Tilda Tee

Jäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Tilda Tee

 • Rank
  Aloittelija

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä oli tänävuonna 4-vuotissynttärit ekat jolloin pidettiin kahvikutsut sukulaisille kotona ja sitten erilliset lastenjuhlat hoplopin kaltaisessa paikassa. Kun kerroin siskon tytölle ( 17 v ) että juhlat maksoin yli 200 niin häneltä tuli seuraava ehdotus: "meidän vartio ( partiolaiset ) vois ens vuonna pitää seikkailusynttäri meidän pihalla vaikka 50 eurolla ". Eli siinä meidän ensikesän synttärijärjestelyt tuli hoidettua.
 2. Meillä taas on se käytäntö että ei mitään herkkuja saa viedä. Päiväkodissa sitten lauletaan ja annetaan kortti sekä sankari saa joitain etuja mm. saa ottaa ruokaa ekana tai valita mitä leikitään jne.
 3. Meidän 4 vuotias ossa jo tehdä kaikenlaista, mutta nykyään on jo "ison pojan" meinikiä kunnei "jaksa kun on niin rasittunut". Hauskaa hänestä on vielä kuitekin kopauttaa pyykit suoriksi ennen kuivamaan ripustamista sekä ruuanlaitossa "auttaminen". Astia osaa jo sanomatta viedä tiskipöydälle sekä likaiset vaatteet pyykkikoriin ( tosin isänsä ei vielä tätä osaa ).
 4. Yhtä suunnitelimme kahta toivoimme, mutta tämä yksi ja ainoa on paljon enemmän kuin ei yhtään.
 5. Olen "tilastovirhe" eli olin just täyttänyt 39 vuotta.
 6. Tuttujuttu täälläkin. Ihminen jota oli pitänyt parhaana kaverinani ei edes vastannut tekstariin jonka lähetin kun poika oli syntynyt. Ekan kerran hän tuli vauvaa katsomaan tämän ollessa lähes puolivuotias. Nyt hän vartoo esikoistaan ja soittelee kuulumisia lähes päivittäin Että näin mutta paras ystäväni hän ei enää olen.
 7. Kiitos taas tiedoista. Harmi kun venemessut ovat tältä keväältä ohi, huutista seuraan kuin haukka. Kiertelin Turun seudun kirpputoritkin tuloksetta. No kiirusta ei vielä ole ekat juhlat ova yo-juhlat.
 8. Kiitos tiedosta. Osaatko tarkemmin sanoa liikeen nimeä. Voisin pyytää tätiä katsastmaan ne, itse kun olemme Turusta.
 9. Oletko törmännys missään 98 -104 kokoiseen merimiespukuun. Ei taida olla ihan muotia nykyään, mutta haluaisin kevään ja kesän juhliin Justukselle perinteisen merimiespuvun. Kaikista havannoista olisin erttäin kiitollinen.
 10. Kävin kaverin kanssa katselemassa rattaita ( meille ei enää uusia viitsi ostaa ) ja noita compacteja testailtiin. Kivan näköiset, reilun kokoiset, kevyet, mutta mutta se työntöaisa ei ollut tukeva. Siitä kohtaa mistä korkeutta säädetään aisa heilui ja tuntui että "jää käteen". En ainakaan niillä hinnoilla ( 285 € ) ostaisi. Tämä kokemus oli Turussa baby1:ssä. Voi olla että oli vain huono yksilö.