loralei

Aktiivijäsen
  • Content count

    926
  • Joined

  • Last visited

About loralei

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Onko sulla ollu noi testit silleen ihan vierekkäin tai siis kiinni toisissaan? Kun tuossa r-testissä väriä on ihan vaan tuolla ylhäällä ni ois voinu tulla tuosta ovistestistä. Joskus jostain olen näin lukenut käyneen,
  2. Mä oon sitä mieltä että eka synnytys menee kun ei tiedä mistään mitään, seuraavat on jo sulaa hulluutta Vaikka oon itekkin valmis synnyttämään uudelleen, vaikka sattuhan se ihan törkeesti.
  3. Mä en kyllä nää missään noissa urppiksen testeissä sitä toista viivaa.
  4. Pihlajainen, kuulostaa ainakin ihan vaarattomalle vuodolle. Voi olla juurikin limakalvoista peräisin, kun ne luget tuppaa niitä kuivattamaan. Ja se vuoto mitä oot saanu sinne paperiin ronkittua, on varmaan vaan jäänne vuodosta. Ruskea viittaa muutenkin vanhaan vuotoon. Mulla oli pari hematoomaa kohdussa ja vuoti ihan kunnolla kirkasta verta ja lopussa sitten ruskeeta.
  5. plussa se on!! onnea todella paljon!! <3
  6. tuikun testissä on kyllä kans toinenkin viiva. Toivottavasti spera ja tuiku pääsee molemmat maaliskuisiin!!
  7. Kyllä siinä viiva näkyy! voi jospa
  8. ^ Joka paikassa ei ole tuota toimenpidemaksua erikseen minkä viki mainitsi. Meillä meni punktiosta ihan vaan polimaksu. En ainakaan muista maksaneeni siitä keikasta yhtään enempää kun 27 ja rapiat
  9. tuplat pois
  10. SE, kyllä siinä viiva on!!
  11. http://www.vauva.info/foorumi/topic/13301-saa-lukita-ei-poistaa/ Saa poistaa!
  12. ^ Minusta siinä on joku tietty viikko minne asti raskauden on täytynyt kestää, jotta se nollaa ne hoidot.
  13. yksityisellä saa käydä niin kauan kun rahaa riittää ja ikää. pakkohan se raja julkisella on johonkin vetää, nytkin on resurssit tiukat. Reilua tai ei.
  14. Anastacia, mulla on sama tieto kans, että hoidot nollaantuu lapsen myötä. Ja tosiaan julkinen ei hoida jos on kaks lasta saanu. Toki kaikki omat alkiot saa käyttää pakkasesta.
  15. Kyllä ne oireet yleensä huomaa. Ei niitä välttämättä osaa yhdistää kipparivaivoihin, jos ei ole arvojakaan koskaan katottu. Mulla oli kyllä niin selkeet oireet jotka selitty kun kilppariarvot katottiin. Mulla seurattiin jotain 6kk, ellei jopa vuos, ennen ku lääkitys alotettiin. Arvot oli melko ketuillaan, mutta halusivat varmistaa että kyseessä on oikeasti vajaatoiminta, eikä jokin satunnainen heilahdus arvoissa. Siinä menikin sitten pitkä aika että annostus saatiin kohdilleen ja arvot alas. Jos tulisit raskaaksi ni toki ne arvot katottas uudelleen ja lääkitysratkasut tehtäs sit sen mukaan. Mulle sano joku gyne että jos raskaus alkaa, arvot on sillon riittävän hyvät ja kontrollien mukaan sitten edetään.