haalareihin, joissa remmit on nappikiinnitteiset. Tykkään kans noista, kun lumi ei tartu.